Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azt jól is teszed.....
Kamuregekenek itt SG-n kuss a nevük ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az a baj, hogy bár máshol visszafogja magát, én azért érzem, hogy mindent mindenben forzához hasonlít .😊))
Nem megy maxon, nincs normális ablaktörlõ, bugok vannak ,stb ....
Igazából át sem gondolja mivel mit állít szembe ( egy egy emberes játékot egy milliárdos forzával ...)

Gondoltam, hogy pont téged hozlak fel példaként, mert te egy HC árkád vagy(Flatout, F12012, Grid stb.), de nem akartam személyeskedni.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
Alapból az volt, hogy totti megpróbálta megmagyarázni hogy a forza márpedig szim, na most a szim meg a HC tök más, hogy jutottunk el idáig?

A gépem tudjátok elég sz@r ehhez is<#wink>
Így nálam is hasonló a helyzet.
Ahogy megyünk elõre az idõben egyre több minden grafikai elemet lejjebb kell vennem ,de még így is akad rendesen.
Multinál meg meg áll a kép ,sokszor azt sem tudom most akkor nyomjam vagy fékezzek.
Nálam abból álla péntek hogy feltelepít ,megnéz 1 kocsival ,mit produkál ,majd egy multi próba és mikor a diavetítésnek vége ,megint 1 hét pihi<#rinya>
Pár napja belépek egy esõs versenyre kb 13 voltak,rajt én állok a rajtrácson és figyelem hogy mennek el mellettem,majd mikor mindenki eltûnt a képrõl én is el tudtam indulni......,na mondom akkor az esõt talán hanyagoljuk is ....
Úgy hogy nem tudom a készítõk milyen irányba haladnak ,d e szerintem ,kicsit félre állították a váltót,és ez nem csak az optimalizálásra értem hanem a vezethetõségre is.
Még szerencse hogy 2 évre elõre meg van az elõfizum az iRacingre,talán addigra ez is használható állapotba kerül.
lac coo
De mi a játékra mondjuk , hogy HC, szóval kár okoskodnod! 😄D

Attól ,hogy fiam órákat tölt lego sw-al, még nem egy hc lövölde a játék 😄DD

Alexease
En azt nem ertem, mi a reteknek akarja megmagyarazni ITT azt hogy a konzol autosjatek akkor is jo(bb). Total nem erdekel, nincs es nem is lesz konzolom, max ha nyerek a Lotton. (Mert akarhogy nezzuk, baszott nagyluxus lenne 1 jatek miatt egy JATEKGEPERT – plusz ami kell hozza – egy halom penzt kiadni)

Amugy sincs semmi ertelme, ugy sem fog meggyozni senkit.
Es mi a reteknek kell minden topicban megvedeni a konzolt? Reszvenyes? Vagy jatekforgalmazonal dolgozik? Vagy ott fonok? Penz biztos van, mert tele van minden szarral.

Olyan mintha en bemaszkalnek minden konzolos autos-temaju topikba, hogy megmagyarazzam hogy a PC akkor is jo(bb), es az iR/rF2/stb. sokkal profibb.

Mondjuik azt sem tudom, ezt mi a szarnak irtam, ez is teljesen felesleges volt;D
Minkét tábornak mondanám minden személyeskedés nélkül, hogy nem a játékok a HC, hanem a veluk játszók. Hardcore=keménymag. Vagyis az adott játékkal játszók keménymagja, akik éjjelüket nappalukat erre szánják, legyen az szim vagy FPS vagy bármi. Tehát egy játék csak játék és szerintem minden játéknak lehet keménymagja játékos téren. Tehát az én olvasatomban a HC semmiképpen nem minõsítés a játékot illetõen. Ha egy játékosra azt mondják, hogy HC, az valószínüleg elismerést és azt jelenti, hogy az illetõ mindent tud a játékról amiben HC.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Nálam is folyamatosan lassul,úgy egy jó fél éve , meg ahogy olvasom mindenkinél.
Régebben is qrva szép volt, de simán toltam 10-15 AI-val, most se lett szebb, ok, hogy belekerültek dinamikus dolgok (amik nem érdekelnek és/vagy nem is használok ), de lassu lett mint az állat ...

Alexease
En most nehany percig birtam😉
Igazabol, mar van annyira (atlag) jo a CARS, hogy szivesen hasznalnam (korozgetni, hotlap, funrace), de a problemam a szokasos: minden auto es egyeb beallitashoz ki kell lepkedni a fomenube.

Es az uj problemam: minden low, 1 auto, 1 palya es „szaggat” (30-40fps)😊 DX11-ben (bar a kartyam nem tudja), gyorsabb (>60fps), de valami bugos, minden arnyek matt fekete.

Talan most kerult bele valami felkesz dolog es attol lassult be, vagy regen neztem, vagy nem allitottam be valamit, vagy a CARS innentol felejtos a gepemen😊
Jacek
<#eplus2>

Alexease
Mar megint konzol (ezer hozzaszolas)?!😊
Majd szóljatok ha magáról a pcars-ról is esik szó ,mivel ez a topic arra lett kitalálva.....<#nezze>
De ettõl függetlenül csak nyugodtan osszátok egymásnak az észt .......<#wink>
Úgy se nyer senki a végén D.
lac coo
Milyen az új build, töltsem le, bírni fogom 2 percnél tovább ? 😄D

Jacek
Teljesen elmebeteg... egy kutya érvet nem tud felsorakoztatni csak szajkozza a baromságait...
Próbál vele az ember szót érteni de mivel képtelen a véleménycserére elég értelmetlen...
És smileyeket pakol arra kérdésre mi a HC játékmechanika a Tekkenben😄DDDDDDDD komolyan elme orvosi eset😄

lac coo
Ne gondold, hogy PC-re komolyabb igények vannak .....
Felnõtt egy új nemzedék ,nekik ez kell, hogy ez pont egybeesik a konzolok elterjedésével az egy dolog, rá lehet arra fogni, de inkább az userekben van a hiba, pc-n konzolon, mindegy min .

Jacek
te vagdalkozol mindenféle légbõl kapott baromsággal😊

HC JÁTÉKMECHANIKA A TEKKENBEN?:d

Konzoljaim nes/megadrive/snes/saturn/n64/ps1/PS2/PS3 természetesen volt nálam box1/2 de természetesen nem vagyok kompetens😄

lac coo
Forzat érdemben nem próbáltam, de lehet , hogy gumiban megeszi rF1-et .😊

Tekken-t toltam anno (Tag Tourment). Verekedõs játék életerõ csíkkal, nem testrészre szémolt sérüléssel, stamina számolás nélkül "srégen-hátra, kocka, kör kombóval csaló AI-val tényleg HC.

Toltam még Metal Gear Solid-ot ps2-õn. Az mitõl is hc, mert van alatta háttér történet?

Lehet tényleg attól komoly valami mert sokáig tolják. De egy tény a komoly PC-s gamékat amit elkezdtek konzolra is tolni mind mind lebutították.Ez nekem elég érv a konzol játékosok igényeire. Ezt nem rosszból mondom, de ne keverjük már a szezont a fazonnal.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Totti5
Semmi!!!, na megyek valami értelmeset is csinálni, mondjuk rF2.

<#idiota><#lama><#falbav><#wilting>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
rF1 sem HC szim, viszont a forza sem nagyon éri el az rF1 szintjét sem, de mivel már van rF2 így azt hiszem inkább az lehet viszonyítási alap.

Jacek
Ezeket ne ismerném? amikor napokat toltam a PS1-en a Tekkent:d mekkora lol vagy😄 Bayonetta-án kívül mindet toltam😄

Mi a HC játékmechanika egy verekedõs játékban😄

Fehercsoki
HC játékmechanika alatt mire gondolsz? Fizikára? Mert akkor megint csak nincs igazad.

Totti5
Nehéz úgy elbeszélni, hogy valami szmájlis hülyeséggel jössz egy konkrét példára, amirõl fogalmad sincs, vagy már csak a hecc kedvéért sem akarsz érdemben hozzászólnim de persze én vagyok a fasz, elismerem...

lac coo
rF1 se hc szim, mégis mindenki máig aszerint kezeli , pedig szerintem egy elavult vacak, sõt valójában sose volt toppos a vacak gumik miatt. Mondom ezt úgy , hogy sok-sok évet toltam ( és milyen felüdülés volt átülni néha LFS-be, majd NKP-ba ...)Ég és föld a kettõ ...😊

Na majd ezért is mit fogok kapni ... 😄DD

Totti5
Gondoltam hogy nem ismered ezeket a játékokat. Attól HC mert HC játékmechanika van alatta.

Azon kellene elgondolkozni, hogy mi értelme fikázni a másikat, mert eddig 100%ban egyoldalú a dolog, nem vetted még észre?

Jacek
Én értem te is meg még sokan😊 Totti nem is akarja😊

Fehercsoki
Na jó de tök más dolog, hogy mennyi idõt ölsz bele, meg hogy mennyire szimulátor... Lehet egész nap forzázni, de attól még nem lesz szim.

Jacek
Válaszoltam Kb. ez alapján a Mario Cart simán HC szerinted..
Elbeszélünk egymás mellett egyébként és szerintem téged még nem sikerült semmiben meggyõzni bárkinek😊
Te kinevezted magad a konzolos megmondó embernek itt az SG ne csodálkozz ha kapod az ívet😊

Jacek
Igen érdekes mi meg rólad gondoljuk ugyan ezt😊 Elõbb leírtam milyen konzolokon kezdtem, szeretem a simcade cuccokat is néha,még sincs közöm hozzá😄D El kéne gondolkodni szerintem😊
ahogy látom nálad az a HC játék amibe sok idõt feccöl valaki😊 így viszont vannak HardCore passians playerek is😊 végül is van benne valami..

Totti5
Én komolyan válaszoltam, hoztam pár példát...

Jacek
?? Mario?😄

lac coo
iR speckó dolog, az online szolgáltatás miatt nem lehet törttel tolni, és mivel nincs AI nincs értelme feltörni....gondolom nem véletlen nincs semmi offline dolog benne, épp a warez miatt, véletlenül se lehessen használni semmire....Persze ennek ára, van elõb vagy utóbb mindenki eljut oda, hogy kidobott pénzé válik amit beleölt 😄

AC-t sem kerüli el a sorsa, van AI, egy napot adok neki ,sajnos .... 😞

Totti5
Tudomásoms szerint nekem van okom röhögni rajtatok, amennyi sületlenséget képesek vagytok összehordani olyand olgokról amihez láthatóan egyeseknek semmi köze sincs.

Totti5
Tekken, Doa, SF, DMC, Bayonetta, MGS Rising, Ninja Gaiden

Jacek
Ezért nem törik meg az új buildeket mert réteg cucc akit érdekel megveszi😊

Jacek
Vicces srác vagy te😊 szeretem az ilyen embereket akik szerint mindig igazuk van és mindenki más hülye... tudod autópálya meg a szembe jövõ 100 autó...
Tudom az igazi Hs gamerek konzolon tolják a Q3-at gamepaddal...

Norbi1990
Ha te azt mondod van, én hiszek neked 😄
De arra akartam kilyukadni, hogy a programok legújabb verziói nincsenek feltörve 😄

Akit érdekel az úgyis megveszi egyszer.
múltkor sem mondtál egy hc gamét sem meg most is másról beszélsz.

Jacek
Van vagy nincs?😄

Totti5
Az már nem az én gondom hogy tájékozatlan vagy. ( bár szerintem ezt direkt csináljátok, úgy is már multkor be lett vallva hogy flém kedvéért megy itt a nagy szagértés )

Norbi1990
Az új buildeket is?
Iracingbõl is van egy warezolt verzió ami 2 évvel ezelõtti verziót vonultatja fel 😄

Ha igen akkor tévedtem, bocsánat 😊
Jacek
Jah igen az is van..

iracinget lehet, csak offline tudod tolin

Jacek
?? rF2 és nKp is van...

totti szerint konzolon vannak hc gémek 😊 operation flashpoint, rainbow six, sorozat popoulista verziói mind mind ezt bizonyítják 😊

Norbi1990
Akkor te nagyon tájékozott lehetsz. Az Iracinget, Kunosék programjait és az rFactor 2-õt bizony nem lehet warezolni egyelõre.
Jacek
Jaj már😄

lac coo
De lesz uj, csicsas flatout szeru jatek az kotelezoooo vezel !!! 😊))))Annal nincs jobb, mint multiban szakadni a rohogestol es zuzni egymast, meg ezen a teren eleg normalis fizika is szokott lenni alatta .😊)

Totti5
Az már nem a játék hibája ha te nem setupolsz benne.