Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár , hogy milyen konzolra adják ki azt nem tudom, min fog ez futni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Fiam játszik a shift2-vel, esküszöm az különb ennél a modokkal !!!
"Once and for all : the release of the game is scheduled for Thanksgiving... for the moment..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rálépsz a gázra, megy mint a rakéta (hogy kipörögne a kerék? ugyan már...), nem lehet akkora butaságot csinálni, hogy egy ici-picit is megcsússzon a kanyarban. A kigyorsításnál simán le lehet padlózni. Ennél még a az F1 2012 alatt is fényévekkel jobb fizika van. Sínautó az egész, ahol csak az a lényeg, hogy Pistike elmondhassa, hogy háromszázzal be tuja venni az Eau Rouge-t.
És igen... a bíztató BMW M3 alatt egyenfizika van, ez meg elvileg Beta 2. (=Physics finished) Ilyen szemszögbõl nagyon szomorú a helyzet.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
https://apps.facebook.com/bmw-xdrivechallenge/
Most speciel nem Totti hozta elõ a témát, hanem az ovis-szim csoport ! 😄DDD
Amúgy akkor már jó hogy cars topikban vagyunk, és megint forza meg a live a téma...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Jó hogy a CARS topikban vagyunk és ilyen kijelentéseket teszel😊 LFSt meg valóban nem kontrollerrel, hanem egérrel játszák😊
Amúgy meg pc-n simekben nemnagyon találsz casual játékosokat, akik ráadásul kontrollerel játszanak.
Mit jelent az aprólékos? mert ok hogy fotómódban odaver a graf meg autovistában, de játékközben szerintem vicces, de ismétlem ez a gyenge hardwer hibája, amit nyílván kiküszöböl majd az xbox720 vagy mi lesz a neve.
Szal maradjunk anyiban, hogy iR azért jobban kivan dolgozva csak ku*va drága. A forza meg olcsó a legtöbb tartalom ami viszont játékközben 2013-ban közepes minõség.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Egy 7 éves hardwer grafikáját nem kellene fikázni, fõleg hogy 600 autó van aprólékosan lemodellezve kívül s belül, a pályák is szépek illevete a játék minden körülények közt FIX 60 fps! Értsd úgy hogy sohasem esik le az fps számláló 60ról. Tehát tökéletes. Online meg baromi jó futamokat lehet menni, ugyan úgy mint bármelyik PCs játékkal, nomeg te kontrollerrel játszod csak, ami szintén nem elhanyagolható.
De ez nem tudom most hogy jött ide. Forza a leg igényesebb autós cucc grafban, optimalizálásban. Példát lehet róla venni bárkinek és vegyen is!
Funnál sokkal több a Forza, szóval nem kell ledegradálni, bár én minden ótós játékot funból játszok, de mindegyiket lehet munka szerûen is ûzni éjjel nappal, gyakorlással setuploással. ( Forza => riválisok, top 100,20,10-1 hajrá! 😊 )
iracing: 75$ egy évre ( 15 ezer ft! ) + $11.95 ( 2500 ft! ) / autó és $14.95 ( 3200 ft ) / pálya
Kurvadrága.
Xbox Live elõfizu árgép szerint: 1500x12=18000huf
iR 1 évre: 10000 huf. + autók pályák 1x.
Na most lehet hogy millió tartalom van forzában a minõségük nem közelíti meg iR-t. Pl laguna secát hasonlítottam össze, és vannak különbségek nem is kicsik iR hez képest ami elvileg max 2 cm eltérést alatt van. Nem beszélve a forza "egyenrázóköveirõl". Arrõl nem is beszélek, hogy belsõnézetben a mûszerfal számai leolvashatatlanok 1080-ban(?) egy negyvenes high end tv-n.
Szóval jó ez a forza arra amire tervezték, fun meg poén, gyüjtögetés stb... de látszik rajta, hogy olyan "ikeás" sorozatgyártott történet.
Egy komolyabb online futamra még a jelenlegi állapotában is jobb az rF2 a real road móka miatt.

Az a baj, hogy ziher, hogy ez így marad. Lement két NFS rész egy test drive ferrari +ez ugyanezzel a tré irányítással. Valszeg olyan alapvetõ problémája ez a játékmotornak ami korrigálhatatlan!?
De egy minimum élvezeti szintet hozzon a játék, biztos nekem mások az elvárásaim, de ezt vezetni is rossz, játszani is unalmas vele .
És -bár egy egyéni szocprobléma- elég vacak az autó felhozatal jelenleg, ami meg érdekel az fizikában vacak .Bár nagyjából mindegyik vacak 😊
De ezek a Pagani meg mittudomén milyen álomautók cseppet sem érdekelnek ....
És esküszöm nem hc szimet várok tõle, de legalább valami F1 2012 féle jóság legyen már benne , és elégedett leszek. ( Azért példálózok mindig F1-el, mert azt ismerem, használom, szeretem ezek közül a lazább játékok közül ...)
De akár egy TDU szint is elegendõ lenne fizikában, aki próbálta ezt is azt is, gondolom egyetért, hogy azt sem éri el ...
Tényleg azt hittem az rfactor 2 valami hasonló lesz, de azt sosem gondoltam volna hogy a naggyából összekalapált rf1et is alul tudják múlni, pedig én már arról álmodoztam hogy fasza animációk lesznek benne, erre még ott tartunk hogy hulladékul fut, bugos minden, még egy féklmpa tükrözõdése az aszfalton is megoldhatatlan kihívás nekik😞
Erdemes allitgatni benne a ket FFB csuszkat, mert furcsan viselkedik (vagy mert belepiszkaltam korabban😄). Pl. ha lehuzom nullara az FFB erot, nem tortenik semmi😉 Ha a kormanyzasi erot novelem 33%-rol felfele akkor szinte semmi, de 100%-on allo hlyzetben megszunik.
A ketto kombojabol be tudtam allitani egy eleg jot, most mar az egyenessben nem csak kozepre huzgal, hanem a „bukkanoknal” kicsit „rangat” is.
A Simraceway nem egy nagy durranás, de földbe döngöli ezt a vackot 😞((
Majd két hónap múlva újra megnézem, bár nem hiszek én már ebben ....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64