• Screenracer #6692
    Attól függ mit értesz tartalmon, mert autók és pályák számában biztos alul marad, de ha a karrier módot is megnézegetted, akkor játékidőben szépen fog teljesíteni, ha lesz egyáltalán olyan aki végig tolja a karriert. :) Nem beszélve arról, hogy a jelenlegi még nem a végleges kínálat. Itt van például a McLaren. Egyik napról a másikra bekerült a játékba. Ki tudja hány ilyen, ebben az állapotban lévő autó, pálya van még? Szerintem a mostani duplája lesz, minimum, a kész játékban. Plusz a DLC-k, amik konzolon is elérhetők lesznek. Szerintem van még azon a piacon hely, elfér ott még néhány név. Ha a CARS ezzel a tartalommal is meg tudná vetni a lábát, akkor az AC is pár éven belül bejelentkezne, sőt mintha az iR-ről is lettek volna olyan hírek, hogy nyitni fog a konzol felé is. Az meg nekünk játékosoknak is jó lenne, ha ezeknek a csapatoknak jól megy majd mert, nagyobb valószínüséggel jönnének tőlük az újabbnál-újabb tartalmak. Szerintem nem ártana egy kicsit globálisabban gondolkodni. Ezzel a drukker, ellendrukker szemlélettel nem igazán látom, hogy a magadfajtának mi haszna lenne ebből az egészből.