Skyline#7085
AI van Assetto-ban is köszi.
A többi meg lévén "félkész" meg a grafikáról szól nem érdekel.
Ami engem érdekel az az hogy számtalan embertől olvastam és tesztekben is: a játék kormánytámogatása egy rakás szar, lehet neked rádugva a 200ezres szett, ki nem szarja le, ha közben nagynevű szimulátorokhoz használt kormányok ebben a játékban alkalmatlanok (persze biztos gagyik a 200ezres cucchoz képest de könyörgöm ki ne találjuk már hogy ezért alkalmatlanok, mert körberöhögök bárkit)....
Továbbá a fizika is stagnál, nem fejlődik. Az egész játék pause üzemmódban van, és a megjelenése is egy nagy kérdőjel.
Hogy a konzolosok vannak előtérben: mese habbal avagy gratulálok, lévén számtalan user a pénzével támogatta őket PC-n a konzolosoknak az egészhez annyi közük van hogy jön nekik is.
Mindig csak a csúsztatás és a halasztás megy, de gyakorlatilag te vagy kábé az első ember akitől bármiféle pozitívumot olvasok a játékról, az összes többi (még ismerősök is akik a legeleje óta tagok) egyre inkább köpnek rá nem véletlenül...
Összegezve, engem nem grafika érdekel, meg videók, hanem az hogy látszódjon a fejlődés és akárcsak az assetto-ban beléphessek és a támogatásomért fejlődést lássak... Ne csilivili grafikát meg átlag fizikát, valamint szánalmasan gyenge kormánytámogatást...