19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6596 Majd ha megcsinaltak minden autot es palyat, az online-t es az offlien AI-t, es mindent eladtak egyenkent es egyben a R3E es a DTM-hez, akkor megjelenhet, eladnak megegyszer mindent a GTR3-ban;) -
#6595 Háttérbe nem látunk be. Lehet, hogy már az utolsó simításokat csinálják, és megjelenik még az AC előtt -
#6594 Az túlzás hogy azon dolgoznak... Raceroom és DTM. -
#6593 GTR3 -
mester1987 #6592 Nem tudja valaki, hogy a SimBin most min dolgozik?
Mintha ennél a Project C.A.R.S.-nál láttam volna a nevét a Slighty Mad Studios mellett, de az 1 hsz-be sem látom se más magyar oldalakon -
#6591 Ehez képest az iRacing:) -
GPx8 #6590 Lehet, hogy neki majd bejön. Főleg, ha hasonlít az F1 2013-ra... -
#6589 Laccoo neked kötelező kipróbálni mert ez után a CARS az nasa60+fpsszimuláció..:D -
Fox44 #6588 -
#6587 Nem csodálom:D kormányt nehogy felrakja valaki az asztalra:D -
#6586 SG-n topikja sincs -
#6585 Csak mert valamelyik topicban ment a jó nem jó már nem tudom melyik votl vagy ez vagy az Asetto:)
Na megnéztem:D a gyufásdobozba szúrt fogpiszkáló fizika az hízelgő erre a foscsomóra... kb mobiltelefon graf!! komoly szerintem ezt már tudja:DDDD
Olyan mint fizikai modell na az ne létezik mert a CMR1 az 6x komolyabb volt ennél... -
#6584 Na kijött a WRC sim:DDD 60+fpsszim felrakom aztán letörlöm, szigorúan banánnal:D -
Fox44 #6583 Az ok, de akkor is kevés.) -
#6582 A Prescott P4-emmel is ! :))) -
#6581 Az Xbox-szal elvileg lehetett:) -
#6580 Mivel ezekre van kitalálva, tejet például nehéz forralni vele .... -
Fox44 #6579 Úgy értettem, hogy amire használni lehet. xbox360,ps3: Játék, film, zene.
Ja, meg falhoz baszni. -
#6578 Ez..... :) -
#6577 "Az az igazság, hogy egy konzol keveset tud. Egy mobil telefon is több mindent tud ma már."
Gondolom ez.. -
Fox44 #6576 Mi? -
#6575 Ez mondjuk netto baromság ... :) -
Fox44 #6574 Én is már 4 éve nem vettem bele semmit. És mégis eljátszogatok mindennel.:)
Igen, felejtős a full HD, de a legtöbb játékot a full HD sem mentené meg attól, hogy játszak vele és/vagy le ne töröljem.
Az az igazság, hogy egy konzol keveset tud. Egy mobil telefon is több mindent tud ma már.
-
Screenracer #6573 Már egy konzollal is sokat meg tudsz takarítani, ha nem veszed meg. -
precise #6572 Pedig azt hittem a konzol gazdaságosabb :) -
endy papp #6571 AZ új box-hoz is van már új kormi ""jó áron"" így nem szenvednek hiányt semmiben,minden pénz kérdése,csupán......
-
precise #6570 "Pedig a konzol gazdaságosabb szvsz"
Az életem abban a szakaszában vagyok amikor az ember kezd rádöbben, hogy olcsón sosem kapsz jót. A legjobbat meg főleg nem.
Mondok egy példát ha már Battlefield szóba került:
Arma 2 2009-ben jelent meg 10km látótáv 80 online player. Kis okosággal 50 kilometeres látótáv is előcsalható. Ismétlem 2009. Eközben konzolon mindenféle trükkel okoskodnak, hogy egyáltalán elfussanak a kicsit szebb játékok, 800 méter látótáv, kamu köd, kevés objektum stb...
Ja és már van Arma 3-os, de szándékosan a kettüvel kezdtem, hogy ne legyen az a vád, hogy friss játékkal példálózom meg hogy majd figyeljek a next genre. Azt gondolom PC már most tudja a next Gen-t. Arról most nem akarok beszélni, hogy Battlefield banánnal.... úgy is megmagyarázzátok hogy valaki jobban játszik banánnal mint egérrel. Van olyan ismerősöm aki váltig állítja, hogy az ő egyik ismerőse részegen jobban vezet mint józanul. LoL.
Nem értek a PSplushoz, de Steamen sokszor 4-5 fontért veszek 30 fontos játékokat. Az Early Access-el meg kipróbálhatok olyanokat amik még nincsenek kész. Mondjuk pont Assetto Corsa nincs :)
Az én PC-m sem mai vas HD 5850 Ez vagy két generációval korábbi kártya jelenleg ilyen 50-60 font procim meg egy 2.66 on guruló quad core. Arma 3 hozza a 30 fps-t online igaz lekellet butítanom 5000 méterre a látótávot. Utoljára egy SSD-t vettem bele vagy 1 éve ami játék közben nem sokat dob.
Okosan kell csinálni és nagy gond nem lehet. -
#6569 -
#6568 Ha nyerek a Lotton, veszek itthonra egy igazi Porsche kasztnit cockpitnak, es abba teszem a PC-t:D Az utcara meg veszek egy Volvot, mert az nekem eleg:) -
#6567 Azert a gazdasagossaghoz hozzatartozik az onkontroll is:)
Egy jol osszerakott PC-t is el lehet tologatni 5-7 evig, az enyembe se vettem mar legalabb 5 eve semmit. Ha valaki 1-2 evente beletolja a max cuccot, csereli a gepet a legkissebb rece miatt, ott persze hogy szazezrek repkednek i az ablakon:D
Persze, ez kompromisszummal jar, felejtos a full HD, az AA, az extras dolgok, tukrozodesek stb. De fontosabb jatekok meg igy is elmennek hasznalhato minosegben.
Persze a jatekelmenyhez hozzatartozik a csicsa is, ami a legtobb penzt viszi. De szerencsere en CSAK autos programokkal foglalkozom, ott az elmeny nagyresze nem a latvanyon mulik.
A jelenlegi programok kozul a CARS az egyetlen, ami erezhetoen kinotte a gepemet, full minimumban is gazos a helyzet:D De 50%-ban meg mukodik, es a vegere meg jo is lehet:DDD -
#6566 Ha nyerek a lottón, Xbox kasztniba rakom az ultra highend PC-met ! :) -
#6565 En is csak akkor veszek konzolt, ha nyerek a Lotton:D Mert akkor beleferne, hogy 1 miatt kiadok 200E-et, aztan esetleg ott porosodik a polcon:) -
unrealnoise #6564 Jogos, nagy égés volt, hiszen a kormány nevében is benne van a GT és az tényleg GT5-höz volt, csak bekevert az official GT5-ös Thrustmaster T500 RS.
Ettől független egy biztos. A microsoft játékosainál most szopás lesz, a Sonynál nem valószínű. -
#6563 "Developed in conjunction with Polyphony Digital, first introduced at the 2007 Tokyo Game Show and intended for use with Gran Turismo 5 Prologue, Gran Turismo 5 and all PlayStation 3 auto racing games, the Driving Force GT is the fifth entry in the company\'s Driving Force series of game controllers and is the official steering wheel of the Gran Turismo game franchise." -
unrealnoise #6562 PS-nél a kormánykompatibilitás sem gond, a Logitech kormányok valszeg jók lesznek GT7-hez is... A Sony ebben nem hibázik. Hivatalos infó még nincs, de szinte 100%. Pl a GT5 hivatalos kormánya nem is Logitech volt, mégis kezelte az összes logitech cuccot.
A microsoftnál viszont az xbox360-as fanatec cuccokat elvileg nem kezeli natívan az Xbox One, mert egy új gyártóval szerződtek le. undorító, hogy valaki megvette a Forza 4-hez a hiperszuperdrága kormányát, aztán vehet egy újat a Forza 5-höz, mert a fejesek így döntöttek. -
unrealnoise #6561 Pedig a konzol gazdaságosabb szvsz. :) Voltam PC-s, kábé 12 évig, egyszerűen belefáradtam. Anyagilag is, meg mindenhogy. Sok nem túl hardverigényes játék egyébként valóban elfut nagyon sokáig, egy gyengébb vidkártyával is, de vannak komolyabb címek (autós is), amihez elvileg hiába bőven elég erős a GPU-m, annyira szarnak vagy nem tudnak mit kezdeni az optimalizációval, hogy hihetetlen. Bosszantó. Meg hát ott a PS plus, amivel játékos piacon nem nagyon tudja semmivel felvenni a versenyt. Én a nagy pCARS és GT6 várakozásban játszom más címekkel is. (és hát olyan teljes játékokat kaptunk évi 13.000 Ft-ért, mint az Uncharted 3, Battlefield 3, Far Cry 3, AC3, és még sorolhatnám naphosszat... És mindez egy dobozós, új eredeti játék áráért.) -
precise #6560 A konzol egy fos. Engem rásikerült beszélni két egyénnek itt a simes topicokban, hogy hú mekkora király. Elhittem, xbox, forza 4. itt porosodik amióta megvettem. Szerencsére a legolcsóbb használt hulladékot vettem így nem volt nagy kiadás. Amikor láttam a nextgenes IllumiRoom vagy minek nevezik, amikor az egész szobát kivetítőnek használja akkor elgondolkodtam, de rájöttem, hogy jön az Oculus Rift.
Szerintem én már mindörökre Pc-s maradok. -
#6559 Sose volt konzolom, foleg a leirtak miatt, de ha lenne egyszer penzem, en is a PC-be tolnam, mar 6 eve ugy sem kapott semmit:D -
Screenracer #6558 Mindennek van előnye is, így a konzolnak is, ez csak az én meggyökeresedésem a PC mellett. Ha van kis extra pénz, akkor azt inkább PC fejlesztésre költeném. -
#6557 Nekem sose lett volna gondom a konzollal, azokra tartalmasabb, jatekosabb autos programok vannak (igaz, csak 1-1 darab per konzol:P), kikapocsolodasra teljesen jo. De a konzol ara es a kormanykompatibilitas problemak miatt irrealis arak jonnek ki egy-egy jatekra.
De ha megjelennek az uj konzolok az uj progikkal, tuti jonnek majd az emberek, hogy mekkora foss a PC, es mutogatjak az uj cuccokat;) Persze, az mellekes, hogy csak ugy elorantottak 150E-et valahonnan:D Annyit 1 ev alatt nem tudok osszesporolni;P
Persze a konzol gazdasagos lenne, mert fix hardware. De lefogadom, hogy akik a legtobbet zsinnyegnek, 1-1- generacion belul, tuti 2-3x cserelnek, fejlesztenek konzolt is:DDDD Van amikor mindkettot. Meg veszik hozza a sok kutyut.
A lenyeg, hogy penzes „jatek” az is, mint sokminden mas.