19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #7236 -
#7235 Nocsak, nocsak.... Csak kibújik a szög a zsákból ..... -
precise #7234 igazadvan -
Screenracer #7233 Kezdem a végéről. Listát nem kapsz, ingyen nem oktatok. Viszont hozzátenném a szövegértést. Olvasd vissza bátran a dolgokat, itt is és az AC topikban is. Azután leszarom, hogy ignorálsz, eddig se kerestem a társaságod. :))) Viszont ne használd semmilyen körülmények között a nicknevemet. Ennyi. Az első részhez meg, nem rám tartozik csak fura, hogy te neveztél kamugépnek, aztán ki tudja hány néven futsz itt és mit mersz felvállalni. :)
Annak Laccoo barátod az oka, hogy kicsit jobban odamondogattam az AC-nak, hadd kapjon idegbajt, mert ha én CARS fanboy vagyok, akkor ő simán AC fanboy. Szóval ez csak személyes. Szórakozni nekem is kell. :))
A ropogós infókat meg szívesen szállítanám, AC-hoz is meg CARS-hoz is, főleg CARS-hoz, csakhogy abba is rendszeresen belekötnek.
Én senkit nem ignorálok, ha bajom van megmondom, azt jól van.
Szóval ha nem szerepel a nevem a tieddel együtt, akkor azt is elfelejtem, hogy létezel, ami nem lesz túl nehéz.
Maradjunk annyiban, hogy maradjunk ennyiben. :)) -
precise #7232 Sajnos a telón nem müxik az sg+ így erre még válaszolok. Semmi szégyelni valóm nincs az előző neveimmel kapcsolatban. Évekig bünti pont nélkül voltak. Sajnos kicsit belefolytam a Közel-keleti konfliktusok topikba. Az összes büntipontit Cifu-tól kaptam, aki egy csöppet elfogult abban a témában, így ott a véleméyedért is könnyen kaptál büntipontot. Sajnálom a Csige791 nicket mert a szimes világban úgy ismernek, jó lenne itt is használni. Azóta is bánom, hogy betettem abba a topikba a lában.
Bele lehet még kötni a szimesek közötti felemás hírnevembe is, van a ki utál van aki nem. Nem barátkozni járok pl ide sem, hanem infókért.
El is érkeztünk a veled való problémámhoz. Naponta jövök, hátha van valami új ropogós infó. A gond hogy napok óta miattad van telibefosfa az összes szimes topik. Mindez úgy, hogy a CARS topikban szinte csak pozitív hozzászólásaid vannak a játékkal kapcsolatban, AC-ben meg szinte csak negatívak. Pedig mindkét játék hasonlóan bugos fos mégis csak az egyiket ekézed.
Azért tettelek ignore listára, mert hosszú évek alatt megtanultam, hogy a FanBoyokat jobb kerülni. Ennek ellenére a listámom van olyan aki nem fanboy (nem te), csak egyszerűen egy témában gyökeresen ellenkezik a véleményünk, és esély nincs arra, hogy közeledjen az álláspontunk. Szerintem ő a hülye szerinte meg én. Jobb ha nem is látom amit ír. Na te veled nem ez van, te szintiszta törskönyvezett FanBoy vagy.
Nyugodtan ingorálj, pontl eszarom :) Ja és a helyesírási hibákból listát kérnék ha lehet, abban még jó vagy. -
Screenracer #7231 Remélem ingyenes az orvosi tanácsod(most meg hírtelen orvos lettél? ), mert kuruzslóknak nem szívesen fizetnék. :DDD -
#7230 Komoly gyógyszeres kezelést javasolnék:)) -
Screenracer #7229 Szerintem, ott se akadályoztam, hogy leírja, amit akart. :DDD
És? Nem lehet véleményem a véleményéről vagy akár a te véleményedről?
Most akkor ki akarja megakadályozni vagy megmondani nekem, kinek, hova írhatok? Te nem olvasod el amit írsz? Ne már! Ez olyan szánalmas. Komolyan akarsz még velem beszélgetni az IQ-ról? -
#7228 Értem, tehát nem te vagy az a screenracer aki másik tipocba is képes vagy követni Laccoo-t? Bocs azt hittem az te vagy.. az elég mulatságos annak a fényében amit most le írtál:DDDDD -
Screenracer #7227 "Ezt most írtad, csak ennyit várnánk el mi is! akkor is ha ez neked nem tetszik mi is leírhatjuk a véleményünket!" Ezt éppen most írtad. :)))
Éppen most írtad le a véleményed.
Ki akadályozott meg benne? Te tényleg röhejes vagy.
Szerintem, pont te/ti vagy/tok akinek nem tetszik, ha másnak más a véleménye és ezért próbálsz lejáratni, de persze nem sikerül, mert... Éppen az előbb írtam le, hogy miért. Kiváncsi vagyok meddig erőlködsz még? És mit akarsz elérni? A sajnálatod meg éppen annyi hatással van rám, mint az utálatod. Akár meg is tarthatod magadnak. Szükséged van rá. -
#7226 tudod mi az alapvető probléma?
"De ha véleményem van valamiről, azt leírom. Akkor is ha neked nem tetszik."
Ezt most írtad, csak ennyit várnánk el mi is! akkor is ha ez neked nem tetszik mi is leírhatjuk a véleményünket!
A mondat elejére annyit írnék én nem utállak egyszerűen sajnállak, most megint belinkelhetném a moderátor topicba hogy itt valami elszabadult megint.. floodba nyomod a hülyeséget de még ennyit sem ér a dolog... mára joccakát.. -
Screenracer #7225 Gondolhatod mekkora trauma ez nekem, ha te és az ilyen BM félék utálnak. Azt értsd, meg értsétek meg, hogy rohadtul semmilyen hatással nem vagytok az életemre ha utáltok vagy szerettek. Azt se tudjátok ki vagyok, én se tudom hogy kik vagytok. Az is lehet, hogy naponta elmegyünk egymás mellett. De ha véleményem van valamiről, azt leírom. Akkor is ha neked nem tetszik. Ez van. Ti hangoztatjátok, hogy ez egy nyílt topik. Hát én nyíltan kimondom, amit gondolok. Attól még te is leírod ide a véleményed, hogyha én nem értek egyet veled. Akkor mi a baj? -
Screenracer #7224 És melyik nicknevedet használtad, amikor véleeményt mondtál? A mostanival csak a csak flémeltél, eddig.
És ha nem bírod a stílusomat, akkor miért szól hozzám állandóan?
Gondolod változtatok bármit is a stílusomon? Semmből se tanulsz. -
Screenracer #7223 És melyik nicknevedet használtad, amikor véleeményt mondtál? A mostanival csak a csak flémeltél, eddig. -
Screenracer #7222 Ja, ez igaz. Én is ismerek olyat, aki hetente vagy hetente többször beirogatja ugyanazt. -
Screenracer #7221 Ez a stílus? Kiragadott szövegrészek? Hahaha. Folyamatosan engem idézgetsz. Hol a te stílusod? Még önálló gondolatod sincs.
Azt se gondoltam, hogy egyáltalán ismered az intelligencia szót. Bár az még nem biztos, hogy tudod is mit jelent. -
#7220 :)) ott van alant a te stílusod elég stabil 60-as iq mutat FPS-ben jó iq-ban nem annyira....
Haha megint mellé lőttél, igenis probáltam véleményem leírtam ami nem volt negatív.. veled van problémám meg a stílusoddal.. -
#7219 Hagyd már a p...csába, igazi troll a legrosszabb fajta, aki szentül meg van győződve róla, hogy a többi 50 ember a troll :DDD
Amúgy érdemes megnézni, hogy mutatkozott be itt a topikban ....Mindenhol élvezi, hogy közutálat tárgya, igényli az ostort az élettől ! :DDD -
Screenracer #7218 A trükközésed nem alpári, hanem egyenesen gerinctelen.
És te például a CARS topikban a CARS-hoz még egy szót se szóltál hozzá érdemben. Gondolom, mert nincs is meg és a Steam accodon sincs.
És többnyire más se akire a trollokat értettem a CARS-hoz szól, hanem egyenesen hozzám. Tehát jogom van azt mondani amit, mert támadva érzem magam, mint most is. Az meg már egyenesen pofátlanság, hogy te mersz stílusról beszélni. Amúgy meg, ha nem tetszik vagy nincs meg a CARS, akkor mit akarsz ebben a topikban, ha nem trollkodni.? -
#7217 Össze gyűjtöttem az utolsó 4 hozzá szólásodból... biztos igazad van ha ezek az érveid..
"ÉN csak egy idiótát látok szembejönni."
"mit művel ez a zombi"
"csak úgy beleugat a dolgokba"
"jönnek a Boo Miller félék és"
Na írd már le légy oly kedves milyen félék? Mert a te intelligenciádat megmutatja csak ez utolsó 4 hozzá szólás.... de csak így tovább...
-
#7216 Dehogy szar, ez egy nyílt fórum... Az a szar amikor valaki ugyanazt ismételgeti és nem veszi észre magát. -
#7215 Előbb írtam látod mindenki torll:DDD meg hogy mernek bele ugatni(ez a te szavad) ebbe a topicba:DDD mekkora már hogy be mernek ide írni és ami neked nem tetszik akkor troll és csak úgy beugat a te topicodba:DDDDDDDD
Hol élsz te? és én még mindig nem mentem le alpári stílusba amit te bemutattál... -
Screenracer #7214 De nem lehet linkelni, beszélni róla vagy ne adj isten dicsérni, mert jönnek a Boo Miller félék és ... -
Screenracer #7213 Igazából csak viszonoztam az idelátogató trollok szívességét. Szar mi, amikor jön valaki és csak úgy beleugat a dolgokba, nem? -
vbencze #7212 Ne haragudj, de direkt nem olvasom el az OFF hozzászólásaitok, szóval nem tudok én nem is fogok igazságot tenni köztetek. Viszont legalább te szoktál a játékról linkeli dolgokat. -
#7211 Persze mert aki a létező összes szimes topicba jön trollkodni az nem te vagy... -
Screenracer #7210 Bocsi, de gondolom láttad, olvastad, mit művel ez a zombi. :( -
Screenracer #7209 A link semmit se bizonyít, azt akár te is írhattad, szerintem te is írtad. Ki tudja hány accod van itt? ÉN csak egy idiótát látok szembejönni. Nem kell mondanom, ugye? -
vbencze #7208 Eddig read only üzemódban voltam csak jelen a fórumban, de muszáj megjegyeznem, hogy nagyon alja amit itt leműveltek, a játékról nem is lehet szinte semmit olvasni csak a ti fröcsögéseteket. -
#7207 Nekem nem kell mit bizonyítanom:D ott van lent a link...
Egyébként te vagy a viccben szereplő ember akivel szembe jönnek százan az az autópályán...és mind idióta.. -
Screenracer #7206 Látom, nincs bizonyítékod. :DD Akkor hogyan is akarsz rávilágítani, hogy én milyen ember vagyok? Nincs szükség személyeskedésre és káromkodásra, mert anélkül is gyáva, sunyi módon gyorsan megfutamodtál. -
#7205 Én simán kinézem a kisgyerekből, hogy ekkora paraszt... Már az elején beesett ide az újregjével és csinálta a fesztivált :)))
Alex biztos , hogy kell ez a topik neked ? :))) -
Screenracer #7204 Kénytelen leszel bizonyítani. -
#7203 Ebből a posztból is egyértelmű.. egyébként lószart sem kell bizonyítanom ezzel is csak rávilágítottam milyen emberke vagy te.. mára be is fejeztem veled...
Most tolhatod a személyeskedést meg a káromkodásaidat ahogy szoktad... -
Screenracer #7202 De nekem ehhez mi közöm van? Ha már megvádolsz valakit valamivek, akkor azt nem kellene tudnod bizonyítani? Honnan tudjam, hogy nem te hoztad létre ezt a nicket és most rám akarod kenni? Bizonyitsd be, öcsém, ha ekkora fába vágtad a fejszédet. De utána elkezdhetsz gondolkodni a következő nickeden, mert kitiltalak ezért. -
#7201 Akkor linkben....
parancsolj... lol -
#7200 Nem adta a képet..
-
Screenracer #7199 Köszi. :) Átveszed ezt is? Talán akkor végre lehet érdemben, a CARS-szal is foglalkozni. :) -
#7198 Mar inteztem a dolgot, meg 1-2 napig "bulizhattok", aztan vege... -
Screenracer #7197 Sajnos nincs házigazda. :(