precise#7232
Sajnos a telón nem müxik az sg+ így erre még válaszolok. Semmi szégyelni valóm nincs az előző neveimmel kapcsolatban. Évekig bünti pont nélkül voltak. Sajnos kicsit belefolytam a Közel-keleti konfliktusok topikba. Az összes büntipontit Cifu-tól kaptam, aki egy csöppet elfogult abban a témában, így ott a véleméyedért is könnyen kaptál büntipontot. Sajnálom a Csige791 nicket mert a szimes világban úgy ismernek, jó lenne itt is használni. Azóta is bánom, hogy betettem abba a topikba a lában.
Bele lehet még kötni a szimesek közötti felemás hírnevembe is, van a ki utál van aki nem. Nem barátkozni járok pl ide sem, hanem infókért.
El is érkeztünk a veled való problémámhoz. Naponta jövök, hátha van valami új ropogós infó. A gond hogy napok óta miattad van telibefosfa az összes szimes topik. Mindez úgy, hogy a CARS topikban szinte csak pozitív hozzászólásaid vannak a játékkal kapcsolatban, AC-ben meg szinte csak negatívak. Pedig mindkét játék hasonlóan bugos fos mégis csak az egyiket ekézed.
Azért tettelek ignore listára, mert hosszú évek alatt megtanultam, hogy a FanBoyokat jobb kerülni. Ennek ellenére a listámom van olyan aki nem fanboy (nem te), csak egyszerűen egy témában gyökeresen ellenkezik a véleményünk, és esély nincs arra, hogy közeledjen az álláspontunk. Szerintem ő a hülye szerinte meg én. Jobb ha nem is látom amit ír. Na te veled nem ez van, te szintiszta törskönyvezett FanBoy vagy.
Nyugodtan ingorálj, pontl eszarom :) Ja és a helyesírási hibákból listát kérnék ha lehet, abban még jó vagy.