19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7797 -
Screenracer #7796 Legfeljebb számodra élvezhetetlen, de ezt azért nem nevezném szignifikáns véleménynek, még akkor se ha egy maréknyi ember csatlakozik melléd a szokásosakból. ;)
"Autos jatekkel autozni kel, nem a szep tukrohodesre izvulni !"
Ezt muszáj volt idézni, mert ez egy gyöngyszem, minden szempontból.
Ha személyeskedni akarnék, akkor azt mondanám, hogy ez a mondat mindent elárul az írójáról. Még szerencse, hogy nem szeretek személyeskedni. :)
Komlyan ez olyan bölcs tanács vagy bármi, hogy szinte ezt elolvasva, úgy éreztem néhány pillanatig, hogy rátaláltam a bölcsek kövére...
De aztán kiszakadt belőlem a röhögés. És ez nem minden, mert folytatod.
"Gondolom az osszes lfs es ,gpl es is csak mind kocka....."
Ha egy szóval akarnék válaszolni, akkor egy igennel tenném. De kifejtem. Ismertem olyan embert, aki már több, mint 6 éve játszott az LFS DEMO-val. Gondolom tudod, hogy 3 autó és 1 pálya a demó. Tehát mondhatni, hogy kocka. Most hogy ezt kitárgyaltuk rátérek a következő gyöngyszemre.
"Carsban mi mndnet kene mevtanulniuk, hogy en 500 orat belerakjak, de barki, normails jatekos, aki autot vezet nem kockul a csicsara......."
Most csak a tartalommal foglalkoznék, legalább is amit sikerült kihámozni ebből. :)
Már máskor is észrevettem, hogy te úgy beszélsz, mintha ezeket a játékokat a te kedvedért csinálnák. Az AC-t is meg mást is. Szerintem SMS-ék nagyívben tesznek rá, hogy te hány órát teszel bele, viszont köszönik, hogy 25 euróval hozzájárultál. Namármost, ha magadat is egybesorolod a normális játékosokkal és ebből az következik, hogy olyanok, mint te, akkor hálás vagyok, hogy én nem tartozom közétek, semmilyen formában sem. -
Screenracer #7795 És vannak olyanok, akik azt mondják, jó dolog az élethűség, de az nem minden, ha nincs megtöltve tartalommal. Kellenek pályák, autók és multi. Mert egyedül vagy az idióta AI-val az nem olyan élvezetes. A CARS-ban is és az AC-ban is idóta az AI. Sajnálom de nekem az kevés vagy inkább úgy mondom, hogy számomra nem kielégülés az, ha az FFB rángatja a kormányt. De az igenis ha néhány haverral lenyomunk néhány multit. Na az adrenalin. És le se szarom, hogy közben nem arra figyeltem, hogy ez mennyire valós. Nem vagyok idióta tudom, hogy nem igazi GT autóval tolom és attól egy centivel nem leszek közelebb az igazihoz, hogy az az iR, AC, LFS vagy CARS, na jó azért a Codie F1 az már szint alatt van. :)) Egyébként ugyanez a baráti társaság akikkel multizunk, megvette az AC-t is és azt várjuk, hogy használható legyen a progi multiban és miegyébben is. Legalább két szim lesz amin gyilkolhatjuk egymást. Tehát akár tetszik Laccoo barátunknak, akár nem, de az AC még teljesen alkalmatlan autóversenyzésre. Ha szeret rajta kockulni és körözgetni egymaga, hát tegye, lelke rajta. De jó hogy nem ő mondja meg, hogy mivel toljam. Nekem a CARS bejön és kész. Egyelőre jobban, mint az AC. Ez van. Azt nem értem, ha ennyire nem jön be valakinek valami, mint esetünkben a CARS, akkor mit agonizál ezen már több éve. Én átmegyek a raceroom vagy a codie F1 vagy az rF2 topikba és hetente teleköpködöm, az milyen ocsmány vagy fos? Nem. Mert nem érdekel.
Szóval ne magyarázzuk már bele, hogy én az árkádért vagyok oda, más meg a HC szimért, mert ez úgy baromság ahogy van. A videót meg kívánságra tettem be nem egyébért. Oké? Nem kell megmagyarázni, hogy mi a külömbség szimulátor és szimulátor között. A BMW M3 és a C2-es között is szakadék tátong mégis mind a kettő autó. :))) -
precise #7794 Vannak akik külső nézetes videók alapján ítélnek, és vannak akik érzésre. A két tábor soha az életben nem fog egyetérteni. Van aki azt mondja Nézd milyen jó fizika, valaki meg azt, érzed mennyire élethű? -
#7793 Igen . -
Screenracer #7792 Tök jó ezen az 500 órán lovagolsz. Csakhogy ne kelljen a fizikáról beszélned, mert nem igazán tudnál mit mondani. Ebbe az 500 órában van sok multi, mert a CARS-ban van multi és természetesen van jó társaság is akikkel lehet multizni. Szerintem nem kell tovább ragozni. A Csicsa meg a szegényes anyadban létezik fóbiaként, mert valami sznob idióta bemagyarázta neked ezeket a szimhez nem kell jó graf stb. hülyeségeket. -
Screenracer #7791 A felfogásod szar. :( -
#7790 Jah, 500 ora az elvezhetetlen fizikaju carsal, az nem vsak kockulas... Ember, te tenyleg nem tudod mit beszelsz ! Autos jatekkel autozni kel, nem a szep tukrohodesre izvulni ! Gondolom az osszes lfs es ,gpl es is csak mind kocka.....Carsban mi mndnet kene mevtanulniuk, hogy en 500 orat belerakjak, de barki, normails jatekos, aki autot vezet nem kockul a csicsara....... -
#7789 Vagyis szar az AUDI ? -
Screenracer #7788 És még rám mondta itt valaki, hogy fanboy vagyok. Egyelőre messze vannak azok az autók a supertől. Ha Kunos megtanul normális lengéscsillapítót csinálni, na meg féket, az már komoly előrelépés lesz az biztos. Egyelőre a pár soros FFB-vel arat, mert az tényleg jó. De ezzel legfeljebb fél évig van el normálisan az ember, utána már csak kockulás lenne. -
Screenracer #7787 Tényleg nem értem mit akarsz. Ha szar miért foglalkozol vele? Vagy csak trollkodni meg flémelni akarod ezt a topikot? Azt sikerült. Ehhez legalább értesz. -
#7786 Nincs bizony ! És képzeld el milyen lesz ha még kész is lesz egyszer, ha már most szuper! Sőt megjelenés napján is jó minden autó ! :DDD Nahát....
És nem ám 2010-ben álltak neki az autóknak amik most vannak :DDDD Viszont van egy alap engine amire lehet autót is csinálni ..... -
#7785 Ami szar az szar . Mondjuk ez csak picivel rosszabb mint a fél/ egy éves Renault, amit gyári adatok szerint csinálnak (meg a kis kukimat gyári adatok ...) .... -
Screenracer #7784 Neked ész? Ma kerültek be a játékba, mit vártál? 2010 óta hegesztik az AC-t és még a mai napig nincs benne egy kész autó. -
#7783 Egyet néztem, idegesítően szar .szar a hang, szar a fizika szar az ffb... mi kell még :) -
#7782 Na milyen az audi? -
Screenracer #7781 http://forum.wmdportal.com/showthread.php?15072-Money-Back-Offer-(FSA-FCA-Update)
Egyszer már belinkeltem neked. Hátha elvesztetted. Kérd vissza a pénzed, ha ennyire szar. Ők visszafizetik, ha úgy kívánod. Nem mindenhol van ilyen. Hidd el, észre se fogja venni senki ha kilépsz. :))) -
Screenracer #7780 Egy iskolába jártál a Laccooval? -
#7779 Naplementétől és az esőtől cukorbetegséget kaptam ! :DDD -
Screenracer #7778 Ebből is látszik, hogy nem értesz te szart se, csak fröcsögsz. -
Screenracer #7777 És viselkedés elemző se vagy. Se pszihiáter. Nem, nem. Egyébként ha nem vetted volna észre ez már csak a szórakozásom miatt van. De lassan én is megyek megnézek még egy jó filmet, azután holnap folytathatjuk. :)) -
#7776 no látod. És mégis látom, hogy ez giccses szar ! :) Iszonyatos erőforrások nevetséges pazarlása :) -
#7775 Habzik szája szerencsétlen flótásnak.. -
Screenracer #7774 Nem is feltételeztem rólad ilyet. -
#7773 Jaja, ismerem a fajtát, ilyenkor már eszi a kefét ! :)))
Minél inkább lazaság van, annál inkább van kikelve magából ! :DDD -
Screenracer #7772 Csak gondoltam, ha a szinteden nyomom, abból értesz. :)) -
#7771 Bírom amikor ennyire átmegy már személyeskedésbe/direkt káromkodásba:DDDD Komoly feje lehet a monitor előtt:DDDD Na zuz vedd be a gyógyszereket és alukáljál:)) -
#7770 Bizony !
És még mielőtt fárasztod magad:
nem vagyok művész, esztéta, építész, grafikus, látványtervező , stb... és nem akart leigazolni Hollywood, az Eletronic Arts és a Microsoft sem ! -
Screenracer #7769 Nem megy ez neked. Több időt kellett volna az iskolában töltened. -
#7768 Értem nálad a Ferrári a cél azért toltál bele 500 órát egy félkész fosba:DDDD -
Screenracer #7767 Szép helyen lakhatsz. :DDD -
#7766 LOL. -
Screenracer #7765 Mi ez? Családi videó? :))) De kérdezem. Mit is csináltál edddig és mire mentél vele? Le akart igazolni a Ferrari? ??? Na, valami!!! Ostoba. Azt hiszed ettől hanyatt esek? -
Screenracer #7764 Rohadtul nem érdekel, hogy a lineáris gondolkodásodddal mit tudsz vagy nem tudsz felfogni. -
#7763 Még már egy gif ami a CARS és a szimulátorok világát ábrázolja:)))
Ugyan már kisfiam ne menj ennyire mélyre , egyébként ha bármilyen szimes ligában mentél volna életedben nem kérdeznéd mi is csináltam én eddig:DDD -
#7762 Cigányos, csicsás, bóvli, giccses, nyálas... Melyik tetszik ?
No, lépek én is, eleget evett a troll ! -
Screenracer #7761 Mindjárt gondoltam. :DDD -
#7760 Na én már hagyom az állatsimogatót:DDD bye -
Screenracer #7759 Te tudod milyen a cigányos grafika? Gondolom a környezetedből vettél példát. :DD -
#7758 Neked? bármit bizonygatni? ugyan már ne röhögtess...