• unrealnoise
    Pontosan. örülök, hogy végre valaki így látja. vannak licenszelt cuccok rF2-ben meg gyári pályák, jók is, minőségiek, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy én aki offline nyomom, még csak viszonyítási alapom sincs, hogy időben kábé mennyire lehetek toppon. meg amúgy is néha poén hotlapozni, és szórakozni az ezredekkel, pláne ha ismerőssel egymást szivatjátok a jobbal jobb ídőkkel. :)

rF2-nél szerintem semmi rendszer nincs az egész mögött, nem is lesz ahogy elnézem, csak a mod-ok rendszerét és kezelését próbálták kicsit átláthatóbbá tenni. egy ilyen hotlap összehasonlító cucchoz meg regisztrálni kell egy ligába, letölteni az adott pályákat, járgányokat, és utána feltölteni az időket, hogy láthasd, hogy állsz a liga hotlap bajnokságában, már ha csinálnak egyáltalán ilyet.

rF2 lehet jó és szép, de mindenesetre nagyon nem a jövő. hiába van hozzá ezer középszer pálya a világ inden részéről, ha majd jön a cars remélhetőleg rengeteg csúcsminőségű tartalommal, folyamatos frissítésekkel, körítéssel, közösségi modulokkal etc.

az rF2 tényleg nem sokat kínál sajnos. legalábbis nekem. én egy rendszert vártam alá. ebből nem sok minden lesz, vagy ha lesz is, addigra a CARS rég lekörözi, és akkor még nem beszéltünk a GTR3-ról, ami szintén teli lesz nyomva szerintem ilyenekkel, a raceroom-mal összefűzve és azt is tovább fejlesztve elég jó lehet minden téren.

tudom kár összehasonlítani ilyen játékokat, mert nem ugyanarról szólnak, de mégis... én valahogy inkább a minőségim ugyanolyan magas színvonalú tartalom felé hajlok.

a CARS az évtized szimes játéka lehet nekem, ha így folytatják.