Az életem abban a szakaszában vagyok amikor az ember kezd rádöbben, hogy olcsón sosem kapsz jót. A legjobbat meg főleg nem.
Mondok egy példát ha már Battlefield szóba került:
Arma 2 2009-ben jelent meg 10km látótáv 80 online player. Kis okosággal 50 kilometeres látótáv is előcsalható. Ismétlem 2009. Eközben konzolon mindenféle trükkel okoskodnak, hogy egyáltalán elfussanak a kicsit szebb játékok, 800 méter látótáv, kamu köd, kevés objektum stb...
Ja és már van Arma 3-os, de szándékosan a kettüvel kezdtem, hogy ne legyen az a vád, hogy friss játékkal példálózom meg hogy majd figyeljek a next genre. Azt gondolom PC már most tudja a next Gen-t. Arról most nem akarok beszélni, hogy Battlefield banánnal.... úgy is megmagyarázzátok hogy valaki jobban játszik banánnal mint egérrel. Van olyan ismerősöm aki váltig állítja, hogy az ő egyik ismerőse részegen jobban vezet mint józanul. LoL.
Nem értek a PSplushoz, de Steamen sokszor 4-5 fontért veszek 30 fontos játékokat. Az Early Access-el meg kipróbálhatok olyanokat amik még nincsenek kész. Mondjuk pont Assetto Corsa nincs :)
Az én PC-m sem mai vas HD 5850 Ez vagy két generációval korábbi kártya jelenleg ilyen 50-60 font procim meg egy 2.66 on guruló quad core. Arma 3 hozza a 30 fps-t online igaz lekellet butítanom 5000 méterre a látótávot. Utoljára egy SSD-t vettem bele vagy 1 éve ami játék közben nem sokat dob.