19801
  • Screenracer #7837
    Első dolog, amiben egyetértünk. :DDD
  • lac coo
    egészen más alapokra épülő motor amiből egy egészen mást csinálnak, mint amire eredetileg készült.

Hát ez az ! :DDDD
  • Screenracer #7835
    Most ez komoly? rF2, AC. Mi közük a CARS-hoz? Ugyanarra a motorra készül mind a három? Ha ugyanazt a motort használnák mint az ISI vagy a Kunos, akkor igazad lenne, hogy ők nem tudják ugyanazt a kiforrott alapot ugyanúgy használni, de ez egy egészen más alapokra épülő motor amiből egy egészen mást csinálnak, mint amire eredetileg készült. :))) Vagy azt mondod, hogy a Shiftek már HC szimek voltak és CARS rosszabb, mint azok?
  • lac coo
    Megint ittam ! :P
  • Alexease
    Latom megint "buli" van:)
  • samsung123
    Én is elszórakoztam a CARS-sal 1évig ha annyira használhatatlan lett volna nem tettem volna. Akinek tetszik játszik vele, akinek nem az nem. Lac coo, értem hogy mi a problémád, hogy nagy potenciál rejlett a játékban/koncepcióba és ebből úgy érzed nem lesz semmi. Na de ami meg lesz belőle eljátszik vele az akinek tetszik. Ne vitázzatok, elmondtatok mindent a témában, rossz olvasni, mert ez már személyeskedés.
  • lac coo
    Épp az, hogy nem, azért is kár kiadni ...! :DD
  • Screenracer #7830
    Látom szereted a fikciókat. :)))
  • lac coo
    Én abban bízok, hogy ez így soha nem jelenik meg ! :D Mert minek ?!?!?
  • lac coo
  • Totti5
    rFactor2, Assetto is fejlesztés alatt áll, de erős alapokra épül, amit a kezdetek óta kihasználnak és fejlesztenek. CARS meg nem. Persze lehet bízni a csodába, mondjuk hogy idén megjelenik és nem tolják el megint 1 évvel mint tavaly.
  • samsung123
    Titeket megnéznélek egy sörözés közbe :D
  • lac coo
    Az , LOL :) Menni nem lehet vele, de ami frász bajom van vele :)))))
  • Screenracer #7824
    Most mit lehet csinálni, ha valaki ennyire korlátolt?
  • macleody
    Neverending story...
  • Screenracer #7822
    Ember! Te még mindig nem fogod fel, hogy miről szól egy játék fejlesztése? Jött egy új build és volt benne egy bug. Emlékeim szerint még aznap jött rá patch. De nem is ez a lényeg. Te az eleje óta azt vártad el ami egy kész játéktól várható? Komolyan, te hülyézel le másokat? Akkor most mire véljem az intelligencia szintedet, hogy nem tudod milyen az ha fejlesztés alatt áll valami, tesztelés alatt áll valami és milyen az ha kész van és megveheted a boltban? A CARS-t árulják már dobozban vagy le lehet tölteni az internetes boltokból? NEM!!!! Mert még nincs is kész. És 2012-ben még ennyire se volt kész!!!

ÉS EGY FEJLESZTÉS ALATT ÁLLÓ PROGRAMNÁL NEM AZ AZ ELSŐDLEGES, HOGY JÁTSZANI LEHESSEN VELE, MINT EGY KÉSZ JÁTÉKKAL!!!! (Ennek ellenére, egész jól játszható volt már az elejétől.)

És azt honnan a fenéből kellett volna tudniuk, hogy nálad is ugyanaz a hiba, mint másoknál, ha nem írod le?????????
    LOL. LOL. LOL. :DDD
  • lac coo
    LOL. Mindenki ugyanazt kapta, magyarul nem lehetett 1 métert menni vele, no most vagy ennyire hülyék az userek, hogy nem látják, vagy leszarnak ilyen semmiség dolgokat ! :DD
    Nem az volt , hogy nálam volt rossz, ennyit tudott!
    NEM LEHETETT MENNI VELE !!! És akkor mire véljem a CARS közönséget ezek után ! Kockák, pistikék banánnal tologatják hátulról, de nagyon jó a játék mert szép a vízcsepp ......
  • Screenracer #7820
    Nem tudom neked mit tanítottak három évesen, de valószínű, hogy simán csak egy sznob volt. Nem attól szar valami, mert sokan szeretik, hanem attól hogy szar. :))

Az a hozzászólásod a fórumon meg...

"Physics, FFB: wrong, wrong, wrong is even worse! This is only a few arcades!" - ...pontosan ez volt 2012 májusában.

Szerinted melyik része szól arról, hogy "...mikor olyan új FFB jött ki, hogy ahogy letette az autót a pályára rögtön berántotta balra aztán ennyi .... " ?????????

"What's wrong in your opinion? Detailed feedback would be more appropriate."- volt az első válasz rá. Az volt sértő, hogy pontosabb leírást kértek, hogy pontosan mi is a bajod? Ha valóban azt akartad volna, hogy kijavítsák vagy legalábbis ezt a hibát megvizsgálják, akkor nem besértődni kellett volna, hanem válaszolni kúltúráltan.

Mivel erre nem válaszoltál már, volt néhány megjegyzés a kommentedre.
    Ember, te egy CARS fóbiás vagy a kezdetek óta, soha semmi építő jellegü hozzászólásod se volt még. Mi a francot akarsz még?
  • lac coo
    Ezt a dolgot 3 évesen megtanultam, ha sok embernek tetszik, valószínűleg egy rakás szar :D Ritkák a kivételek.

Nekem egy hozzászólásom volt a fórumon, mikor olyan új FFB jött ki, hogy ahogy letette az autót a pályára rögtön berántotta balra aztán ennyi .... Kb mindenki hülyének nézett, és ott trollkodott, hogy ugyan, áruljam már el mi a bajom, és hogy mekkora gyökér vagyok első hsz-nek ilyet írni :))) no , onnantól tudom ,hogy egyrészt igaz amit 3 évesen tanultam, másrészt ezeknek minden jó ! :D
  • Screenracer #7818
    Milyen nép? Nem is az SMS csinálja a sok képet, hanem a játékosok. Nem is tudom mi a fenéről beszélsz? Eleve összekevered az SMS-t a WMD-vel. Ugyanúgy ahogy a fizikát is rendszeresen összekevered az FFB-vel. ;)
    A nép aki bekajálja szerinted, az aki ki is próbálhatja. Gondolod mindenkinek valami fondorlatos módon átmosta az SMS az agyát? Ez már kezd olyan lenni, mintha maga Lex Luthor állna az SMS élén és amolyan világuralomra törne azzal, hogy úgy csinál mitha a CARS-t fejlesztené, de közben ki tudja milyen gonosz dologra készül. :DDD
    Tudom, hogy nehezen emészted meg ennyi idő után is ezt a rendszert, de van egy jó pár ezer tagja a WMD-nek, akik ki is próbálhatják és képeket, videókat töltenek fel róla. Na, most aki nem tagja a WMD-nek azok a videókat is és a képeket is láthatják a játékról. Sőt ránézhetsz a leaderboardra és láthatod, hogy igen sokan használják. Te azt akarod itt hétről hétre megmagyarázni, hogy szar, használhatatlan. Ha belegondolsz, te mit hinnél magadról fordított esetben, hogyha rajtad kívül sok százan, ezren vannak akiknek tetszik és használják napi szinten, csak egy maroknyi ember fikázza folyamatosan? Vagy itt vagyok én. Meséld már el ha használhatatlan, hogyan tudtam 500 órát beletenni? Vagy a te olvasatodban az hülye, aki használnitudja és aki nem az az okos, mindent tudó? :DDD Fura észjárás az biztos. :))) Az, hogy mindenki hülye és nem veszi észre a nagy igazságot és egyedül te vagy a titok tudója? Nem hiszem.
  • Jacek
    Elindul a CARS project.. aztán...:)

• lac coo
    Miért ?

Mert a nép bekajálja a sok szép képet, ennyi , mást minek is csinálnának :))))) Az égést meg már megszokták ,eddig egy értelmes játékuk nem volt :D
  • Screenracer #7815
    Á, értem! Szerinted az SMS csak alibizik. Nem is akarja befejezni, nem is csinál semmit. Természetesen nem is akarják majd learatni munkájuk gyümölcsét, csak úgy magyarosan meglépnek a pénzünkkel és élnek mint Marci hevesen. Remek gondolat. Csak az a kérdés, hogy ezt miért nem akkor tették, amikor összejött az a pénz? Ki az aki naponta feltölti a buildeket még most is. És minek szórakoznak vele ennyit, ha már rég eltűnhettek volna. Esetleg kiokosíthatnál bennünket, hogy egy ilyen programot, milyen lépésekben, mennyi idő alatt kell megcsinálni, nem ártana ha egy részletes gyártási tervet is mellékelnél. Már csak, hogy mi is okosodjunk.
  • lac coo
    Igen, egészen úgy tűnik, hogy hasra esnek a nagy tenni akarástól az sms-nél :DD
  • Screenracer #7813
    Tulajdonképpen a ház építés a legrosszabb példa egy digitálisan megírt játék fejlesztéséhez. Ugyanis házat csak alapoktól lehet építeni. Egy programban, bárhol bármikor ki lehet cserélni a karaktereket, biteket. Tehát menet közben is javítható, átírható, ha szükséges. Sőt, ha a kiadás után derül ki valami hiba az is javítható. Míg egy ház fala vagy más fontos eleme rossz, akkor az összedől és lehet elölről kezdeni. Tehát ha számítógépen építek egy házat, annak falait még az elkészülte után is függőlegessé lehet tenni, csak meg kell változtatni néhány adatot. :))
  • samsung123
    mennyire jogos
  • lac coo
    No igen, de ha nincs függőbe a fal akkor onnantól már elég nehéz ....:D
  • samsung123
    Hátha összeáll, és szerintem összefog, csak ugye eddig nem igen láttunk soha bele ennyire a fejlesztésbe, és az eddigi játék készítők ezért nem is alkalmazták ezt a módszert mert az emberek azt hiszeik ilyen lesz,(ezért is némelyik játéknak van csak béta, de az már 98% készenlétet jelent itt most tartunk 60-70% és a 98% is mennyire félkésznek szokott tűnni) miközben egy ház is úgy épül fel hogy az építőanyagok és tervezés 3x több idő és káosznak tűnik mint a maga ház felépítése megvan pikk pakk az utolsó pillanatban. Na én ebben reménykedek :)Sima pszihológia :D
  • lac coo
    Fejlődés nem sok, csak grafika, pár új autó, legtöbb félkészen behányva ...ennyi .A többi csak kamu, kb a fizika ffb gumi olyan szinten van mint ahogy te láttad. De ha a Shift bejött ez is be fog jönni, talán, az kétségtelen, hogy a karrier nem lesz olyan jó, hatalmas az autók szórása, nehéz lesz összerakni pl egy értelmes utcai autós futamot, mert alig van autó ....
  • samsung123
    Nem kell meg győznötök 79 Bulidtől az a 250ig játszottam vele, azóta nem követem, azért kérdeztem hogy mi fejlődés azóta, carrier, esetelg shiftes tuning, de akkor az kimarad, éreztem. Köszönöm a részletes választ mindkettőtöktől is! PS4 re fogom megvenni úgyhogy gépigény mindegy nekem, játék legyen jó. Be be nézek ide azért, és ne veszekedjetek! :D
  • Screenracer #7807
    Gondolom így vasárnap már sokkal korábban szakértőre, meg okosra iszod magad. Legalábbis a félreütéseidből itélve már nem lehetsz szomjas. :DDD
  • lac coo
    Csak nem hagyom, hogy kamuzzatok .....amit írok az úgy van....!

Az hogy tetszik vagy ne, illetve hogy jó -e vagy sem, más dolog ....
  • Screenracer #7805
    Tök jó, hogy bárki bármit hozzászól ehhez a topikhoz, te ugyanezeket rendszeresen leírod ide. Hát, köszönjük, Emese. :DDD
  • lac coo
    Ebből a grafika már úgy ahogy megvan, bár azért a zsebbe kell nyúlni ha olyannak akarja látni valaki mint a videókon ! :DDD

De a garfikát leszámítva én semmi fejlesztést nem látok benne, törés ugyan az a gagyi kamu ami 15 éve volt ,a szabályrendszerek szintén, nem látom ,hogy bármi komolyabbat terveznének bele , az is 15 éves szinvonal , fizika ffb az meg olyan semmire való jelenleg.
  • endy papp
  • Screenracer #7802
    Azt hiszem, ha olyasmi játékra vársz, mint a Shift 2, akkor csalódni fogsz ebbből a szempontból. Teljesítménytuning nem lesz benne, legalábbis ebben a fázisban semmi nyoma, hogy terveznének hasonlót, csak carsetup, de az kárpótol, mert sokkal szimulátorosabb lesz és a vezetési élmény is sokkal valósághűbb lesz. Nem beszélve róla, hogy teljes boxtaktika kidolgozás lesz benne, gumitaktikát és üzemanyagtaktkát is beleértve, minden versenyhez, Shiftbe boxutca se volt. A gokárttól, a Le Mans 24 órásig tudod építeni a karriered. Naptár alapú karrier lesz, miszerint minden egyes géposztályban akár több éven keresztül rendezett versenyeken vehetsz rész. Meghívásos versenyek lesznek ha jól láttam. Még nem teljesen világos a karrierben minden mert éppen most készül és napontaa teszik hozzá az új dolgokat.
    De szerintem tetszeni fog, mert ez az egész dinamikus napszak és időjárásváltozással fog párosulni soha nem látott kivitelben és rengeteg pályán és autóval. Nem beszélve róla, hogy a megjelenés után folyamatosan bővül DLC tartalmakkal. :))
  • samsung123
    Jó játék lesz hiszem még, Én is nagy pártolója vagyok/voltam. Bízok bennük, csak ne forgácsolják szét az energiájuk, és Shift 2-höz hasonlóan legyen teljesítmény Tuning(ezt nem tudom tervezik e) és jól belőtt kategóriák, ki hogy tuningolja fel autóját(nem finomhangolásra gonolok), vagy legalábbis legyen ilyen opció is, meg jó carrier/tartalom
    Ezt imádtam a shift 2 ben, hogy olyan autókat késztettem besorolásnak megfelelően, hogy Multiba esélytelen voltak a többiek :D
  • macleody
    Istenem csak egyszer adasson már meg ebben a kurva életben, hogy láthassam mikor nekimennek a kocsimnak a parkolóban. Megölném a rohadt tetves buzi köcsögöt. Harmadszor hagyják úgy a kocsit, hogy le van amortizálva. Most épp a hátsó lökhárító jobb sarka van meghúzva, meg a jobb hátsó lámpa összetörve. Tuti agyonverném a rohadékot.
  • Screenracer #7799
  • Screenracer #7798