Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De most jelentettek be 2-3 tucat fontosabb fejlesztest, amitol valoban jobb lehet a program es a teljes rendszer. Persze uj engine nem lesz, de ahhoz kepest hogy rF1 alap, a legtobb autot elvezetes vezetni.
Pedig erre tényleg úgy kellett volna tekinteniük, hogy a közösség hozzájárulásával egy olyan játékot tehet le az SMS az asztalra, ahol a) van pénz, így normálisan meg lehet csinálni, b) ellenben a kiadó nem köti meg a kezüket (minél nagyobb profit a cél, ezért legyen minél árkádosabb).
De abban azért bízok, hogy rF2-öt sikerül eladni egy-két jobb fejlesztõnek .
Az SRW ala lenne brutalis az rF2 engine, foleg hogy van hozza tobb mint 70 jofajta autom😉 De sajnos ahhoz a nagykozonseg nem hinnem hogy igenyli a tuti fizikat, es az egeszet atpakolni is kegyetlen nagy munka lenne:/
Talan ha kozben uzleteltek az ISI-vel, es rF2-re fejlesztenenek valamit. Esetleg azert is akarja mindenkeppen az ISI nyar kozepere befejezni az rF2-ot?!😊
Tényleg mi van a Porsches cuccal, lesz belõle valami ?
Tisztan latszott attol a pontol, amikor kieroltettek a dobozos verziot, es amikor lazadtak az Automaniax balhe miatt.
De ez abbol is latszik, hogy rengetegen hasznaljak arcade/simcade stilusban (segitsegek, kontrollerek, nezetek). A sok segitseges es gamepad-es embereknek messze nem a HC-fizika kifejlesztese az elsodleges elvarasuk😊
Legnagyobb baj az, hogy amit emlitesz furcsasagokat , az nem a felkesz auto miatt van, hanem globalisan...Rossz gumi, rossz felfuggesztes , rossz ffb, stb....Ennek ellenere az autokat probaljak piszkalgatnk, pedig alapjaiban kellene mas cucc a jatekba...
Apollot kiprobaltam egy-ket korre, kezd alakulni es felig-meddig kiszamithato a viselkedese, de meg sok furcsasag tortenik.
A sebesseggel termeszetesen azert gondjaim voltak, mert full low/off-ban 40-60fps kozott ugralt (egyedul)😊
nem egy hete készül
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
És meddig jöttök ezzel a baromsággal, hogy még nincs kész, de jó irányba halad, bla, bla, bla ... ??? SEMMI NEM HALAD SEMERRE ! AZ ELEJETÕL KEZDVE NEM ÉRDEKLI ÕKET A FIZIKA MERT A CÉLKÖZÖNSÉGNEK JÓ EZ A SZAR AHOGY VAN !!! <#eplus2>#eplus2>
De nem lenne bajom ezzel, ilyen is kell, ha el tudják adni, és ha sokan örülnek neki, szórakoznak majd jól vele nekem nem fáj..
De legalább vállalnátok be, hogy vagy jó így ahogy van nem érdekel senkit milyen fizika nincs alatta ( 😊 ), vagy semmi tapasztalat nincs milyen egy jó árkád fizika, vagy nincs kormány csak bill, azzal meg ez is jó stb... Valami ! De ne oltsátok már bele mindenkibe, hogy jó ez, jó irányba halad meg a többi baromság ...!
Amugy, ha tenyleg erdekel, nezz bele a jatek forumaba, 5 percnel nem tobb tajekozodni. A fizika felelos terepen volt egesz heten, egy het alatt hirtelen csodanak igy kicsi a valoszinusege.
igazából azt kellene tisztázni, hogy EZ NEM FEKETE-FEHÉR dolog.
Szerintem nem kell bántani azt, aki azt mondja, hogy a GT5 vagy forza szim. igen, lehet úgy is használni õket, komolyan, belsõ nézetbõl, minden segítséget kikapcsolva. Teljesen jó autós/vezetõs élményt adnak. És ezt nem csak én mondom, tessék megnézni ezt a simracingtonightos játékértékelést is.
Persz nem egy iR-hez kell hasonlítani. Mondom, szubjektív az egész, erre itt egyesek ezen vitatkoznak naphosszat. Nincs egy határvonal ami fölött valami szim, alatta meg arcade... komoly szimulátor viszont kevés van, és PC-n van ez nem vita tárgya.
Viszont ki tudja, lehet még konzolra is akár szimet írni, mai napig nem értem miért nem teszik meg, a fix hardver elõnyit én inkább élvezem, mint hátránynak tartom, egy kis tõkével rendelkezõ cégnél, projektnél (NKP meg ilyenek) még elõny is lehetne, hogy hosszú évekig csak egy hardverre lehet fejlesztgetni, patchelgetni.
most meg pláne jöhetne valami komolyabb, hogy lényegében egy PC lesz a Playstation 4. Kormánytámogatás lesz/van a playstation cuccaira rendesen, egyszerûen autós szinten bármit meg lehetne már valósítani konzolra is.
És még mielõtt nekem estek, hogy nem éri meg komoly szimet fejleszteni, eladni, megsúgom, hogy PC-re sem. 😄
Viszont van egy réteg, akiket konzolon is meg lehetne szólítani, többek között én és gondolom itt vannak még egy páran...
Be vannak oltva ezek fizika ellen, és /vagy molesztálta õket kisfiú korukban a fizikatanár ! 😄DD
Na végre. (mielõtt megjelentél, nem is volt sehol ilyen flame, max félévente egy-egy)
Hetek óta bármikor benézek ide, azt látom, hogy konzol vs PC vagy konzol sim vs PC sim. Hagyjátok már abba. Mindenkinek megvan a maga preferenciája, ne magyarázzátok már be egymásnak mi miért szar és miért jó. A játékról beszéljetek már végre...
Nagyon kéne egy házigazda, aki gyomlálja az elmúlt ~5 oldalt.
összes szim topik -fav
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1