• unrealnoise
    Mellélőttél. Pályák számában a pCARS büntetni fog, az már most látszik. Forza-ban sosem volt sok pálya, a GT6-ban sem lesz csak kábé 40 (pálya DLC-ket is beleszámítva)

Járgányok számában nem tud versenyezni a két konzolos naggyal.

Amiben tud:
    - fizika, FFB
    - időjárást mindenhova, napszakváltást mindenhova
    - online funkciók, lehetőségek, leaderboards (ez utóbb GT-ben nincs és valszeg nem is lesz)
    - hangok
    - élmény (sisak nézet, etc. parasztvakítás, de pl ha jól megvan csinálva, és használnám is) :D
    - törésmodellben köröket verhetnek a két nagyra

És bizony ez összességében azért elég sok embernél vételt jelenthetne.

Nekem pl a tököm kivan a PD (GT sorozat) fejlesztőivel, szarakodnak még mindig a standard és prémium kocsikkal, meg a rakás szar motorhanoggal, amire majd talán jön valamikor egy patch. (mármint a GT6-hoz ugye.) Vicc.

Jah és kurva bosszantó még, hogy a GT6-ban össze lett mosva a prémium és a standard kocsik kínálata. nem lesznek megkülönböztetve, mert:
    1. funkcióbeli különbség már nem lesz a járgányok között
    2. a külcsint feljavították a standard kocsiknál, kivéve a belső nézetet

Ezzel az a baj, hogy én csak belső nézetből vezetnék és egyébként sem hiszem (a GT5-ből kiindulva), hogy minden járgányt egy szintre hoztak, szóval vicc, hogy majd egy papírlappal a kezemben fogom a kocsilistát nézegetni PS3-asomon, mert a PD baszott legalább egy kis megkülönböztető jelzést odabaszni azokhoz a kocsikhoz, amelyek legalább teljesen ki vannak dolgozva.

Ezek és a PCARS szimesebb felfogása miatt is bizony nagyon várós a pCARS.

A Forza széria grafikára, kidolgozottságra köröket ver minden másra, itt megalkuvástól mentesen minden egységesen magas szinten van kidolgozva. (Grafika, hangok, meg úgy összességében az egész nagyon egyben van.)

Kár, hogy az Xbox One baromi drága, és hivatalosan, magyar accal egyébként sem használható, mert ugye itthon meg sem jelenik idén (az olcsóbb PS4-el ellentétben), szóval nálam jövőre benéz egy PS4, várom a pCARS-t, és ha jól sikerül, akkor lehet én pl többet nem veszek GT-t.

Tőlem aztán lehet PS4-en 720p is egyébként, csak legyen fasza a játék, jó a fizika, fasza az FFB és az AI, meg úgy legyen minden egyben, és bizony atomfix 60 FPS legyen, aztán már várom is a következő részt.

Meg lehet csípni a két nagyot, pláne, hogy óriási hiányosságaik vannak.
    A GT nem egyenletesen minőségi munkát ad ki a kezei közül, a Forza-ból meg hiányzik a dinamikus napszakváltás, az időjárás, és igen:

egyik sem igazi "szimulátor" és ezt nem csak a fizikára értem, hanem a játék lehetőségeiből is ez jön le. (pCARS-ban állítható minden (AI erősség, időmérő, saját bajnokság, meg sorolhatnám naphosszat...)

Hú, ez hosszú lett, de ezt ki kellett adnom magamból.
    Nagyon jó lenne, ha lenne végre egy sikeres, fejlődőképes, multiplatform "szimulátor"... Mindenki nyerne vele.