Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hagyjátok már szegényt, egyértelmû ,hogy fogalma sincs mirõl van szó .
Ha nem lennenek benne a fantasy dolgok, adtak volna hozza alabol 3-3 valodi autot es palyat, a Competitions-ben mukodne es kulon tablazatban lenne a GetReal, ugy erdekelne a dolog.
Ez a Race Room mekkora egy fos lett... 😞(((((((((
Ráaádsul kb fél éve kurva nagy arcal jött az sms.hogy na most jön az ûberbrutél jó új FFB... Ezt használjuk mos. A fél arcade ACR-ben jobb az ffb mint a cars-ban pedig az sincs kész...
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Azért mer pár hónapja nem tolok semmit én nem értek hozzá? Több 10000 kilométert mentem GPL óta minden fajta szimmel...
Akik itt írogatnak azzokal is sok kilométert emg olyan béna emberekkel mint pl... WG,KN,MN ha ezek nem mondanak semmi akkor sajnálom😄
Igen van másik accountom is... azért nem esik le többi ki írogat de leszarom nem használom a régi accom😊
Olyan autokkal mentem aminek téged a közelébe nem engednek, és engedje mar meg a jó isten sok építésében is részt vettem.... Innentõl leszarlak fanboy....
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Másrészrõl ebbe topikba még nem írtam azelõtt legfeljebb a filmesekhez szóltam hozzá, de már pár éve nem voltam. És azt, hogy akkoriban milyen néven, jelszóval voltam az sg-n, nem jöttem rá. Meg már a régi freemailos címemet is kikukáztam valamikor. De nem is ez a lényeg, mint mondtam csak egy-két éve érdekelnek komolyabban a szimek és ez az elsõ, amit fejlesztés közben látok. De az hogy néhány ember ekkora arccal, nyomja itt a nagy szimversenyzõt, az már vicc kategória. Szóval ennyi ami rád tartozik, nincs mit bizonyítanom senkinek.
Igazabol, eloszor konzolos „baratunk” alregjere tippeltem, de ennel o azert ertelmesebb hogy igy probalkozzon😉
Vagyis kivancsi lennek egy nevre, talan van mogotte valami.
De szinte biztos vagyok benne, hogy amit az SMS csinál az kicsit munkaigényesebb a barátod Suzuki modjánál.
Te nem az SMS embere vagy amugy?😄 Ilyen kampányhadjáratot ritkán látni😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amikor az elsõ hírek jöttek carsról ebben a topicban azok akikkel most beszélgetsz, hihetetlenül lelkesek voltak, sokan megvettük valamelyik csomagot, mert örültünk, hogy végre lesz egy jó szim pc-re karriermóddal mint konzolon csak jobb fizikával.
De egy év alatt képtelenek voltak az alapokat megcsinálni, ami már kezd kínossá válni.
Amúgy te mennyi idõ alatt írsz meg egy profi FFB-t? Azért kérdem, mert azt mondod, hogy nem egy évig tart, akkor meddig? Gondolom a Kunos nem árulta el, hogy meddig tartott nekik arra 50 sorra rátalálniuk, de most hogy tudják már biztos nem látszik olyan nehéznek.
Van a gépemen egy félkész szim amit egy magyar programozó barátom csinált otthon munkaidõ után illetve hétvégente. Annyi plusz ideje volt, hogy a karácsony környéki munkaszünetek alatt kezdte, tehát mondhatjuk, hogy abban a pár napban teljes munkaidõben csinálta. 1-2 hónap alatt jobb állapotban van fizika szempontból mint a PCars, ja és van benne online támogatás is. Ha nem hiszed SimCo-sokat kérdezd mert velük teszteltük, mert õk adták a suzuki kupás swift-et autónak. Szóval ennyibe tellene megcsinálni amiért sírunk egy éve a nagy SMS-nek.
Igazán meg is látszik melyik fejlesztõ mire gyúr, pl Kunos a fizikára a tartalom csak "másodlagos" míg az SMS parasztvakításra játszik.
Vicsorgó kutya? Nem. Csak azt nem bírom, hogy jön mindig néhány mûmájer akik szaktekinélyként próbálják eladni magukat és mindig kiderül, hogy senmmi valós alapjuk nincs rá. Csak rá próbáltam világítani, hogy nem teljesen úgy van a CARS-szal kapcsolatban, ahogy azt néhányan állítják. Azt meg sehol nem írtam, hogy bármelyik másik szimnél jobb lenne. Szóval nem kell a sértõdött duma. Akkor is az az igazság, hogy mindenféle tapasztalat nélkül fikázod itt egész nap és közben gõzöd sincs, hogy mirõl beszélsz. És ahogy elnézem ebben a témában semmiféle háttérismereted sincs, kivéve az amit mások véleménye alapján szajkózol. Szóval ha nem bánod nem tekintelek komoly vitapartnernek és nem igazán hat meg íly módon a véleményed. Na, csá.
Eddig viszont lényegében mindent ami szim..
Szeretem az ilyen okos emberkéket akik tudják hogy én milyen autókba ültem vagy vezettem életemben és mivel rendelkezem jelen pillanatban..😊))
Egyébként egy nyugodj meg csak amiatt lett beléd kötve hogy vicsorgó kutya ként védsz egy játékot ezt eleve nem szeretem😊
Simbin/SMS leszarom nekem az számít hogy csinálnak egy játékot alaá shift ahol sriptel megcsúszás van bizonyos helyeken😄DDD Mindent alul múló fizikának nevezett valami, amit nem is értek de tényleg nagy tehetség kell ahoz hogy az ISI enginbõl azt hozzák ki😊
Figyelj, olvasd végig a GTR2 és a GTL stáblistáját. Nem is értem, hogy miért nem tetted meg mielõtt alaptalanul belémkötsz, hogy utána se nézel. Most ki égeti magát folyamatosan? Gyakorlatilag a mostani SMS tagokból állt akkoriban SimBin, kiegészítve azzal a néhány svéd figurával akik SimBin néven vitték tovább.
A valós vezetést fõleg versenyautókra értettem, mert többnyire versenyautók szerepelnek a szimekben. De szíveen megnézek egy videó, ahogy a Trabantoddal határon autózol. 😄
Mégis az SMS milyen simet pakolt ki a piacra? Ne gyere a Simbin mert ez nem a Simbin nem tudom ki mit csinált ott az SMS-bõl lehet hogy a portás meg a takarító az😄 (vicc)
Elég sok valós autóban is ültem elhiheted😊
Fizika? Az mi? Mesélj még róla. Az valami varázslat? Te tényyleg ekkora nagy arc vagy? Szerintem nem kellene ilyeneket írni olyannak, akirõl semmit nem tudsz, mert így már teljesen nevetséges vagy. Csak arról valamit, hogy pécsi vagyok és itt található a Mecsek és annó amikor téged még büfiztettek én a rally nevü autosportban, igaz csak amatõr szinten, de részt vettem, tehát valamit tudok az autók felépítésérõl, és fizikájáról, de nem tartom magam szaktekintélynek, annak ellenére se, hogy megam készítettem fel az autóimat. Errõl ennyit.
Gonolom ez egy újabb kiváltság és igazolása annak, hogy aki régebben regisztrált az jobban ért mindenhez és az õ szava valamiféle isteni kinyilatkozás. 😄
Akkor gyere ilyen példákkal, ha te vagy az az arc, mert egyébként ez csak arcoskodás. Senki nem mondta, hogy ez nem lehetséges, de közöttetek biztos nincs ilyen. 😉
Egyébként meg volt már rá példa hogy simes arc beült egy valós versenyautóba és elég sok versenyt nyert meg szóval ne csinálj úgy mintha a 2 dolog teljesen más lenne.
De a megállapításod akkor lenne csak helytálló, ha mondjuk a CARS-ot az LFS alapjaira akarnák építeni és nem sikerülne nekik. De mivelhogy gyakorlatilag egy új software-t hoztak létre ami még nem tökéletes és erre fog épülni a CARS így azt kell mondanom, hogy összekeversz bizonyos dolgokat. Másrész ezek az SMS srácok korábban már építettek egy-két szimet az ISI gMotorjával, ezért nem hiszem, hogy nem értenek hozzá csak ezzel az újjal még nem találták meg a teljes összhangot. De, mivel a fejlesztés pontosan errõl szól és tudom, hogy ez akár több évig is eltarthat, így még nem kongatnám olyan veszettül a vészharangokat.
Az, hogy ki milyen régóta szimulátorozik, az nem hat meg különösebben, de ha azt mondanád, hogy valódi autóversenyzési tapasztalataidat hasznosítod és osztod meg a szimulátorozásban, akkor nagyobb lenne a respekt.
Szóval, ha másként nem hegy akkor jön a személyeskedés? 😉
Tudod én már akkor szimeztem amikor azt a bizonyos csattogós szárnyú pillangót terelgetted a homokozó körül😊Ne sértõdj meg csak vicc volt😊
Visszatérve az LFS-re az nem tudom nálad, hogy jön ki, ha LFS 10 évvel ezelõtt már jobb volt akkor ezzel valami baj van, mert a kettõnek semmi köze egymáshoz. Ha csak az nem, hogy mind a kettõ autósjáték.