Screenracer#6731
Ha az én szintemnek megfelően akarsz megszólítani, akkor még járj néhány évet iskolába. Tudtommal te jöttél ide trollkodni. Szövegértelmezési probléma szerintem meg nálad és precise barátodnál áll fenn. Ha vennéd a fáradságot és az értelmező szótáradat és visszaolvasnál, rögtön rájönnél, hogy amire precise többször is válaszolt az nem a téma volt, hanem valamit hajtogatott én meg végül ráhagytam, mert kár a szót fecsérelni. Te meg gondolom úgy jöttél a képbe, mint a bunkó srác a szomszédból, akit senki se hívott meg a buliba. Szóval nyugodtan játszhatod itt precise ügyvédjét, leszarom. Melesleg mi a nextgen konzolok lehetőségeiről beszélgettünk, a barátod meg idejött hajtogatni a magáét, amire senki nem is volt kiváncsi. Remélem tudod, hogy mi az a nextgen, vagy linkeljek ide neked egy wiki hivatkozást? AC FANBOY, Laccoo meg a szokásost nyomta, arapapagáj szókincsével. Most lehet benneteket komolyan venni? És ezután nem is fogom magam fárasztani. Mellesleg a spam az szemét, ami nem topik témájába vág. Te hol is szóltál hozzá a témához? A te hozzászólásod rögtön személyeskedő és sértő volt anélkül, hogy bárki szólt volna rólad vagy hozzád egy szót is. Simán idejöttél trollkodni. Ki spammeli tele topikot?