• Screenracer #7796
    Legfeljebb számodra élvezhetetlen, de ezt azért nem nevezném szignifikáns véleménynek, még akkor se ha egy maréknyi ember csatlakozik melléd a szokásosakból. ;)

"Autos jatekkel autozni kel, nem a szep tukrohodesre izvulni !"

Ezt muszáj volt idézni, mert ez egy gyöngyszem, minden szempontból.
    Ha személyeskedni akarnék, akkor azt mondanám, hogy ez a mondat mindent elárul az írójáról. Még szerencse, hogy nem szeretek személyeskedni. :)
    Komlyan ez olyan bölcs tanács vagy bármi, hogy szinte ezt elolvasva, úgy éreztem néhány pillanatig, hogy rátaláltam a bölcsek kövére...
    De aztán kiszakadt belőlem a röhögés. És ez nem minden, mert folytatod.

"Gondolom az osszes lfs es ,gpl es is csak mind kocka....."

Ha egy szóval akarnék válaszolni, akkor egy igennel tenném. De kifejtem. Ismertem olyan embert, aki már több, mint 6 éve játszott az LFS DEMO-val. Gondolom tudod, hogy 3 autó és 1 pálya a demó. Tehát mondhatni, hogy kocka. Most hogy ezt kitárgyaltuk rátérek a következő gyöngyszemre.

"Carsban mi mndnet kene mevtanulniuk, hogy en 500 orat belerakjak, de barki, normails jatekos, aki autot vezet nem kockul a csicsara......."

Most csak a tartalommal foglalkoznék, legalább is amit sikerült kihámozni ebből. :)
    Már máskor is észrevettem, hogy te úgy beszélsz, mintha ezeket a játékokat a te kedvedért csinálnák. Az AC-t is meg mást is. Szerintem SMS-ék nagyívben tesznek rá, hogy te hány órát teszel bele, viszont köszönik, hogy 25 euróval hozzájárultál. Namármost, ha magadat is egybesorolod a normális játékosokkal és ebből az következik, hogy olyanok, mint te, akkor hálás vagyok, hogy én nem tartozom közétek, semmilyen formában sem.