• Screenracer #7086
    Öcsém, te vagy a leghülyébb ember, akit valaha ismertem. Úgy csinálsz vagy csak annyit fogsz fel az egészből, hogyha nekem tetszik a CARS, akkor már mást nem ismerek. Ember, nekem is megvan az AC, tehát tudom, hogy csak a fanboy vakságodból adódik ez túlzott imádatod, nem látod a hibákat benne, sőt megakarod mindenkinek magyarázni, hogy ez így jó. Szerintem te még a Kunost is leszopnád minden szó nélkül. Közel se olyan még az AC, ahogy azt te itt előadod. Egy bughalmaz. Sőt tudod mit? Pont a fizika ami a leghiányosabb benne, szar a fék szinte minden autónál, nincs normális felfüggesztés, gumifizika. És nem az az átverés az AC-ban, hogy nincs benne multi, meg hogy az AI is csak most került bele, a fasz tudja mit csináltak eddig, egy éve is volt már benne valami ilyesmi. És az se gond, hogy a karriert el se kezdték. Sőt az se baj hogy nincs még benne minden pálya és autó, amit az 1.0-ig még beleraknak. De az viszont bunkó geci húzás volt, hogy pont a Kunos féle fizika miatt várt játékban, egy csomó félkész, vacak billegős szar autóval szúrták ki a szemünket. Szóval egyelőre ennyit az AC-ról. Talán egy év múlva megkapjuk amit vártunk, de ez nagyon nincs kőbevésve.
    Gondolom azért ezt te is érzed, mert külömben miért támadnád, akár még hazugságokkal is a CARS-t, amit nem értek, mert te is fizettél érte és ez tökre olyan, mitha azt híresztelnéd, hogy "Nézzétek mekkora lúzer vagyok, fizettem egy csomó pénzt egy olyan játékért amit utálok", ráadásul ettől még az AC se lesz jobb egy centivel se. De te tudod. Te vagy Laccoo a szakértő.