• Totti5
    Nem tudom hogy réges régen milyen volt ki emlékszik már arra ( PS1-2 Xbox 1 idejében ), de én ilyet nem láttam 360on és PS3on. Az egy régi korszak, ez meg már egy új. Ami anno volt az a már nem igaz. ( most az teljesen mindegy hogy pl konzolos GTA4 és a PCs bikagépes GTA4 látótávja közt van bőven eltérés... ez egy dolog ) Nyilván az optimalizálás azt jelenti hogy a lehető legoptimálisabb értsd: legmagasabb grafikai részletesség mellett a lehető legstabilabb frém elérése ( aztán ebbe benne vannak még a bugok és sok minden más is ). Forza 4 esetén látótáv trükk nincs, részletességet sem változtatja, csak az AI autóknál. Végig egyenletes ugyan az a minőség, minden pályán, autó és körülmény közt. Ezért nagy szó amit csinálnak a T10esek, mert más autós játékokban mindig van minimum 1 pálya, 1 kanyar 1 verseny ahol a frém összeomlik, na a Forzában ilyen nincs. Talán ez a legszemléletesebb ahogy ezt le lehet írni, de itt most még mindig nem a játékról beszélek, csak a programozókról és tényről hogy ilyen is létezik.