Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mivel a föl IQ szintje állandó, csak a népesség nõ, nem tartom jó ötletnek ezt a nagy demokráciát !<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azert hosszutavon nem feltem oket, ha nem lenne penzuk, nem tudnanak ilyen lazan es „felelotlenul” ennyi penzt szetosztogatni. Nekik ott vannak a valodi autoversenyzos kapcsolataik, es folyamatosan mukodik a Racecenter Sonomaban, ami valszeg rendszeres bevetelt jelent. Raadasul ok is kevesen vannak, talan minden poziciora 1-1 ember van csak, igy ilyen jellegu kiadas es koltsseg nem sok van.

De most jelentettek be 2-3 tucat fontosabb fejlesztest, amitol valoban jobb lehet a program es a teljes rendszer. Persze uj engine nem lesz, de ahhoz kepest hogy rF1 alap, a legtobb autot elvezetes vezetni.
Csak én azt nem értem, hogy mire számítanak sokan, hogy majd az 50 eurós befeketetésükbõl fognak meggazdagodni? Ilyen a világon nincs.

Pedig erre tényleg úgy kellett volna tekinteniük, hogy a közösség hozzájárulásával egy olyan játékot tehet le az SMS az asztalra, ahol a) van pénz, így normálisan meg lehet csinálni, b) ellenben a kiadó nem köti meg a kezüket (minél nagyobb profit a cél, ezért legyen minél árkádosabb).

lac coo
Gyanítom SRW már így hal meg ....

De abban azért bízok, hogy rF2-öt sikerül eladni egy-két jobb fejlesztõnek .

Alexease
Igazabol az rF2 alapjaival barmi jo lehet😉 Nem tudom az AX mennyire gondolja komolyan, de az rF1-et eroltetni mar idopocsekolas lenne. Egyik celkozonsegnek sem sem alkalmas: van akinek regi es ronda, es van akinek mar regimodi, mint fizika/ffb/gumi.

Az SRW ala lenne brutalis az rF2 engine, foleg hogy van hozza tobb mint 70 jofajta autom😉 De sajnos ahhoz a nagykozonseg nem hinnem hogy igenyli a tuti fizikat, es az egeszet atpakolni is kegyetlen nagy munka lenne:/
lac coo
rF2 + P az már csak jó lehet ! 😉

Alexease
Allitolag ev kozepen bejelentenek valamit. De az is csak addig volt izgalmas, amig nem lehetett tudni, milyen engine-re epul. Amiota nagyon valoszinu hogy rF1 lesz, mar nem annyira erdekes. Nem hinnem hogy az SRW-nel tobbet kihoznanak belole.
Talan ha kozben uzleteltek az ISI-vel, es rF2-re fejlesztenenek valamit. Esetleg azert is akarja mindenkeppen az ISI nyar kozepere befejezni az rF2-ot?!😊
Alexease
Azokhoz az autokhoz (Ariel, Gumpert) legalabb 6-8 honapja nem nyultak hozza. Talan az Ariel azert „romlott sokat”, mert kozben sokat valtozott a kormanyzas, az ffb es a gumikezeles, es a kulonleges felfuggesztese, kormanymuve es gumijai miatt ez erezhetobb.
lac coo
HC szim ne legyen, arra soha nem is számítottam, de egy jó simcade ( jó ez új szó 😊) azért lehetne így másfél év után .

Tényleg mi van a Porsches cuccal, lesz belõle valami ?

Alexease
Valoszinuleg az a tagok legnagyobb reszenek „csak” befektetes vagy uj csicsa autosjatek, amit lehet tesztelni.

Tisztan latszott attol a pontol, amikor kieroltettek a dobozos verziot, es amikor lazadtak az Automaniax balhe miatt.

De ez abbol is latszik, hogy rengetegen hasznaljak arcade/simcade stilusban (segitsegek, kontrollerek, nezetek). A sok segitseges es gamepad-es embereknek messze nem a HC-fizika kifejlesztese az elsodleges elvarasuk😊
lac coo
Ariel atom eleg regi auto ,es volt mikor teljesen jo cucc volt, mi az hogy meg nem jo ?😊
Legnagyobb baj az, hogy amit emlitesz furcsasagokat , az nem a felkesz auto miatt van, hanem globalisan...Rossz gumi, rossz felfuggesztes , rossz ffb, stb....Ennek ellenere az autokat probaljak piszkalgatnk, pedig alapjaiban kellene mas cucc a jatekba...

Az Arielhez idopocsekolas nyulni meg, teljesen ertekelhetetlen. Csak par auto van meg, ami mar legalabb vezetheto szinten van.

Apollot kiprobaltam egy-ket korre, kezd alakulni es felig-meddig kiszamithato a viselkedese, de meg sok furcsasag tortenik.
Fehercsoki
Az a baj, hogy sokan csak befektetésként tekintenek rá(pedig biztos nem fogja az SMS szétosztogatni a profitot...) és profit pedig nem a fizikából lesz=/

lac coo
Arielre, viszont hatarozottan allitom, hogy rosszabb lett ,sokkal. A roik forma auto is , aregi f1-ek is. Regebben komplett versenyeket tudtam menni Ariellel, nem volt szim, soha nem is mondtam ilyent, de jo volt. Ertem en , hogy piszkaljak, de masfel ev alatt valamit csak kellene mar latni, nem ? Es a legnagyobb baj, hogy mindenkinek jo ez ahogy van, erre nem ternek ki megint mik manapsag az igenyek.....Minek is foglalkoznanak vele....

Alexease
En az Apollo-t szoktam nezni, az regen benne van, valszeg mar kiforrottabb mint a tobbi, es semmi olyan „extra” (kulonleges felfuggesztes, speci gumik) nincs az autoban, ami a felkesz/nemkesz allapot miatt szar visszajelzest adna. Gyors utcai auto.
Nyilvan. De a heti change logra ment az eredeti comment.

Alexease
Igen, szo szerint „próbálgatják” a dolgokat, mert fejlesztes es teszteles alatt van😉 Sajnos ez a beta teszteles hatranya, hogy a legtobbszor bugos es szar a program;D
lac coo
Neked valami extra verziót adnak, vagy nekem valami extraszart, de én még nem találtam normális autót ebben. Spec az Apolló úgy ahogy van nem is érdekel, szóval lehet azt nem néztem.... De amiket néztem azok mind-mind a szõõõrnyûûûûû kategória volt ... 😄DD

lac coo
Nem állítom, hogy soha nem lesz semmi a fizikából, mert jós nem vagyok, de az elejétõl nézegetem, hát még megkockáztatom azt is, hogy rosszabb lett mint mikor nekiindultak .....ehhez jön mindig a gányolás amit csinálnak (próbálgatják ???) fizika fejlesztés címszó alatt, úgy hogy nekem már nulla bizodalmam van ezekben. fõleg, hogy minek is csinálnának bármit, mikor 100 CARS userbõl 99-nek jó ez ahogy van, csak a csillogás számít, más nem érdekli õket ?!

Alexease
Tegnap csak egy sebesseg/beallitas teszt miatt mentem vele nehany kort, Apolloval, esoben, nekem tetszett. Ha mar nem dolgoznanak a hatterben a gumikon, es ha igy maradna, a szolgaltatasok, a tartalom es a latvany miatt mar boven jo lesz.

A sebesseggel termeszetesen azert gondjaim voltak, mert full low/off-ban 40-60fps kozott ugralt (egyedul)😊
"egy het alatt hirtelen csodanak igy kicsi a valoszinusege."

nem egy hete készül

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Miért ne írnám le? 😊 Mivel hetente van új csoda, nem ugyanarról írom le hétrõl hétre 😊
És meddig jöttök ezzel a baromsággal, hogy még nincs kész, de jó irányba halad, bla, bla, bla ... ??? SEMMI NEM HALAD SEMERRE ! AZ ELEJETÕL KEZDVE NEM ÉRDEKLI ÕKET A FIZIKA MERT A CÉLKÖZÖNSÉGNEK JÓ EZ A SZAR AHOGY VAN !!! <#eplus2>

De nem lenne bajom ezzel, ilyen is kell, ha el tudják adni, és ha sokan örülnek neki, szórakoznak majd jól vele nekem nem fáj..
De legalább vállalnátok be, hogy vagy jó így ahogy van nem érdekel senkit milyen fizika nincs alatta ( 😊 ), vagy semmi tapasztalat nincs milyen egy jó árkád fizika, vagy nincs kormány csak bill, azzal meg ez is jó stb... Valami ! De ne oltsátok már bele mindenkibe, hogy jó ez, jó irányba halad meg a többi baromság ...!

De miert irod ezt le minden heten? Mar mindenki vette a lapot szerintem. A recept meg egyszeru: aki tobb realizmust var egy jatektol, mint amennyi lesz neki, mikor kesz lesz, az nem jatszik vele.

Amugy, ha tenyleg erdekel, nezz bele a jatek forumaba, 5 percnel nem tobb tajekozodni. A fizika felelos terepen volt egesz heten, egy het alatt hirtelen csodanak igy kicsi a valoszinusege.
Jacek
Látvány ott van, megveszik Scawentõl az LFS-t.. betolják a fizikát és kész a jó cucc😄

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

lac coo
Valamibõl inside simracingnek is meg kell élni, naná, hogy ezek a multik tejelnek egy-egy ilyen véleményért 😊)))

kapásból van valami /dvd díj pl xbox-on. Gyanítom egy nkp még azt sem termelné ki.

látom, hogy azon megy a vita mi a szim és nem szim.
igazából azt kellene tisztázni, hogy EZ NEM FEKETE-FEHÉR dolog.

Szerintem nem kell bántani azt, aki azt mondja, hogy a GT5 vagy forza szim. igen, lehet úgy is használni õket, komolyan, belsõ nézetbõl, minden segítséget kikapcsolva. Teljesen jó autós/vezetõs élményt adnak. És ezt nem csak én mondom, tessék megnézni ezt a simracingtonightos játékértékelést is.

Persz nem egy iR-hez kell hasonlítani. Mondom, szubjektív az egész, erre itt egyesek ezen vitatkoznak naphosszat. Nincs egy határvonal ami fölött valami szim, alatta meg arcade... komoly szimulátor viszont kevés van, és PC-n van ez nem vita tárgya.

Viszont ki tudja, lehet még konzolra is akár szimet írni, mai napig nem értem miért nem teszik meg, a fix hardver elõnyit én inkább élvezem, mint hátránynak tartom, egy kis tõkével rendelkezõ cégnél, projektnél (NKP meg ilyenek) még elõny is lehetne, hogy hosszú évekig csak egy hardverre lehet fejlesztgetni, patchelgetni.

most meg pláne jöhetne valami komolyabb, hogy lényegében egy PC lesz a Playstation 4. Kormánytámogatás lesz/van a playstation cuccaira rendesen, egyszerûen autós szinten bármit meg lehetne már valósítani konzolra is.

És még mielõtt nekem estek, hogy nem éri meg komoly szimet fejleszteni, eladni, megsúgom, hogy PC-re sem. 😄

Viszont van egy réteg, akiket konzolon is meg lehetne szólítani, többek között én és gondolom itt vannak még egy páran...
lac coo
Szokásos csúszkahúzogatás .....Finomhangolják a nem létezõ dolgot.
Be vannak oltva ezek fizika ellen, és /vagy molesztálta õket kisfiú korukban a fizikatanár ! 😄DD

Ja gyorsabban letöltötte................<#csodalk>
lac coo
Valahogy megint nulla (zéró) változtatást, melót látok a listában a physics résznél ... ! Még csak az a szó sem szerepel sehol , hogy "physics" ! 😄DDD

Ugy tunik elkezdtek optimalizalni az engine-t kicsit. A mostani build sokkal gyorsabb, mint a par hettel ezelotti.
Alexease
„összes szim topik -fav” <#eljen><#worship> <#zavart1><#idiota>
"összes szim topik -fav"

Na végre. (mielõtt megjelentél, nem is volt sehol ilyen flame, max félévente egy-egy)

lac coo
Nincs mit beszélni róla... Vannak szép fényképalbumok.... ennyi ... 😊

Mi lenne, ha a CARS-ról beszélnétek?

Hetek óta bármikor benézek ide, azt látom, hogy konzol vs PC vagy konzol sim vs PC sim. Hagyjátok már abba. Mindenkinek megvan a maga preferenciája, ne magyarázzátok már be egymásnak mi miért szar és miért jó. A játékról beszéljetek már végre...

Nagyon kéne egy házigazda, aki gyomlálja az elmúlt ~5 oldalt.

Fehercsoki
Úgyis visszajössz😄

Totti5
Oké, oficcal kijelenhetõ hogy ez itt a sötétek gyülekezete.

összes szim topik -fav

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Jajj, hagyjuk már ezt, mindenhol mindent Forzához hasonlítasz, még ha kimondatlanul is ....

Fehercsoki
Elég sokszor elhangzott már, PCs szimek nem fix 60 fpsel futnak maxon, nincs bennük tartalom, nincs legalább 132432423 egyenfizikás autó, szar a grafika stb., a forza sokkal szimebb mert ezeket tudja, legalább ne tagadd le amit mondasz.

Totti5
Ki mondta hogy jobb és hogy vegyél? hol hangzott ez el, hol volt errõl szó? komolyan kérdezem, te normális vagy? vagy csak nem olvasol és mondod a standart hülyeséget a PCs pajtik miatt, mert félelmetesen valótlan amit most leírtál...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Jacekkal kihívjuk a lámákat egy airsoftmeccsre ! <#taps><#zavart1>

macleody
Kéne nektek egy HC painball parti, ahol levezethetnétek a feszültséget. Még az is lehet, hogy összebarátkoznátok 😊
Te nem vagy normális.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
Van ilyen is, de most ez a 2 fogalom(HC és szim) mintha egymással lett volna szembeállítva.

lac coo
Szupi, akkor lehet is váltani másik regre és folytatni valahol a neked nyilván kényelmetlen okoskodás, trollkodás mentes stílusban 😄DDD

Nem is vártam mást. Te ennyit tudsz.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
HC szim, talán én találtam ki most e fogalmat? 😊))