19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
endy papp #6756 Ha valaki még nem látta volna .
Nagyon ütős összeállítás.... -
#6755 Grafikara nekem mindketto boven jo.
Palyanyomvonalra a CARS eleg jo, ahhoz kepest hogy "net-track" (google map, fenykepek, videok):PPP -
Screenracer #6754 -
Screenracer #6753 http://www.wmdportal.com/projectnews/ben-collins-visits-slightly-mad-studios/ -
Screenracer #6752 Én is elnézést kérek, ha túl dúrva lettem volna veled. De szerintem lehetne úgy beszélgetni még egy fórumon is, hogy ne mindig a fikázás menjen. Tudom, hogy érdemben nem változtat egy kis dumálás semmin, de azért ki lehet fejtenie az álláspontját az embernek. Mint már említettem nem vagyok konzolos, soha nem volt még Commodorom se, az első gépem dos-os 268-as volt, tehát nem vettem magamra a debilezést csak irritál, ha stereotipiák alapján itélnek meg embereket. Bár nagy részben egyetértek veled, hogy az igénytelenség szülte nagyrészben, hogy egyre igénytelenebbek a játékok, mert ha ezért is hajlandóak fizetni, akkor miért ne. Mindenesetre ez mindenképpen ott lesz mostmár a levegőben és csak reménykedhetünk, hogy a mi kedvencünk nem sínyli meg. Bár most a CARS és az AC pont ki is tölti a szabadidőmet többre már nem is futja egy darabig. :)) -
precise #6751 Mondjuk hozzátartozik a történethez, hogy én eléggé különleges igényű játékos vagyok. 90%-ban szimekkel játszok, néha még vonat szimmel is.
A többi amit tolok az nagyrészt Indie fejlesztés, elég sok ilyenem van Early Accesban Steamről, pl Prison Arthitect vagy Towns. Mind kettő 10+ évvel ezelőtti grafikát idéz mégis több órát toltam velük mint mondjuk a Forza 4-el. De persze vannak normális grafikájú Indie játékaim is pl Kerbal Space Program. Szóval a PC-s játékpiac nem hal meg, csak más az igény. De esélyes, hogy egy kreatív Indie fejlesztő jobban megél a pc-s piacból mint egy 200. programozó aki a Forzán melózik.
A minőségi javulás ha megtörténne annak nyilván örülnék, de az eddigi tapasztalatok alapján ez nem fog megtörténni. Nem a mostani az első generáció váltás a konzol piacon, mégis, hogy az autós játékoknál maradjunk a grafikán, az autók és pályák számán nem sok fejlődést láttam. Na jó bejött az online közösségi okosság, de az nem plusz a pc-hez képest. Egyszerűen az van, hogy konzolon erre van igény, és nagyon megéri "ugyanazt"eladni 10x. Ezzel nincs gond, csak én nem veszem meg, mert magasabbak az igényeim egy autós játéknál mint a szebb grafika, vagy a 500 autó amiknek a fizikája kb 10-20 alapból áll csak a kasztni a más.
Így utólag elnézést is kérek a debilezésért, de azért megjegyzem, hogy úgy érzem joggal vagyok indulatos azért, mert jó pár kedvencemet butítottak a konzolos elvárásokra, és igenis ezzel engem hátrány ért. Alaphelyzetben csöndbe is vagyok, de amikor a maradék jó gamét (AC) is konzolra akarják egyesek akkor kitör belőlem az "állat" :)
-
Screenracer #6750 Szerintem félreértesz még mindig. Nem azt akarom, hogy konzolon jelenjen meg például az AC meg a CARS, hanem azt mondom, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezhet. Bár szerintem az ilyen független cégeket, SMS, Kunos ez nem igazán érinti, mert a CARS teljesen függetlenül kerül külömböző platformokra. Az AC-t is PC-ről raknák át nem fordítva. Na mindegy. És attól függetlenül, hogy te mit gondolsz igencsak közrejátszott a hardverlimit is. A Steamnek, Originnek és a hasonló vállalkozásnak köszönhetjük, hogy mindig nem halt meg a PC-s játékpiac, mert elsősorban a warez miatt, szinte nulla bevételt termelt, legalábbis a konzolhoz képest. Konzolon is van warez de az teljesen elenyésző. Na mindegy. Pont ezért, szerintem igenis érdemes azon elmélkedni, hogy a nextgen konzolokkal esetleg minőségi javulás is várható lesz-e. És csak erről volt szó nem konzol fan találkozó volt.
Tudom, hogy rF2 és iR nem Steames még, bár iR már bejelentkezett Steamre. Csakhogy ne ez legyen a mindent überlő cáfolat. -
precise #6749 Ezt teszem évek óta...
Legközelebb akkor nézek rá konzolra ha bejön az a illumiroom vagy mi amikor az egséz szobát beszkenneli az xbox és kivetíti rá a játékot. -
#6748 Van, told csak azt... -
precise #6747 Nem is kell sok. Pl gt/forzára wrc, dirt sorozatra semmi szükségem. Legyen ac, rf2, arma, dcs meg pár hasonló a többit leszarom. Ezek egyik sem konzol vásárlók pénzéből tartja fenn magát mégis a legjobbak...
-
#6746 Akkor nem sok jatek lenne....... -
precise #6745 Persze, eddig ok, pl FlatOut egy laza és kurva jó. DE azt nem egy hc simből csinálták meg olyanra amilyen lett hanem alapból is arra tervezték.
Akkor van gondom amikor ofp-ből csináltak pl egy hulladékot, vagy R6-ből...
Inkább ne legyen multiplatform egy játék mert akkor jönnek a félelmek. -
#6744 PC-re sincs nagy igeny se armara se ac-re....Ez nem konzol miatt van, egyszeruen ma mar az berek a lazabb szorakozast kedvelik.....
amivel nincs nagy baj, lazabb autósjátékot is meglehet értelmesre élvezhetőre csinálni .... -
precise #6743 Nem. A játékokat nem a hardware limit miatt butítják le hanem a user iq limit miatt. Azért érzem fontosnak ez megemlíteni minden alkalommal, mert mocskosmódon zavar amikor PC-n debütáló sorozatokat basznak el mikor multiplatformá lesznek. Mindezt a "felhasználói igények miatt".
Ha felhasználóknak az az igénye, hogy pl az Operation Flashpointból egy hulladékot csináljanak, (by codemasters) akkor igenis debileknek nevezem őket egytől egyig. Igen érdekel, mert pl az AC-t is és a CARS-t is féltem ettől a debil kompatibilitástól.
De ha neked jó az ami van, nem probléma, csak ne keverjük már a dolgokat, nem az én igényem miatt lesznek egyre nagyobb hulladékok a multiplatform gémek. -
#6742 Ja. Mert lekresselek mindenkit :D -
#6741 Miattad hanyatlik az egész LFS...MONNNNNYYON LE! -
Screenracer #6740 De azért az átment nem, hogy mi a nextgen konzolokon elmélkedtünk, hogy azok esetleg hozhatnak-e javulást és esetleg azon jobban megéri-e megjelentetni majd a CARS-t? Mindenki tudja, hogy a jelenlegi konzolok miatt, lebutítják a játékokat. Egyrészt hardver limit miatt másrészt a kiadók idióta hozzáállása miatt. Na, ha például a Kunos is nextgenre szánná magát és kevésbé lenne problémája a hardverrel, szerinted ők is lebutítanák az AC-t? Most nem tudom, hogy szándékosan-e vagy csak kevés az infód a témában, de tök fölös volt az emelkedett hangvételű hozzászólásod a témában. Engem ha valami nem érdekel nem szólok hozzá. Te miért érezted égetően szükségesnek, hogy megosszál velünk olyan infót, amit mindenki tud? -
Screenracer #6739 Tudni fogod, ha megint összefutunk LFS-en. -
precise #6738 "Precise-nek csak annyi, hogy neked van konzolod nekem nincs és te hangoztatod, hogy debileknek készült játékok vannak konzolra. Ennek ellenére te beruháztál rá. Szóval lehet, hogy tényleg debileknek készül. "
A két idejáró konzol fan beszélt rá, hogy menyire kurva jó. Mondom lássuk. A történethez hozzátartozik, hogy félnapi keresetembe került a történet. Na jó forza4-el együtt egy napiba. Összesen ha 5 órát használtam azóta itt van, de szerintem itt is fog lebomlani... -
#6737 most szembesültem azzal, amitől rettegtem
Rendes tőled, hogy megnevezed hogy melyik lfs szerverről vagyok ismerős, amin kresselek, és hogy mi a te lfs userneved. -
Screenracer #6736 Az NFS:Shift is a gépen van, csak nincs asztalra téve. :) -
#6735 Azért ott a Shift 2 is:D -
Screenracer #6734 Ja, én nem csak leirogatok neveket, de használom is a progikat. :)))
-
Screenracer #6733 "Számomra kezd összeállni a kép. Screenracer csak marketingel. Befektetett egy Full memberre, és mindenkibe belebeszélni, az ez milyen fasza lesz, hogy minél többen megvegyék majd, mer osztalékot vár :D"
Erről a hozzászólásodról volt szó. :DDD Még mindig biztos vagy benne, hogy nincs szövegértési problémád? Azt is leszarom, hogy milyen képed alakult ki rólam, mert nem igazán érdekel, hogy egy kis troll hülyegyerek, akit még csak nem is ismerek, mit gondol. :DDD
Ebből kindulva az se nagyon fog érdekelni, amit a témában akarsz hozzászólni, mert ebből a mondatodból is világos, hogy elfogult trollkodás lenne az is.
Gondolom azért nem szeretnéd, hogy reagáljak mert mindig szembesülnöd kell, hogy a saját írásodat se nagyon tudod értelmezni. De majd én eldöntöm, hogy mire reagálok.
"Addig várom az AC-t, meg következő szenzációs updatet LFS-hez"
Ez meg külön tetszik, mert az jön le belőle, hogy mekkora egy idióta vagy és milyen egyszerü gondolkodásod van. Gondolod, azért mert én szeretem a CARS-t, akkor már nem is érdekelnek más szimek? Nekem is van LFS-em és még használni is szoktam. Erről jut eszembe, az LFS szeróról volt ismerős a neved. Ott is elég sokan utálnak téged, mert egy crasher vagy. :) Továbbá én is várom az AC-t és meg is fogom venni. Tehát ezt az utolsó mondatot nem is értem. De jelenleg az iR-rel megyek a legtöbbett, mert a CARS még nincs kész. :)))) Vagy azt gondoltad, hogy különleges vagy mert ezeket a neveket le tudod írni?
-
#6732 :D:D:D
Az a szerencséd, hogy már nem tudsz tovább rontani a rólad kialakított képen.
Az előbb írtam is, hogy az én postom is spam (ahogy ez a post is), figyeld csak? idézet -> Tudom, ezt se fogod tudni értelmezni és feldolgozni, úgyhogy ez a post is csak spam.
Meg ezt is írtam, figyelj erősen! idézet -> Nem kell reagálnod, inkább olvasd át többször
De te továbbra is csak 'nem a topik témájába vágóan' szemetelsz itt, ahogy én is. Tisztában vagyok vele. De ha Te leszarod, akkor én is leszarhatom. Legalább én félévente dobok be 1-2 spamet ide, te meg naponta 50-et.
Témába vágó hozzászólásom majd akkor lesz, ha legalább lfs/nkp/ac szintű fizika lesz benne. Vagy végre kiadják a "véglegest", megveszem, kipróbálom, és beírom majd, hogy mekkora használhatatlan fosadék lett, mint amilyen most is. Persze nem tudom kipróbálni a multit meg az új gépeket, mer már nem lehet upgradelni juniorról, ez meg az én bajom. Addig várom az AC-t, meg következő szenzációs updatet LFS-hez
-
Screenracer #6731 Ha az én szintemnek megfelően akarsz megszólítani, akkor még járj néhány évet iskolába. Tudtommal te jöttél ide trollkodni. Szövegértelmezési probléma szerintem meg nálad és precise barátodnál áll fenn. Ha vennéd a fáradságot és az értelmező szótáradat és visszaolvasnál, rögtön rájönnél, hogy amire precise többször is válaszolt az nem a téma volt, hanem valamit hajtogatott én meg végül ráhagytam, mert kár a szót fecsérelni. Te meg gondolom úgy jöttél a képbe, mint a bunkó srác a szomszédból, akit senki se hívott meg a buliba. Szóval nyugodtan játszhatod itt precise ügyvédjét, leszarom. Melesleg mi a nextgen konzolok lehetőségeiről beszélgettünk, a barátod meg idejött hajtogatni a magáét, amire senki nem is volt kiváncsi. Remélem tudod, hogy mi az a nextgen, vagy linkeljek ide neked egy wiki hivatkozást? AC FANBOY, Laccoo meg a szokásost nyomta, arapapagáj szókincsével. Most lehet benneteket komolyan venni? És ezután nem is fogom magam fárasztani. Mellesleg a spam az szemét, ami nem topik témájába vág. Te hol is szóltál hozzá a témához? A te hozzászólásod rögtön személyeskedő és sértő volt anélkül, hogy bárki szólt volna rólad vagy hozzád egy szót is. Simán idejöttél trollkodni. Ki spammeli tele topikot? -
#6730 off
Engedd meg, hogy a Te szintednek megfelelően szólítsalak meg, kedves monitorfejű barátom :D. Jól esik, hogy értékeled a próbálkozásomat, esetleg Te is megerőltethetnéd magad néha, hogy összerakj valami képet, mielőtt - szövegértelmezés és gondolkodás híján - telespammeled a topikot. Persze ennek is van haszna: Laccoo nem unatkozik :D
(Tudom, ezt se fogod tudni értelmezni és feldolgozni, úgyhogy ez a post is csak spam.)
Precise megvette a boxot, kormányt meg a forzát, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azóta gondolom a szekrény tetején porosodik. Azért már mér lenne debil, hogy birtokol konzolt? Hacsak azért nem, mert még nem vágta ki az ablakon, vagy netán már azért is, mert egyáltalán megfordult a fejében, hogy konzolra dobjon ki pénzt?
Nem kell reagálnod, inkább olvasd át többször ;) -
Feladtam .... -
Screenracer #6728 Csak hogy tisztázzuk Laccoo jött elő ezzel fizetős résszel, mert ahogy kiderült két év alatt se sikerült feldolgoznia, hogy ez mi. Bár meglepett volna ha érti. :)
Precise-nek csak annyi, hogy neked van konzolod nekem nincs és te hangoztatod, hogy debileknek készült játékok vannak konzolra. Ennek ellenére te beruháztál rá. Szóval lehet, hogy tényleg debileknek készül. :DDD
Patkány fiam, te ennél sose álltál távolabb attól, hogy valaha összeáll számodra bármilyen kép. Azért értkékelem, hogy megpróbáltad. :DDD -
#6727 Számomra kezd összeállni a kép. Screenracer csak marketingel. Befektetett egy Full memberre, és mindenkibe belebeszélni, az ez milyen fasza lesz, hogy minél többen megvegyék majd, mer osztalékot vár :D -
#6726 Komolyan mondom, én sem tudom mit akar mondani...azon kívül, hogy csak azért is mást mondjon :)))) -
precise #6725 Az egséz abból indult ki, hogy én kifejtettem, hogy nem kell sírni ha valami nem megy konzolra, mert ha megy attól jobb nem lesz, sőt esélyes, hogy debilekre szabják. Gondolom Screenracer azt akarja megmagyarázni, hogy ez nem igaz, vagy nem tudom :) -
#6724 Olyanok mint te, és úgy okoskodnak mint te ....... Ennyi .
Felőlem teperhettek, olthatjátok, hogy ez mekkora király játék ( volt , az vagy lesz ...), de egy rakás szerencsétlenség valójában ..... -
Screenracer #6723 És milyen debilek "osszák" az észt?
Hát, legalább te nem beszélsz bele, ennyivel is előrébb lesz. :)
Pont annyira vagyok benne, mint a többi Full Member.
És itt megint nem beszélt arról senki, hogy bármi jobb lesz bárminél. Te mit olvasol? Vagy csak úgy random szavakat irogatsz egymás után? Vicces, hogy pont te debilezel le másokat. :DD -
#6722 Hát nem kell bemutatni milyen debilek osszák az észt WMD fórumon :DDDD
Az eladások engem továbbra sem érdekelnek, nem tudom te mennyire vagy részese az üzletüknek, én konkrétan leszarom :))
És az eladások növelése nem feltétlen jár azzal, hogy jobb is lesz valami ...sőt, tekintve hogy sok a debil, még kárára is van ! :DD -
Screenracer #6721 "mindent megszavazott a sok debil,"
Ezt Laccoo írta. Szerintem te a konzolra írt játékot debilezted. :)) -
precise #6720 Nem akarok nagyon bele szólni, de én voltam aki debilezett, szóval szerintem ne szegély laccoo-t osszad érte. -
#6719 En is megszavaztam, pedig sose volt, es valszeg sose lesz konzolom:))))
De hat minnel tovabb huzzak a fejlesztest, valszeg annal jobb lesz, raadasul mar 2 eve "hasznalom" 45EUR-ert, es meg 1 evig biztos;D
Mert ha egy masik jatekot megveszek ennyiert, az onnatol kezdve, mar csak amortizalodik:DDDDDD
(Most ne reszletezzuk, hogy mennyire jatek, hasznalhato, kesz stb.:P) -
Screenracer #6718 Mi az, hogy még mindig megy? Ez benne van a szerződésben, hogy a befizetett összeg fejében és az eladások alapján ennyi és ennyi jár majd. Ezen a továbbiakban tök fölös rugózni mert ez nem változik hetente. :D De mivel csak debilek fizettek be, kivéve téged, ezen nem is szokott folyni a vita. Az már csak hab a tortán, hogy sok debil, kivéve téged, megszavaz olyanokat amik esetleg javíthatják majd az eladásokat. Mert a sok debil, kivéve téged, nem a saját maga ellensége. :)) -
#6717 Meg mindig emgy amugy ez a penzt kereshetsz vele dolog ? Mert regebben amiatt mindent megszavazott a sok debil, minden jo volt ahogy van, csak minel szebb legyen......