• Screenracer #6733
    "Számomra kezd összeállni a kép. Screenracer csak marketingel. Befektetett egy Full memberre, és mindenkibe belebeszélni, az ez milyen fasza lesz, hogy minél többen megvegyék majd, mer osztalékot vár :D"

Erről a hozzászólásodról volt szó. :DDD Még mindig biztos vagy benne, hogy nincs szövegértési problémád? Azt is leszarom, hogy milyen képed alakult ki rólam, mert nem igazán érdekel, hogy egy kis troll hülyegyerek, akit még csak nem is ismerek, mit gondol. :DDD

Ebből kindulva az se nagyon fog érdekelni, amit a témában akarsz hozzászólni, mert ebből a mondatodból is világos, hogy elfogult trollkodás lenne az is.

Gondolom azért nem szeretnéd, hogy reagáljak mert mindig szembesülnöd kell, hogy a saját írásodat se nagyon tudod értelmezni. De majd én eldöntöm, hogy mire reagálok.

"Addig várom az AC-t, meg következő szenzációs updatet LFS-hez"

Ez meg külön tetszik, mert az jön le belőle, hogy mekkora egy idióta vagy és milyen egyszerü gondolkodásod van. Gondolod, azért mert én szeretem a CARS-t, akkor már nem is érdekelnek más szimek? Nekem is van LFS-em és még használni is szoktam. Erről jut eszembe, az LFS szeróról volt ismerős a neved. Ott is elég sokan utálnak téged, mert egy crasher vagy. :) Továbbá én is várom az AC-t és meg is fogom venni. Tehát ezt az utolsó mondatot nem is értem. De jelenleg az iR-rel megyek a legtöbbett, mert a CARS még nincs kész. :)))) Vagy azt gondoltad, hogy különleges vagy mert ezeket a neveket le tudod írni?