19801
  • precise
    Hát akkor 1.2millát dobtunk csak úgy össze. Mindezt úgy, hogy nem volt előtte xmilliós nemzetközi reklámkampány lefizetett gamestar tesztelőket is beleértve.

A véleményem nem változott. Ami konzolra is megy 1 fokkal minimum debilebb mint egy pc exclusive game. Erre példákat is tudok, nem egyet nem kettőt. Ezért írtam, AC-val kapcsolatban, hogy addig jó míg pc only. Az meg, hogy megszavazták a nextgent, alap. Csoda lett volna ha az ellenkezője történik.

• Screenracer #6715
    Ki mondta, hogy jobb lesz attól bármi is? :)))
  • lac coo
    Felőlem az égiek szavazhatnak bármit, attól, hogy konzolra mennek, még jobb nem lesz semmi .
  • Screenracer #6713
    "Azért azt még megjegyezném, hogy a PC-sek már pár millát összedobtak a CARS-ra. Milyen kocsija is van a főmuftinak? Valami ferka? Azt mi pc-sek dobtuk össze mert azt mondta, hogy jó gamét csinál. Azért adtuk a pénzt legalábbis én, hogy ne hátulról tologatós fost csináljon. "

Már megbocsáss, de ez úgy hülyeség ahogy van. Ha bemész a WMD oldalra ott láthatod, hogy 3.782.200 Euro az alaptőkéje ennek a vállalkozásnak, amiből 1.500.000 Euro-t az SMS adott bele. Ez a WMD pénze. Ian Bell az SMS főnöke és valószínü, hogy nem a WMD alaptőkéjét költötte saját felhasználásra. :DDD Gondolom az SMS-nek jutott a Shiftek bevételéből és a Test Drive Ferrarit se ingyen csinálta. :DD

Ja és lezárult a szavazás. Ahogy várható volt, a nextgen konzolokra foltatódik a fejlesztés konzolos része, PC és WiiU-ra változatlanul megy tovább.

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-races-to-next-gen/

Ja és ezt azok a PC-sek szavazták meg, akik összedobták a CARS-ra a pénzt. :)

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?16345-Moving-to-the-Next-Gen-consoles
  • Screenracer #6712
    "Azért azt még megjegyezném, hogy a PC-sek már pár millát összedobtak a CARS-ra. Milyen kocsija is van a főmuftinak? Valami ferka? Azt mi pc-sek dobtuk össze mert azt mondta, hogy jó gamét csinál. Azért adtuk a pénzt legalábbis én, hogy ne hátulról tologatós fost csináljon. "

Már megbocsáss, de ez úgy hülyeség ahogy van. Ha bemész a WMD oldalra ott láthatod, hogy 3.782.200 Euro az alaptőkéje ennek a vállalkozásnak, amiből 1.500.000 Euro-t az SMS adott bele. Ez a WMD pénze. A Ian Bell az SMS főnöke és valószínü, hogy nem a WMD alaptőkéjét költötte saját felhasználásra. :DDD Gondolom az SMS-nek jutott a Shiftek bevételéből és a Test Drive Ferrarit se ingyen csinálta. :DD

Ja és lezárult a szavazás. Ahogy várható volt, a nextgen konzolokra foltatódik a fejlesztés konzolos része, PC és WiiU-ra változatlanul megy tovább.

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-races-to-next-gen/

Ja és ezt azok a PC-sek szavazták meg, akik összedobták a CARS-ra a pénzt. :)

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?16345-Moving-to-the-Next-Gen-consoles
  • precise
    Azért azt még megjegyezném, hogy a PC-sek már pár millát összedobtak a CARS-ra. Milyen kocsija is van a főmuftinak? Valami ferka? Azt mi pc-sek dobtuk össze mert azt mondta, hogy jó gamét csinál. Azért adtuk a pénzt legalábbis én, hogy ne hátulról tologatós fost csináljon.

Ha felmész a Kickstarter oldalra megnézheted mennyi jó ötletre dobtask már össze pénzt a pc-sek.

Maradjunk annyiban, hogy a pc-s eladások azért nem mennek sok játéknál mert egyszerűen debilekre szabott játékok nem kellenek. A jóra mindig is szántunk, iR sem olcsó mulatság... Lehet nem milliós eladás de a nyereség akár még több is lehet mint egy milliós eladással rendelkező screenshot maker szimulátornál.

A debilhülyegyereket meg az vegye magára aki annak érzi magát.
  • Screenracer #6710
    Egy mondat erejéig azért érdemes megjegyezni, hogy a nextgen konzolok hardver felépítése sokkal erősebb lesz a maiaknál és sokkal közelebb áll majd egy mostani erős pécéhez. Ebből kiindulva esetleg lehet reménykedni, hogy az a tendencia megfordul vagy megszűnik, hogy a konzolok miatt lesz lebutítva egy játék, mert elvileg ugyanaz megvalósítható lesz multplatformon is. Szóval ha mondjuk az AC mégis átmennne multiplatformba, akkor nem törvényszerű, hogy le lenne butítva, amiatt. Vagy a CARS, PC-n van fejlesztve, tehát nem kell majd a multiplatform miatt visszabutítani. Ez több mondat lett. :))
  • unrealnoise
    Jah és jobb lesz ha elkezd érdekelni, mert a pCARS jövője elsősorban a konzolos eladásokon áll vagy bukik... nagyokos...
  • unrealnoise
    Ti ketten mi a franról és hogy beszéltek?
    A konzolos topicban alig van élet, itt meg gondoltuk, gondoltam el lehet beszélgetni, erre kezditek megint a köpködést.

"a konzolos szarsagtol"

"debil hülyesgyerekek"

Köszönjük szépen. Megsúgom, hogy a pCARS többek közt elsősorban a debil hülyegyerekek miatt készül el, mert a PÉNZ nagyrészét elsősorban ma már a konzolos eladások teszik ki egy multi címnél.

Fogjátok már vissza magatokat...
    Gyerekesek vagytok, és kib*szott szánalmasak. De jó, én befejeztem, nekem meg herótom van tőletek, én legalább nem sértegeteg senkit, nektek úgy látszik ez sem megy.

Egy debillel kevesebb lesz mostantól, örülhettek.
  • Alexease
    Nem vagyok itt admin, de nem is szeretnek. De nagyon herotom van a konzolos szarsagtol.

Uzleti szempontbol OK, meg lehet emliteni, kozvetlen az sem a mi bajunk, hanem az SMS-e.
    De hogy a Forza es a GT mit csinal, ki nem szarja le a PC-s reszlegben?!?!?

Nyissatok egy KONZOLOS CARS topic-ot, aztan ott ki lehet elemezni, ki milyen hardware-(ek)re tapsol el nehyany szaz ezer forintot, gazdasagosan..., 1db photomode-autos-tologatosra, amiben lefogadom, meg a nyomoronc cokpitnezetet sem lehet allitani, nem hogy a dinamikat...
  • precise
    Ki a f*szt érdekel a konzolos megjelenés. Attól csak nagyobb f*s lesz mert megakarnak felelni a debil hülyegyerekeknek.

Most lehet okoskodni, hogy nem, de erre eddig nulla példa van. Szemben a debilekre formázásra meg ott van az összes PC-n indult cím ami később multiplatform lett.

Ott van pl AC. A legnagyobb félelmem vele szemben, hogy esetleg multiplatform lesz ami egyenlő a debil kompatibilitással.

Azt sem lehet mondani, hogy én nem próbáltam meg az ideejáró konzol fanatikok hatására mindent. Forza4 nem rosz de köze nincs a HC szimhez. Akkor multkor rábeszéltek, hogy próbáljak ki valami rallys okosságot, talán wrc vagy tököm tudja, na az meg akkora egy ultra fos amekkorát nem láttam 10 éve.

Szóval addig örüljünk amíg nem debilkompatibilisre tervezik.

Legyen minden sim PC exclusive addig járunk jól.
  • lac coo
    Szerintem te tudat alatt a saját vágyadat próbálod beléjük oltani ! :)
  • unrealnoise
    Ez így van ahogy írod. Viszont mostani friss hír, hogy bizony a Turn10 is sietősre vette, mindössze 207 járgány lesz csak a Forza 5-ben. A 4-ben ugye 500 volt! És ezt most jól értem?

"Furthermore, the title will come with 14 tracks, lacking several circuits past Forza versions had to offer."

Mindössze 14 pályával?!?

Mondom, hogy óriási ziccer a pCARS előtt...

Ha a Forza sorozat így halad, akkor lehet a következő részben megint nem lesz dinamikus időjárás meg ilyesmi, mert ahelyett több pályát raknak bele, meg ugye növelik ismét az autó darabszámát.
  • Totti5
    Azt elfelejted hogy a Forza 5 2 hét múlva ott lesz a boltokban, a Cars jövőre talán PCre elkészül. Kizártnak tartom hogy jövöre konzolra megjelenne, már ha megjelenik. Mire az ott feltünik jön 2016ban a Forza 6, abba már lehet dinamikus környzet + még ugye még odacsapósabban prezentálja azt amit most.

GT PS4-re sem lehet olyan nagyon messze. 1-2 év és az is feltünik ott.
  • unrealnoise
    A Simbin más tészta. a Simbin már PC-n sem tud maradandót alkotni, krábbi önmagukat sem közelítik meg, nem hogy egy pCARS-al szembeni összevetésben szerepeljenek, mint fontos tényező.

A Simbin szar munkát végzett, és még csak nem is multiplatform címmel jöttek ki (csak Xbox 360-ra volt), és hát kurvára nem volt minőségi.

Az SMS nyílván tisztában van a helyzettel, tudják, hogy van piaci rés és igény, ezért is csinálják.

PS4-re nagyon sok embernek el lehet adni még a GT7 érkezése előtt, szép kis szeletet lehet majd hasítani abból a tortából.

Xbox One az más tészta, ott lesza Forza 5 is, de a pCARS jóval több lehetőséggel kecsegtet majd, mint a Forza 5, pl nem hinném, hogy nagyot tévednék, ha a next-gen szintű dinamikus esőre, napszakváltásra, látványra, fizikára kurva sokan lecsapnának. Mert hiába jön majd faszán kinéző, nextgen NFS és F1 2014 jövőre, fizikában és megitélésben ugye a Forza messze ezek felett áll, és a pCARS is ugye az elit kategóriába szeretne csatlakozni, csak multiplatform címként.

Szóval igen, Xbox One-on sem lesz igazán altenatívája a pCARS-nak. Ezt be kell látni.

Azt pedig kár hangoztatni, hogy előbb PC-re jöjjön, arra készüljön el...
    Először is: a next-gen gépek lényegében PC-k, szóval kurva gyorsan lehet oda portolni, másodszor meg: még van egy évük kb. Az rohadt sok idő tud lenni.

A siker az SMS kezében van, ekkora multiplatformos next-gen (szimcade) ziccer nem sokszor adódik az életben...
  • unrealnoise
    Mellélőttél. Pályák számában a pCARS büntetni fog, az már most látszik. Forza-ban sosem volt sok pálya, a GT6-ban sem lesz csak kábé 40 (pálya DLC-ket is beleszámítva)

Járgányok számában nem tud versenyezni a két konzolos naggyal.

Amiben tud:
    - fizika, FFB
    - időjárást mindenhova, napszakváltást mindenhova
    - online funkciók, lehetőségek, leaderboards (ez utóbb GT-ben nincs és valszeg nem is lesz)
    - hangok
    - élmény (sisak nézet, etc. parasztvakítás, de pl ha jól megvan csinálva, és használnám is) :D
    - törésmodellben köröket verhetnek a két nagyra

És bizony ez összességében azért elég sok embernél vételt jelenthetne.

Nekem pl a tököm kivan a PD (GT sorozat) fejlesztőivel, szarakodnak még mindig a standard és prémium kocsikkal, meg a rakás szar motorhanoggal, amire majd talán jön valamikor egy patch. (mármint a GT6-hoz ugye.) Vicc.

Jah és kurva bosszantó még, hogy a GT6-ban össze lett mosva a prémium és a standard kocsik kínálata. nem lesznek megkülönböztetve, mert:
    1. funkcióbeli különbség már nem lesz a járgányok között
    2. a külcsint feljavították a standard kocsiknál, kivéve a belső nézetet

Ezzel az a baj, hogy én csak belső nézetből vezetnék és egyébként sem hiszem (a GT5-ből kiindulva), hogy minden járgányt egy szintre hoztak, szóval vicc, hogy majd egy papírlappal a kezemben fogom a kocsilistát nézegetni PS3-asomon, mert a PD baszott legalább egy kis megkülönböztető jelzést odabaszni azokhoz a kocsikhoz, amelyek legalább teljesen ki vannak dolgozva.

Ezek és a PCARS szimesebb felfogása miatt is bizony nagyon várós a pCARS.

A Forza széria grafikára, kidolgozottságra köröket ver minden másra, itt megalkuvástól mentesen minden egységesen magas szinten van kidolgozva. (Grafika, hangok, meg úgy összességében az egész nagyon egyben van.)

Kár, hogy az Xbox One baromi drága, és hivatalosan, magyar accal egyébként sem használható, mert ugye itthon meg sem jelenik idén (az olcsóbb PS4-el ellentétben), szóval nálam jövőre benéz egy PS4, várom a pCARS-t, és ha jól sikerül, akkor lehet én pl többet nem veszek GT-t.

Tőlem aztán lehet PS4-en 720p is egyébként, csak legyen fasza a játék, jó a fizika, fasza az FFB és az AI, meg úgy legyen minden egyben, és bizony atomfix 60 FPS legyen, aztán már várom is a következő részt.

Meg lehet csípni a két nagyot, pláne, hogy óriási hiányosságaik vannak.
    A GT nem egyenletesen minőségi munkát ad ki a kezei közül, a Forza-ból meg hiányzik a dinamikus napszakváltás, az időjárás, és igen:

egyik sem igazi "szimulátor" és ezt nem csak a fizikára értem, hanem a játék lehetőségeiből is ez jön le. (pCARS-ban állítható minden (AI erősség, időmérő, saját bajnokság, meg sorolhatnám naphosszat...)

Hú, ez hosszú lett, de ezt ki kellett adnom magamból.
    Nagyon jó lenne, ha lenne végre egy sikeres, fejlődőképes, multiplatform "szimulátor"... Mindenki nyerne vele.
  • Screenracer #6700
    Esetleg valahol olvastál olyat, hogy kiadták és kész van? Vagy ezt teljesen magadtól állapítottad meg, hogy nincs készen. Azt is írták fórumon, hogy a kiadást áttették jövő november környékére. Ha "beülsz az autóba" ezt nem tudod meg. :DD
    Egyébként meg az a tartalom ahova "beülsz". Beteg mi?? :DD
  • Totti5
    Mit olvassak? beülök az autóba és tekerek vele, ott lássam és érezzem a fejlődést a többi nem érdekel. Milyen fejlesztés?! a játék még nincs kész. Azt hogy 2 éve bejelentették hogy jön 360 ps3 és wii, és most ugyan olyan nagy mellénnyel bejelntették hogy még sem, de jön one, ps4 és ki tudja mi másra az egyenlőre duma, tartalom mögötte 0a.
  • Screenracer #6698
    Attól, hogy Simbin hogy állt neki valaminek az teljesen irreveláns, mert ez nem a SimBin, hanem az SMS. Más csapat, más program. Nem törvényszerű az ami a Simbinnel történt. Ráadásul az SMS-nek már van több milliós eladása konzolon. Az EA csak a kiadó volt és pénzelte. :)
    Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ha a magyar válogatott kikapott a hollandoktól 8:1-re, akkor evidens, hogy a sapanyolok is kikapnak. :DDD
    Másrészt a CARS-nak már most van egy több, mint 80000-es tagsága akik szénné promózzák folyamatosan. :))) Az hogy te személy szerint semmit nem látsz az előző félév vagy egy év alatt történt dolgokból még igazán nem vehető szignifikáns véleménynek. Legfeljebb te így jártál. Többet kellene olvasgatnod a WMD fórumot, mielőtt kútfőből beszélsz. Az, hogy az egyik autós játékban van 400 autó, miért bizonyíték arra, hogy ez már senkinek nem kell. Gondolom komoly kimutatásaid vannak arról, hogy mindenki csak egy játékkal hajlandó játszani konzolos körökben, főleg tőlünk nyugatra, mert azért a magyar eladások megint csak nem vehetők alapnak.
    De szerintem is, ez tényleg lényegtelen, mert ennek ellenére folyik a fejlesztés PC-re, XBO-ra, PS4-re és még Steam BOX-ra is, ja és PS Vita-ra is, úgy hogy elfelejtették kikérni a véleményedet.
  • Totti5
    Simbin is így állt neki a Race Proval, olyat bukott vele hogy még most is füstöl ( 40.000 ment el belőle össz vissz ).

CARS akkor lehet sikeres ha lesz olyan kiadó, ami szénné promózza és az SMS igényesen megcsinálja. Erre még semmi esélyt nem látok. Miben fejlődött a CARS az elmőlt fél évben?! ugyan abban gáz még mindig... mind grafban, mind fizikában, s amióta belekerült ez az idétlen váltás hang effekt az is kezd idegesítő lenni.

Forzában 400 autó lesz az utolsó csavarig kidolgozva. McLaren P1 amúgy a játék promó arca, F5-ben lesz benne először liszenszelve, szintén olyan kidolgozásban hogy megszólal.

De ez most lényegtelen. CARS először PCre jelenlen meg olyan minőségben hogy az megállja a helyét egy minőségi autós játékként.
  • Screenracer #6696
    Te tényleg azt hiszed, hogy ezek a kamu nevek lesznek a véglegesben is!? Egyébként is csak az Audi, a Renault és a Radical van "kamu" néven, ja meg az SMS formulák nem valódi nevek. A pályákat meg ráérnek akkor is licenszelni, ha már béta lesz a játék, addig se kell fizetniük érte. Gondolom most sikerült megállapodni a McLarennel azért csak most került be. A Ferrarival meg éppen az SMS-nek van valami megállapodása. A GTR2-ben volt utoljára Ferrari és akkor még ott volt Ian Bell a Simbimnél. Azután volt egy Ferrari DLC a Shift 2-höz és szintén az SMS csinálta a Test Drive Ferrarit is. Ha ezeket figyelembe veszem, akkor nincs kizárva, hogy a CARS-ban is lesz Ferrari, de biztos DLC lesz az is, drága a Ferrari licensz.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS

Javaslom tanulmányozásra, hogy jelenleg mik a járgány tervek. :)

• lac coo
    Te most komolyan azt gondolod nem volt ez elotte lezsirozva ?! :))))) De Mclaren mindenben van, mindenhova berakatjak magukat, tucat auto mamar.....Ferrari pl, az mar kemenyebb dio :)))) Meg a sok kamu nev, azt se szeretik a nepek.....
  • Screenracer #6694
    Nem érted. Te tényleg nagyon lineárisan gondolkodsz. :(
    Azért írtam a McLarent, mert előtte sehol se volt és mihelyt megvolt a licensz, másnap már benn is volt a játékban. A márka itt mellékes. Még biztosan van más is a tarsolyban. :)
  • lac coo
    McLaren minndenbe bekerul.....Ferrari kellene meg a tobbi igazan nagy nev a konzolosoknak......
  • Screenracer #6692
    Attól függ mit értesz tartalmon, mert autók és pályák számában biztos alul marad, de ha a karrier módot is megnézegetted, akkor játékidőben szépen fog teljesíteni, ha lesz egyáltalán olyan aki végig tolja a karriert. :) Nem beszélve arról, hogy a jelenlegi még nem a végleges kínálat. Itt van például a McLaren. Egyik napról a másikra bekerült a játékba. Ki tudja hány ilyen, ebben az állapotban lévő autó, pálya van még? Szerintem a mostani duplája lesz, minimum, a kész játékban. Plusz a DLC-k, amik konzolon is elérhetők lesznek. Szerintem van még azon a piacon hely, elfér ott még néhány név. Ha a CARS ezzel a tartalommal is meg tudná vetni a lábát, akkor az AC is pár éven belül bejelentkezne, sőt mintha az iR-ről is lettek volna olyan hírek, hogy nyitni fog a konzol felé is. Az meg nekünk játékosoknak is jó lenne, ha ezeknek a csapatoknak jól megy majd mert, nagyobb valószínüséggel jönnének tőlük az újabbnál-újabb tartalmak. Szerintem nem ártana egy kicsit globálisabban gondolkodni. Ezzel a drukker, ellendrukker szemlélettel nem igazán látom, hogy a magadfajtának mi haszna lenne ebből az egészből.
  • lac coo
    Tartalomban ( gondolom) a közelébe nem léphet egy Forzának, tehát eleve sok keresnivaló nincsen .....
  • Screenracer #6690
    Viszont a CARS elkészül PS4-re és XBO-ra is, míg a Forza csak Boxon és a GT csak PS-en lesz elérhető. Ráadásul akik megveszik ezeket, azok közül sokan begyűjtik majd a CARS-t is.
    Nagy dobás lenne, ha elsőre versenyképesek lennének a nagyokkal. :) De SMS-ék annak is örülnének ha egy kisebb szeletet ki tudnának vágni maguknak ebből a tortából, gondolom. :)
  • Alexease
    Bar PC-n mellekes a dolog (max az eladasok miatt lehet erdekes, az esetleges folyatatas es DLC-k miatt), de szerintem akarmit izzad az SMS, es tenyleg "hightech" amit csinal, osszkepben ugy sem tudjak lenyomni a tisztan konzolos gyartokat.

Lehet hogy az SMS-nel nagyobb lesz a textura, extrasabb a modell-reszletesseg, tobb extra effekttel vagy idojarassal, de a tisztan konzolos cegeknek annyira a verukben van, hogy minden pixelnel megtalaljak a megfelelo kompromisszumot, hogy nagyon:) Es nem csak sebessegre, mert az alap, hanem latvanyvilagra es hangulatra.
  • Danecay
    Ennyi assist. azért jár neki, na! :) Amúgy nem tudom mi ez a kameraállás, talán valamilyen replay vége.
  • GPx8
    Azért tolja ebben a nézetben, mert 4,5 hónapos?
  • Totti5
    SMS megy konzolra:) persze hiszi a piszi... PCre kalapálják össze valahogy.
  • Alexease
    Ez sose gyun:)
  • Totti5
    SMS kapd össze magad, toljátok a grafót, mert gyünnek a többiek:D
  • Danecay
    Nos hát ezt kénytelen vagyok lereagálni! :) Tavaly januárban amikor a gyerek 4,5 hónapos volt és amikor készültek a felvételek, kacérkodtam a gondolattal, hogy közzé tegyem, végül elmaradt, de most megihlettél! :)

A hangaláfestés, természetesen az én minden igényességet nélkülöző utólagos művem!

• alma2
    ja, rohadt idegesito, egyik haverom is igy tolta a rbr-t, pedig meg ott sem kell idegbajosnak lenni, kicsit tulporgi a dolgot a gyerek...
  • Screenracer #6681
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?16517-B599-(tm-)-04-11-13-RESET-PROFILES-DAILY

Érdemes böngészni az 599-es build topikban, hasonló "vita" folyt(a 8. hozzászólással indult), mint itt szokott. :)))
  • Norbi1990
    Idegbeteg. Miért rángatja a kormányt?
    Én nem rángatom és így se vagyok lassú szerintem.
  • Screenracer #6679
    Helyes gyerek. Biztos az anyjára hasonlít. :DDD
  • lac coo

• Screenracer #6677

Ez volt már? A tipikusan átlagos CARS közönség. :DDDD