• Screenracer #6750
    Szerintem félreértesz még mindig. Nem azt akarom, hogy konzolon jelenjen meg például az AC meg a CARS, hanem azt mondom, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezhet. Bár szerintem az ilyen független cégeket, SMS, Kunos ez nem igazán érinti, mert a CARS teljesen függetlenül kerül külömböző platformokra. Az AC-t is PC-ről raknák át nem fordítva. Na mindegy. És attól függetlenül, hogy te mit gondolsz igencsak közrejátszott a hardverlimit is. A Steamnek, Originnek és a hasonló vállalkozásnak köszönhetjük, hogy mindig nem halt meg a PC-s játékpiac, mert elsősorban a warez miatt, szinte nulla bevételt termelt, legalábbis a konzolhoz képest. Konzolon is van warez de az teljesen elenyésző. Na mindegy. Pont ezért, szerintem igenis érdemes azon elmélkedni, hogy a nextgen konzolokkal esetleg minőségi javulás is várható lesz-e. És csak erről volt szó nem konzol fan találkozó volt.
    Tudom, hogy rF2 és iR nem Steames még, bár iR már bejelentkezett Steamre. Csakhogy ne ez legyen a mindent überlő cáfolat.