• Screenracer #7078
    Még mondanék valamit, hogy miért is mondom, hogy ez többnyire izlés dolga. Azért, mert feltételezem, hogy se te, se én és még itt közülünk jó sokan nem hallottuk még az ezekben a játékokban felsorakoztatott autókat élőben. Benne ülve az autóban vagy a pályák szélén állva, de ha halottuk is néhányukat azt a hangerőt és teret ahol szóltak, azt semmiképpen se tudjuk otthon a szobánkban reprodukálni. Tehát videókból, filmekből, játékokból ismerjük ezeket a hangokat, amik szintén nem teljesen élethűek. Így hát kialakult bennünk egy "virtuális" hangminta, hogy minek hogy kell hangzania. Ezekután az izlésünk dönt, hogy amit hallunk az tetszik vagy nem tetszik. És természetesen nem ugyanazt halljuk mindannyian így eltérések lehetnek az izlést tekintve. Tehát ha valami neked vagy nekem tetszik vagy nem az nem azt jelenti, hogy én vagy te igényesebb vagy igénytelenebb lennénk, csak más szempotokat veszünk figyelembe. Remélem így érthetőbb és kevésbé hangzik támadónak a dolog. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazam van-e vagy nincs, de ez a véleményem. :))))