Screenracer#7113
Azt nem értem, hogy mit akar tőlem néhány ember, itt? Köztudott, hogy a CARS a legjobban várt szim számomra. Az AC-t is vártam, de az már kijött. :)) Annál azt várom, hogy befejezze Kunos. :)
Na szóval, néhány ember itt azt hiszi, ha engem hiteltelenné tesz, akkor nem fog megjelenni a CARS.(?) Vagy azt, hogy ha én hiteltelenné válok, akkor bebizonyosodik, hogy szar játék a CARS?
Van egy rossz hírem nem én készítem a CARS-t, semmi közöm hozzá, csak user vagyok aki várja és közben játszik is vele, mert ugye erről szól a dolog alapjában véve. Ráadásul, ha csak ide ebbe a topikba irogatnak, attól se változik semmi. Sőt, akik kedvelik és/vagy várják rajtam kívül itt még, azok se mernek vagy már feladták, hogy itt beszélgessenek róla, mert megjelenik néhány troll rögtön, akik bármilyen hírrel, képpel, videóval kapcsolatban elkezdik fikázni és még az álló fába is belekötnek, csak hogy senki egy dicsérő szót se mondhasson a játékról. Én és a többi CARS rajongó, köszönjük szépen, hogy megpróbálja itt néhány HC szimesnek magát valló hangember, megmondani, hogy mi a jó és mi a rossz, csak azt felejtették el megkérdezni tőlünk, hogy kiváncsiak vagyunk-e a véleményükre. Na, mindegy csak elgondolkodtam egy kicsit. :)