Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamuregekenek itt SG-n kuss a nevük ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem megy maxon, nincs normális ablaktörlõ, bugok vannak ,stb ....
Igazából át sem gondolja mivel mit állít szembe ( egy egy emberes játékot egy milliárdos forzával ...)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Így nálam is hasonló a helyzet.
Ahogy megyünk elõre az idõben egyre több minden grafikai elemet lejjebb kell vennem ,de még így is akad rendesen.
Multinál meg meg áll a kép ,sokszor azt sem tudom most akkor nyomjam vagy fékezzek.
Nálam abból álla péntek hogy feltelepít ,megnéz 1 kocsival ,mit produkál ,majd egy multi próba és mikor a diavetítésnek vége ,megint 1 hét pihi<#rinya>#rinya>
Pár napja belépek egy esõs versenyre kb 13 voltak,rajt én állok a rajtrácson és figyelem hogy mennek el mellettem,majd mikor mindenki eltûnt a képrõl én is el tudtam indulni......,na mondom akkor az esõt talán hanyagoljuk is ....
Úgy hogy nem tudom a készítõk milyen irányba haladnak ,d e szerintem ,kicsit félre állították a váltót,és ez nem csak az optimalizálásra értem hanem a vezethetõségre is.
Még szerencse hogy 2 évre elõre meg van az elõfizum az iRacingre,talán addigra ez is használható állapotba kerül.
Attól ,hogy fiam órákat tölt lego sw-al, még nem egy hc lövölde a játék 😄DD
Amugy sincs semmi ertelme, ugy sem fog meggyozni senkit.
Es mi a reteknek kell minden topicban megvedeni a konzolt? Reszvenyes? Vagy jatekforgalmazonal dolgozik? Vagy ott fonok? Penz biztos van, mert tele van minden szarral.
Olyan mintha en bemaszkalnek minden konzolos autos-temaju topikba, hogy megmagyarazzam hogy a PC akkor is jo(bb), es az iR/rF2/stb. sokkal profibb.
Mondjuik azt sem tudom, ezt mi a szarnak irtam, ez is teljesen felesleges volt;D
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Régebben is qrva szép volt, de simán toltam 10-15 AI-val, most se lett szebb, ok, hogy belekerültek dinamikus dolgok (amik nem érdekelnek és/vagy nem is használok ), de lassu lett mint az állat ...
Igazabol, mar van annyira (atlag) jo a CARS, hogy szivesen hasznalnam (korozgetni, hotlap, funrace), de a problemam a szokasos: minden auto es egyeb beallitashoz ki kell lepkedni a fomenube.
Es az uj problemam: minden low, 1 auto, 1 palya es „szaggat” (30-40fps)😊 DX11-ben (bar a kartyam nem tudja), gyorsabb (>60fps), de valami bugos, minden arnyek matt fekete.
Talan most kerult bele valami felkesz dolog es attol lassult be, vagy regen neztem, vagy nem allitottam be valamit, vagy a CARS innentol felejtos a gepemen😊
De ettõl függetlenül csak nyugodtan osszátok egymásnak az észt .......<#wink>#wink>
Úgy se nyer senki a végén D.
Próbál vele az ember szót érteni de mivel képtelen a véleménycserére elég értelmetlen...
És smileyeket pakol arra kérdésre mi a HC játékmechanika a Tekkenben😄DDDDDDDD komolyan elme orvosi eset😄
Felnõtt egy új nemzedék ,nekik ez kell, hogy ez pont egybeesik a konzolok elterjedésével az egy dolog, rá lehet arra fogni, de inkább az userekben van a hiba, pc-n konzolon, mindegy min .
HC JÁTÉKMECHANIKA A TEKKENBEN?:d
Konzoljaim nes/megadrive/snes/saturn/n64/ps1/PS2/PS3 természetesen volt nálam box1/2 de természetesen nem vagyok kompetens😄
Toltam még Metal Gear Solid-ot ps2-õn. Az mitõl is hc, mert van alatta háttér történet?
Lehet tényleg attól komoly valami mert sokáig tolják. De egy tény a komoly PC-s gamékat amit elkezdtek konzolra is tolni mind mind lebutították.Ez nekem elég érv a konzol játékosok igényeire. Ezt nem rosszból mondom, de ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
<#idiota>#idiota><#lama>#lama><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mi a HC játékmechanika egy verekedõs játékban😄
Na majd ezért is mit fogok kapni ... 😄DD
Azon kellene elgondolkozni, hogy mi értelme fikázni a másikat, mert eddig 100%ban egyoldalú a dolog, nem vetted még észre?
Elbeszélünk egymás mellett egyébként és szerintem téged még nem sikerült semmiben meggyõzni bárkinek😊
Te kinevezted magad a konzolos megmondó embernek itt az SG ne csodálkozz ha kapod az ívet😊
ahogy látom nálad az a HC játék amibe sok idõt feccöl valaki😊 így viszont vannak HardCore passians playerek is😊 végül is van benne valami..
AC-t sem kerüli el a sorsa, van AI, egy napot adok neki ,sajnos .... 😞
Tudom az igazi Hs gamerek konzolon tolják a Q3-at gamepaddal...
De arra akartam kilyukadni, hogy a programok legújabb verziói nincsenek feltörve 😄
Akit érdekel az úgyis megveszi egyszer.
Iracingbõl is van egy warezolt verzió ami 2 évvel ezelõtti verziót vonultatja fel 😄
Ha igen akkor tévedtem, bocsánat 😊