Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az iR is tuti, de az is full statikus hotlap race.
OK, az iR2-nel betalaltak, az teny, bar meg kicsit barkacs. De ok mar 6-7 eve csinaljak😄DD
Es ebben mar van offline, AI, online, napszak, idojaras meg ami kell. Csak tyalasz 1-1 autot es beallitast, amivel hasznalni lehet.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mondjuk gy évvel ezelõtt voltak ilyen szinten a fizikák benne, most lassan valahogy visszatornázzák oda, a sok piszkálgatás után 😊)
Megnéztem ezt az M3-ast, hát nem értem mi a jó ebben, sínautó, nulla FFB-vel ( gyakorlatilag egy darab középrehúzással ...), semmit nem tud amitõl autónak lehetne nevezni, maximum elfékezni lehet ilyenkor tolja az orrát...ennyi .
A build-ben olvastam, hogy mar masik auton is (talan a BMW Z4) is tesztelik a 3 fajta gumi/ffb-t. Nem probaltam, de pozitiv, hogy folyamatosan hegesztik, es nem mondtak azt, hogy jo lesz igy, majd finomitjuk.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Melyik autó, melyik pálya?
(Szvsz. a BMW M3 GTS egyáltalán nem olyan rossz).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A legeslegelején még hónapokkal ezelõt komolyan megpróbáltam elmagyarázni neki amit gondolok. Az utolsó hetekben már csak oltás volt a részemrõl úgysem érti meg.
Nyílván nem komolyan gondolom a #4548 -at. Annyira azért nem fos sem a gt sem a forza, de az ember egy idõ után úgy van vele ha ez kell megkapod. De látod hatott mert végre vége lett ennek a flamnek.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A gond hogy ez a téma állandóan elõjön, nem csak itt mindenhol,
konzol vs. pc
árkád vs. szim
Forza vs. GT
Forza-GT vs. szim
BF vs. CoD
Arma vs BF-CoD
NFS vs. akármi
...írhatnám reggelig, semmi érdemi vita csak az oltás, mi a tököm értelme van ennek?
Hidd el írnak (nem itt) ennél cifrábbakat is, de most nem jutott más eszembe. 😊
"...egy valami biztos, idõd van bõven."
plusz heti 2 edzés, még három a fiaimmal, havi egy Bakony túra, nyáron kettõ, és ez mellett 4 mûszakozom, szóval igen kitöltöm a napom. 😊
...egy valami biztos, idõd van bõven.
ja, vérszimes+NFS=BF 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szeretném megtudni hogy mi vagyok, fos konzolos vagy bunkó pc-s? árkádboy, vagy vérszimes? 😊
...azt már félve írom le, hogy felváltva játszom BF3 ill. CoD MW3-at.
Megvettem a boxot de itt fog elrohadni, még ez a fórumos oltás is mókásabb mint hogy azt használjam, miközben te meg élvezed. Kinek mi, attól, hogy neked az jön be nem leszel kevesebb nálam és én se nálad, mert szerintem közelebb van a fos-hoz mint az én végtermékem(széklet) 3 hetes tejszínhabos lecsó után.
(az arma megint egy példa volt ami nem nagyon ment át ahogy látom. Még pedig arra, hogy mivel érik el a konzolon a "60 fps"t pl 500m látótávvagy statikus jpg kép mint régi filmekben az autóban ülõs jelenetnél a vetített háttér film... (kinek mi az igénye) 😊
Csak a gondolat menetedhez egy gondolat:
Hoztam egy érvet a konzolos optimalizálásra amit megtesznek helyetted jólkinézõ kamu dolgokkal mint kínában.
Majd jössz azzl, hogy jó a kamu ha szép (azaz nem kell látótáv elég a ha átbasznak hogy van) Neked igen nekem nem, ez egyébként rímel az 50db real(?) fizikas autóra(iR) és a 200ezer egyenfizikásra is...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval a fricskán kívül mi lényegeset sikerült megint elõadnod? az én hibám lenne hogy valami szar? ja igen, term. megszoktam és meg is követelm hogy beteszem és megy. 2013 van, a buherából már kinõttem, nincs sem idõm, sem energiám a fejlesztõk és a hardwer gyártók helyett dolgozni. Azon kívül hogy wint telepítek, drivert felteszem bõven elvégeztem a dolgomat.
Itt latszik meg miért való neked a konzol. Berakod dvd-t megnyomsz egy darab gombot azt' megyen. Ott mondjuk megoldják helyetted a dolgokat, pl látótávolság egy fps-ben 500 méter (pc-n ha már arma, 20km, ha van hozzá paripád, ha nincs akkor magadnak teszteled ki -és nem csapkodod az asztalt hogy ez mekkora fossSS- meddig birja a géped. Anno a kettõvel én 5000-en toltam.
(nekem low takonyal 70 fps.)
6770 1GB DDR5
4GB DDR3 1600MHz
bár már csak egy hétig... aztán FX 8350 és HD7970
ACnál én csak is annyit írtam, hogy ha felteszem a taknyot ( tükrözõdést ) akkor 60 fpsrõl 10re esik a frém ergó gáz az egész, mondhatni szar TECHNOLÓGIAI szempontból amikor TECH demónak vagy próbának lett beállítva és feltüntetve a dolog.
Ezek szerint egyedül vagyok a gonddal, ezért nem jött rá válasz és megoldás, tipp.
Hol írtam valaha is hogy szar lenne az AC??? szerinted miért görcsöltem hogy legyen már kuplungom? végre lett rá megoldás... végre élvezet játszani. Netkart sem tegnap vettem... elég sokat játszom. Imádom, mert jó. ACt nagyon várom, mert liszenszelt autók, jó pályák, korrekt graf, majd ha egyszer megjelenik.
Nagy zavarok vannak az erõben...
Azt is észrevehetnétek, hogy amikor te mondtad hogy fos az AC (nem ilyen kemény szavakkal) nulla (0) választ kaptál rá. Miért? Mert egy érett ember leszarja ha neked nem tetszik, fõleg ha tudja, hogy fanboy mondta amit.
Ellenben ti mit mûveltek itt? Lacco zárójelben megjegyezte,hogy csúnyaa forza vagy melyik, ebbõl 3 oldalas flémet csinálsz, úgy hogy szerinted a laccoo ráadásul fanboy. Óvóda, konzolos szinvonal? Melyik a jobb jelzõ erre, fõleg ha összeveted az AC topicban látottakal amit ugye pc-sek látogatnak. Ami itt részemrõl ment az csak szimpla oltás jó poén...
Igen én kezdtem, be is idézem rögtön 😊) LOL
(Múltkor kipróbáltam valami áruházban, hát az ronda mint a bûn, nem is értem mit kardoskodtál azon hónapokig 😊)
jah, hogy nem találsz. Akkor ki flame-el naaa? Mondom, akkor válaszolj, ha megvan. és keress te is. addig nem megy más itt csak köpködés.
la coo véleménye oké elfogadom, nem szimpatikus, pláne, hogy mindig direkt odaböki, de most meg jönnek itt a PC-sek, hogy a flame-et mi kezdtük meg ilyesmi. ezen már eldurran az agyam.
én fikázok itt szimeket? Tudod te hány szimet vettem meg?! Lehet többet egy év alatt, mint te összessen!
de mondom, idézzed te szerencsétlen, hogy mikor istenítettem és mikor szapultam én valamit. HALLJAM az istenit neki! Ha meg nem tudsz tõlem ilyen idézni, akkor kapcsold ki azt a rohadt gépet.
pont.
Bár nyilván nem a spant fogod megszólni hogy ne random trollkodjon, de csak na... nem 10 éves hülyegyerek vagy ahogy én sem, hogy lásd ki mit csinál. A flém ott kezdõdik, hogy már ARMA lett bedobva ( egy autós topikba ), hogy milyen szar nekem konzolosnak hogy nem játszhatom én mint primkó casual buta konzolos.
Bár kezdek kételkedni hogy látod, vagy akarod látni.
En egyszer leirtam normalisan a velmenyemet az egeszrol, tobbszor nem fogom, van jobb dolgom is. Ha Totti nem birja ki hogy flame-eljen, leszrom, ha mas sem hogy ne adja ala a lovat, azt is😉
Egyelore erdektelen a topic, feleslegesen nem fogok gepelni.
A konzol szarast nem a konzolosokra ertettem, hanem az egesz mindennapos konzlo flame-re.