Screenracer#7795
És vannak olyanok, akik azt mondják, jó dolog az élethűség, de az nem minden, ha nincs megtöltve tartalommal. Kellenek pályák, autók és multi. Mert egyedül vagy az idióta AI-val az nem olyan élvezetes. A CARS-ban is és az AC-ban is idóta az AI. Sajnálom de nekem az kevés vagy inkább úgy mondom, hogy számomra nem kielégülés az, ha az FFB rángatja a kormányt. De az igenis ha néhány haverral lenyomunk néhány multit. Na az adrenalin. És le se szarom, hogy közben nem arra figyeltem, hogy ez mennyire valós. Nem vagyok idióta tudom, hogy nem igazi GT autóval tolom és attól egy centivel nem leszek közelebb az igazihoz, hogy az az iR, AC, LFS vagy CARS, na jó azért a Codie F1 az már szint alatt van. :)) Egyébként ugyanez a baráti társaság akikkel multizunk, megvette az AC-t is és azt várjuk, hogy használható legyen a progi multiban és miegyébben is. Legalább két szim lesz amin gyilkolhatjuk egymást. Tehát akár tetszik Laccoo barátunknak, akár nem, de az AC még teljesen alkalmatlan autóversenyzésre. Ha szeret rajta kockulni és körözgetni egymaga, hát tegye, lelke rajta. De jó hogy nem ő mondja meg, hogy mivel toljam. Nekem a CARS bejön és kész. Egyelőre jobban, mint az AC. Ez van. Azt nem értem, ha ennyire nem jön be valakinek valami, mint esetünkben a CARS, akkor mit agonizál ezen már több éve. Én átmegyek a raceroom vagy a codie F1 vagy az rF2 topikba és hetente teleköpködöm, az milyen ocsmány vagy fos? Nem. Mert nem érdekel.
Szóval ne magyarázzuk már bele, hogy én az árkádért vagyok oda, más meg a HC szimért, mert ez úgy baromság ahogy van. A videót meg kívánságra tettem be nem egyébért. Oké? Nem kell megmagyarázni, hogy mi a külömbség szimulátor és szimulátor között. A BMW M3 és a C2-es között is szakadék tátong mégis mind a kettő autó. :)))