19801
  • Screenracer #7116
    Tudom, hogy egy kis keserű szájízt hagy ez benned, mert látom nagyon magadra vetted, holott nem is neked szólt a #7099 válasz. Az irigység nem szép dolog.

Vitatkozz csak nyugodtan. Nincs azzal baj, csak ne ferdíts. ;)
  • frango
    Igazad van. Aki "Lambót" is vezetett, azzal én nem vitatkozhatok. :)
  • Screenracer #7114
    Többet kellett volna olvasnod és iskolába járnod, akkor most nem okozna gondot számodra a szövegértés.
    Pont a napokban hallottam a tévében, hogy Magyarországon igen magas a funkcionális analfabéták száma. Már tudom, miről beszéltek.
    Bár gondolom ezt se igazán fogod érteni.
  • Screenracer #7113
    Azt nem értem, hogy mit akar tőlem néhány ember, itt? Köztudott, hogy a CARS a legjobban várt szim számomra. Az AC-t is vártam, de az már kijött. :)) Annál azt várom, hogy befejezze Kunos. :)
    Na szóval, néhány ember itt azt hiszi, ha engem hiteltelenné tesz, akkor nem fog megjelenni a CARS.(?) Vagy azt, hogy ha én hiteltelenné válok, akkor bebizonyosodik, hogy szar játék a CARS?
    Van egy rossz hírem nem én készítem a CARS-t, semmi közöm hozzá, csak user vagyok aki várja és közben játszik is vele, mert ugye erről szól a dolog alapjában véve. Ráadásul, ha csak ide ebbe a topikba irogatnak, attól se változik semmi. Sőt, akik kedvelik és/vagy várják rajtam kívül itt még, azok se mernek vagy már feladták, hogy itt beszélgessenek róla, mert megjelenik néhány troll rögtön, akik bármilyen hírrel, képpel, videóval kapcsolatban elkezdik fikázni és még az álló fába is belekötnek, csak hogy senki egy dicsérő szót se mondhasson a játékról. Én és a többi CARS rajongó, köszönjük szépen, hogy megpróbálja itt néhány HC szimesnek magát valló hangember, megmondani, hogy mi a jó és mi a rossz, csak azt felejtették el megkérdezni tőlünk, hogy kiváncsiak vagyunk-e a véleményükre. Na, mindegy csak elgondolkodtam egy kicsit. :)
  • frango
    Tudom, hogy fáj ez most neked. Próbálhatod magyarázni, de a lényeget tudjuk. Ne csak úgy random hazudj! Tartsd észben a kamuzásokat, mert belekeveredsz és nevetség tárgyává válsz. :)
  • Screenracer #7111
    Ezt a részt miért hagytad ki?
    "... de ha halottuk is néhányukat azt a hangerőt és teret ahol szóltak, azt semmiképpen se tudjuk otthon a szobánkban reprodukálni. "

Ez is benne volt a 7078-ban. Vagy ezzel nem tudtál mit kezdeni?
  • frango
    A második az 7099-es hsz...
  • frango
    #7078 - "Még mondanék valamit, hogy miért is mondom, hogy ez többnyire izlés dolga. Azért, mert feltételezem, hogy se te, se én és még itt közülünk jó sokan nem hallottuk még az ezekben a játékokban felsorakoztatott autókat élőben."

vs.

#7096 - "Ráadásul évekig egy autókereskedésben dolgoztam külföldön és így alkalmam volt több száz autót vezetni, pl. Lambót is vezettem vagy egészen véletlenül Lotus Elise-t is. Ja, vezettem formula autót is pálya napon, persze nem F1 és nem versenytempóban, de jó móka volt. :)Kiváncsi vagy még valamire?"
  • GPx8
    OK.
  • Screenracer #7107
    Really? Ha bárki felmegy a Steamre, nem tudja megvenni? Ja, de. Bárki, még te is, aki kiperkálja azt a 35 vagy hány eurót megveheti. Tehát, ki van adva. Nyílt kereskedelmi forgalomban van. Semmi zárt béta, semmi ha megveszed előtte az nK-t, akkor fizetheszt ezért is. :)
    Az "early access" azt jelenti, korai hozzáférés, vagyis nincs még kész, de ha fizetsz játszhatsz vele, már most. Hurrá!
  • Screenracer #7106
    Most kapásból javasolnám a BMW M1 Procar @ Brands Hatch kombót. Most Brands Hatch nálam a sláger, mert az az első lézeres pálya játékban és ott több visszajelzést ad aszfalt. Az FFB a heti buildekben gyengébb a szokásosnál, érdemes feltolni a Logitech profilodban 100 fölé, előtte. :)
  • Fehercsoki
    AC sincs "kiadva", early access van.
  • endy papp
    Na igen én nem így hallom a játékban egyiket sem.....
    Ezért is nem mind egy, hogy ki min hallgatja,ezért is nehéz egy ilyen összehasonlító vidi alapján messzemenő következtetéseket levonni.
    Mellesleg a múlt héten több online versenyt mentem ezzel a kocsival annyira nem vészes,de nem mondom hogy nem jobb az AC-ban,de mindezeket majd a kész játékoknál lesz érdemes boncolgatni......addig felesleges szájtépés melyik a jobb.
  • GPx8
    "A CARS-ban van néhány autó aminek a mozgása, dinamikája sokkal jobban hasonlít a valóságra, legfeljebb a az FFB még nem igazán van a csúcson."
    Például?
  • Screenracer #7102
    A Z4 például az AC-ban sokkal jobb, mindenben. Ezen látszik legalább, hogy miért van már kereskedelemben az AC és a CARS-t miért nem lehetne kiadni még.
    Amúgy a videó hangminősége borzasztóan rossz.
  • endy papp

Ha már úgy is mindig megy az összehasonlítás...
  • lac coo
  • Screenracer #7099
    BMW M3 E92 jelen pillanatban. :)) Neked mid van?
    Ráadásul évekig egy autókereskedésben dolgoztam külföldön és így alkalmam volt több száz autót vezetni, pl. Lambót is vezettem vagy egészen véletlenül Lotus Elise-t is. Ja, vezettem formula autót is pálya napon, persze nem F1 és nem versenytempóban, de jó móka volt. :)Kiváncsi vagy még valamire?

És hidd el, csak nyomokban hasonlít az AC féle szimulációban szereplő néhány autó amihez szerencsém volt. Szerintem Kunos vezetett egy 70-es években gyártott Cadillac-et és most minden autót légrugóval tervez meg. A CARS-ban van néhány autó aminek a mozgása, dinamikája sokkal jobban hasonlít a valóságra, legfeljebb a az FFB még nem igazán van a csúcson.
    Laccoo barátunk meg így estefelére szakértőre issza magát és mindig elfelejti, hogy ugyan azt már előző nap is beírta ide.
  • Alexease
    Ez nem parkolas volt es nem is drift, hanem "gagyi" szimekben a kozutalat targya: foleg elsokerekeseknel jeletkezo, alattomos sulypont-athelyzekzedos megfoghatatlan megcsuszas es korbefordulas:)
  • lac coo
    Relax: így kell parkolni !!! :))))

• Firerock
    "Anny fizika van benne, mint az AC-ban" Te vezettél már bármilyen autót életedben?:)
  • kifli
  • lac coo
    Én is azt osztom, meg ! Szar ! :DDD
  • kifli
    nem akarok beleszólni, nekem nincs meg a játék még, nem is próbáltam szóval csak olvasni jövök be. De egyfeszt az megy, hogy bejösz ide, beírod, hogy szar aztán pedig még fokozod a helyzetet.

Screenracer betesz egy videót vagy valami, az az első, hogy hát ez szar.
    Hogy mit akarsz elérni vele fogalmam sincs, de ovis amit művelsz. Nemértem miért gond, hogy valakinek tetszik egy játék, ami neked nem.
    Szerintem már beírtad 1000x, hogy mi nem tetszik a játékban, de azóta is azt ismételgeted. Szerintem már mindenki tudja.

Olyanra nem gondoltál még, hogy a korodnak megfelelően viselkedj?

Screenracer: Minden egyes alkalommal felülsz ugyanarra a vonatra, nem látod? Értelmetlen a beszélgetésetek, mert egyikőtök A-t mond a másik B-t, de megváltozni egyikőtök véleménye sem fog soha.
    Bár te legalább a játékkal kapcsolatos videókat beta tapasztalatokat osztasz meg.

• Alexease
    Latom mar ismet buli van:)
    Relaxaljatok 6 literes V8-ra

• Screenracer #7091
    Eddig se kellett volna. :(
  • lac coo
    Kell erre mondani valamit ? :))))

• Screenracer #7089
    Anny fizika van benne, mint az AC-ban. És semmi szükség rá, hogy elismerd.

Milyen anyázás? Tudsz te egyáltalán olvasni? Vagy érted ami oda van írva?

És milyen "buntit"? :D Hol érzed magad? Az oviban?
  • lac coo
    Nincs fizika....Pont. A tobbi agyatlan anyazasod itt is, meg a tobbi topikban is megerdemel nemi buntit.....
  • Screenracer #7087
    Na, akkor neked ott az AC. Akkor most mi a bajod? Úgy látszik nem a CARS a te játékod. Ezért nyüglődtél ennyit, hogy ezt leírd, hogy a haveromnak a haverja már látott olyat? Oké, igazad van ez egy szar. Most jobb? Ez Laccoonak is szól. Azt nem értem, hogy miért nem kéri vissza a pénzét, akinek ennyire nem tetszik és miért fröcsög az aki még ki se próbálta, csak várta az alkalmat, hogy fikázhasson valamit. Ez a bajom csak. Meg az, hogy megint elhangzott, hogy nincs fizika. FIZIKA! És már is mindenki tudja, hogy igazi szakikról van szó, akik aztán értenek hozzá. Röhejes.
  • Screenracer #7086
    Öcsém, te vagy a leghülyébb ember, akit valaha ismertem. Úgy csinálsz vagy csak annyit fogsz fel az egészből, hogyha nekem tetszik a CARS, akkor már mást nem ismerek. Ember, nekem is megvan az AC, tehát tudom, hogy csak a fanboy vakságodból adódik ez túlzott imádatod, nem látod a hibákat benne, sőt megakarod mindenkinek magyarázni, hogy ez így jó. Szerintem te még a Kunost is leszopnád minden szó nélkül. Közel se olyan még az AC, ahogy azt te itt előadod. Egy bughalmaz. Sőt tudod mit? Pont a fizika ami a leghiányosabb benne, szar a fék szinte minden autónál, nincs normális felfüggesztés, gumifizika. És nem az az átverés az AC-ban, hogy nincs benne multi, meg hogy az AI is csak most került bele, a fasz tudja mit csináltak eddig, egy éve is volt már benne valami ilyesmi. És az se gond, hogy a karriert el se kezdték. Sőt az se baj hogy nincs még benne minden pálya és autó, amit az 1.0-ig még beleraknak. De az viszont bunkó geci húzás volt, hogy pont a Kunos féle fizika miatt várt játékban, egy csomó félkész, vacak billegős szar autóval szúrták ki a szemünket. Szóval egyelőre ennyit az AC-ról. Talán egy év múlva megkapjuk amit vártunk, de ez nagyon nincs kőbevésve.
    Gondolom azért ezt te is érzed, mert külömben miért támadnád, akár még hazugságokkal is a CARS-t, amit nem értek, mert te is fizettél érte és ez tökre olyan, mitha azt híresztelnéd, hogy "Nézzétek mekkora lúzer vagyok, fizettem egy csomó pénzt egy olyan játékért amit utálok", ráadásul ettől még az AC se lesz jobb egy centivel se. De te tudod. Te vagy Laccoo a szakértő.

• Skyline
    AI van Assetto-ban is köszi.
    A többi meg lévén "félkész" meg a grafikáról szól nem érdekel.

Ami engem érdekel az az hogy számtalan embertől olvastam és tesztekben is: a játék kormánytámogatása egy rakás szar, lehet neked rádugva a 200ezres szett, ki nem szarja le, ha közben nagynevű szimulátorokhoz használt kormányok ebben a játékban alkalmatlanok (persze biztos gagyik a 200ezres cucchoz képest de könyörgöm ki ne találjuk már hogy ezért alkalmatlanok, mert körberöhögök bárkit)....
    Továbbá a fizika is stagnál, nem fejlődik. Az egész játék pause üzemmódban van, és a megjelenése is egy nagy kérdőjel.
    Hogy a konzolosok vannak előtérben: mese habbal avagy gratulálok, lévén számtalan user a pénzével támogatta őket PC-n a konzolosoknak az egészhez annyi közük van hogy jön nekik is.

Mindig csak a csúsztatás és a halasztás megy, de gyakorlatilag te vagy kábé az első ember akitől bármiféle pozitívumot olvasok a játékról, az összes többi (még ismerősök is akik a legeleje óta tagok) egyre inkább köpnek rá nem véletlenül...

Összegezve, engem nem grafika érdekel, meg videók, hanem az hogy látszódjon a fejlődés és akárcsak az assetto-ban beléphessek és a támogatásomért fejlődést lássak... Ne csilivili grafikát meg átlag fizikát, valamint szánalmasan gyenge kormánytámogatást...
  • lac coo
    Jól szelektálsz ! :DDDD

Ez lenne a lényeg abban amit a kolléga gondol:

"már most jobban fest szimuláció hangok meg minden tekintetben"

Gyakorlatilag egy Lotus Elise és egy Monza pálya többet ér, és négyzetesen magasabb színvonal, mint CARS teljes egészében .
    Az autó no komment, fizika stb, a pálya meg megint, soha nem látott útfelület, hibák, puklik, a világ jelenlegi legjobb műfüvével !!! :)

Persze ez nekem magas, ne is próbáld meg megérteni, AC-ban valóban nincs esőcsepp .....

Jelenleg CARS : 3256895522 -ik garfika galéria / 0 fizika mutogatás ....! :)
  • Screenracer #7083
    2010-ben indult az AC, nK alapokra. :) Szóval nem egészen. A CARS-ban van multi, AI, van egy félkész karrier mód, van több mint 40 autó kábé ugyanennyi pálya, dinamikus napszak és időjárásváltozás, stb...
    A nextgenesek és Steamboxosok ugyanúgy várják, ahogy te PC-re, nem beszélve arról, hogy az igazi bevételt is a konzolosok fogják hozni. :)
    Ráadásul az utóbbi időben az a tendencia, hogy konzolra jön ki először egy játék és csúsztatva jön csak pécére. Egyelőre úgy van, hogy a CARS együtt jön minden platformra.
  • Skyline
    Ez szép és jó csak az assetto corsa-t késöbb kezdték és már most jobban fest szimuláció hangok meg minden tekintetben (talán egyedül látvány nem)....
    Az meg hogy a nextgen és steambox miatt késik...Kifogás, a sima pc változat emiatt még jöhetne, ki nem szarja le a nextgeneket meg az okádék steamboxot.
  • Screenracer #7081
    Az se hivatalos, hogy én hozzátettem, hogy csúszhat még. :DD
    Ezek a csúszások a tagság belegyezésével történtek. Folyamatosan meghírdetett szavazásokkal lehetett a különféle változásokról dönteni. Az első nagy változás a microtartalmak helyett, dobozos verziót akartak(tunk)(én pl. nemmel szavaztam), vagy amikor azt akarta a közösség, hogy ne feljavított Shift 3, hanem inkább szimulátor legyen vagy utoljára az áttérés a nextgen konzolokra és a Steamboxra. Ez mind csúszással jár. Legnagyobb csúszás a szimulátorrá válás miatt van, mert azt mégse lehet félév alatt összedobni. Az újabb csatlakozást egy angol hatósági vizsgálat miatt kellett felfüggeszteni. Tervben van, hogy újra megnyitják, de az is lehet, ezt én gondolom, hogyha eléri a bétát, akkor csinálnak ők is egy korai hozzáférést a Steamen. Ki tudja?
  • Skyline
    Kicsit régóta "csúszik" már....
    A beregelést meg nem engedik. Valahogy a "soha" jobban kezd közelíteni a valósághoz...
  • frango
    Mindegy. Én nem ragozom tovább. Olyan amilyen. Leírtam a véleményem róla.
  • Screenracer #7078
    Még mondanék valamit, hogy miért is mondom, hogy ez többnyire izlés dolga. Azért, mert feltételezem, hogy se te, se én és még itt közülünk jó sokan nem hallottuk még az ezekben a játékokban felsorakoztatott autókat élőben. Benne ülve az autóban vagy a pályák szélén állva, de ha halottuk is néhányukat azt a hangerőt és teret ahol szóltak, azt semmiképpen se tudjuk otthon a szobánkban reprodukálni. Tehát videókból, filmekből, játékokból ismerjük ezeket a hangokat, amik szintén nem teljesen élethűek. Így hát kialakult bennünk egy "virtuális" hangminta, hogy minek hogy kell hangzania. Ezekután az izlésünk dönt, hogy amit hallunk az tetszik vagy nem tetszik. És természetesen nem ugyanazt halljuk mindannyian így eltérések lehetnek az izlést tekintve. Tehát ha valami neked vagy nekem tetszik vagy nem az nem azt jelenti, hogy én vagy te igényesebb vagy igénytelenebb lennénk, csak más szempotokat veszünk figyelembe. Remélem így érthetőbb és kevésbé hangzik támadónak a dolog. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazam van-e vagy nincs, de ez a véleményem. :))))
  • Screenracer #7077
    Azt meg azért nem mondanám, hogy az iR-ban és az rF2-ben tökéletesek lennének a hangok, legfeljebb kiforottabbak már. iR-ben kb. két évig készül egy autó, a CARS egészében alig több, mint két éve készül.
    És ISI se tegnap kezdte az rF2-őt. :))) Ha a CARS majd ennyi ideje a piacon lesz, akkor kellene ilyen összehasonlítást csinálni. Mellesleg még egyáltalán nincs is a piacon, tehát legalább azt kéne megvárni, amíg megjelenik.