Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked nem érdekes... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
az miaza b323 ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b323

lac coo
Áh, annyit nem ér, hogy tesztelgessem -állítgassam ... Ez egyelõre csak arra jó, hogy az ember letölti, megy vele 3 percet aztán annyi ...

FFB-t lehet állítgatni az FFBTweakerTools.exe programmal.

lac coo
Gumi még elmegy, legalább halad valamerre, nem csak dumálnak, de ffb most nagyon rossz, szétrázza az ember agyát 😊))

GerY5
Kipróbáltam ma ezt az inkább alfa jellegû gumifizikát. Egész élvezetes lesz ez, ha belövik, bár egyelõre tényleg csak Formula A-val érdemes próbálkozni, Caterham R500 pl. totál valószerûtlenül elúszik, elnyúlik, ráadásul folyton két keréken veszi a kanyarokat. 😄

A kerékvetõkön tapasztalható térugrás effekt meglehetõsen érdekes... <#nevetes2>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Totti5
1 év múlva talán lehet majd valami dátumról beszélni, hogy majd mikor lesz esedékes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Hát de lassan ki kéne adniuk, nem ?

Szvsz. nincs. De nem is baj. Fejlõdjön csak mindenben.

lac coo
Amúgy van ebben a játékban valami ,amire azt mondják, hogy már kész van ?

GerY5
Igen, ez elég fura. Mindenesetre köszi a megnyugtató választ, én szinte csak a pokoli ringen tesztelgetek.

Remélem az a nyomvonal is meglesz, mikor F1 ringen kell menni egy felvezetõkört, majd a bójasor a másik oldalán haladva kikanyarodunk a nagy körre... 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Alexease
Engem sem zavar, csak erdekes volt hogy a heti event-hez kotnek egy zart palyat😉
Ja, az nekem sem elérhetõ. Mondjuk én a tesztelés miatt csak 2-3 pályát használok, ezért nem zavar a dolog.

Alexease
En is az elso napon vettem meg, akkor rosszul emlekszem.
Alexease
Igen, Eifelwald (Nordschleife) elerheto.
Az ezen a heten megjelent Eifelwald GP (Nurburgring GP, az F1-es nyomvonal) nem elerheto.
Én egy éve regeltem be, és már akkor is 3.75 volt a célösszeg.
GerY5
Na akkor öntsünk tiszta vizet végre a pohárba:

Sima single-be (Race, Practice, Time trial) elérhetõ a Zöld Pokol alias "Eifelwald", vagy nem?

Mert ha ez valami új hepp, hogy letiltották még single részben is, akkor részemrõl a múltheti volt a legutolsó frissítés...

Alexease
Nurburgring GP-n? Nem Nordschleife.
Én tudok rajta menni. (Csak Race -ben, online-hoz nem férek hozzá, mert proli-elõfizetésem van...) 😊

Alexease
En sehogy sem erem el (full member)😉
Fehercsoki
Nem tudom én már rég túladtam a játékon... Szerintem ha valaki kifizeti a játék árát elõre, akkor a minimum az lenne, hogy mindenhez hozzáfér, fõleg a tesztelés idõtartama alatt.

Csak online-ban, nem? Mert egyébként elérhetõ.

Alexease
Valszeg csak a beta-idoszak alatt nem lesz hozzaferheto, foleg amiatt, hogy meg tobb magasabb membert csalogassanak be. A veglegesben tuti benne lesz.

Persze vicces, hogy a full memberrel sem lehet elerni (aki mar kifizette a teljes program arat), igazabol az alatt lenne szerencses korlatozni a palya/auto hozzaferest. De legyen, OK.
Ami inkabb elgondolkodtatobb, hogy a heti Event-et kotik a magasabb elofizeteshez, ami duplaja a teljes jatek aranak.
Fehercsoki
Miért? Efeilwald az Nürburgring nem? Full member pedig az aki kifizeti a játék teljes árát, azaz 50 eurót, és mégsem férhet hozzá ehhez a különösen fontos pályához csak ha további 50 eurót kifizet? Mert az úgy elég érdekes lenne.

Alexease
Ebbol egy szot sem ertek😊
Fehercsoki
Nürburgring tehát nem elérhetõ ha kifizeted nekik elõre a játék teljes árát aminek a 100%-át õk kapják/semmilyen kiadó nem nyúl le belõle?

Alexease
Ha mast nem is, de hetente az Event0eket ki szoktam probalni, megyek nehany kort tesztelesznek. Az legalabb fix pont, ad valami celt.

A mostani Florence/F2 teljesen jo, elol meglepoen keves a kulsonezetes es a segitseges.

Gondoltam megyek a masikon is (Eifelwald GP/BMW M1) de nem engedte. A listaban is meglepoen kevesen vannak (~30 ember). Eloszor nem ertettem, azt hittem valami bug, de aztan rajottem, hogy az a palya mar csak a Senior-oknak elerheto 😄DD

Azert kicsit LOL, hogy a heti Event-tel probalnak becsalogatni meg egy kis penzt😊))) Ha meg a Full member lenne, az meg OK, de a Senior (100EUR) nem fog osszejonni;D

Amugy rakaptak a bevetel izere, mert ha jol emlekszem, eloszor meg 3M volt a koltsegvetes, es aflott a nyereseg, most ahogy elerte, hirtelen megugrott 3,5M-ra az alaposszeg😉
Nem mintha erdekelne a nyereseg (foleg nem Full Memberrel), nem is hittem benne soha, de azert igy eleg vicces.
lac coo
Hát ha semmit nem tudnék a játékról, és ezt megmutatják, tuti nem kellene 😊))

Totti5
Bevilágítástól, színektõl lesz valami élethû / fotoreal. IRacing pályái ebbõl a szempontból tényleg nagyon jók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Pedig Ok adjak (majd) az eladasok nagy reszet😉 Mar most is a felghasznalok fele kulsonezetes es segitseges, tizen szazalekuk pedig gamepad-os. Es ez meg csak a PC felhasznalok tabora😉
De a videon is latszik, a 3 kor teljesen komolytalan;D
Alexease
Ebbol is latszik, hogy nem a bazinagy texturaktol es a felmillio polygonos objectektol lesz valami „szep-real”. Ott van pl. az iR, viszonylag kis texturak es a fak meg mindig 2 lapbol allnak, de teljesen real😊 Egyreszt valosz alapja van, masreszt a Papy-nal mindig is egyszeruen tudtak szepet csinalni.
lac coo
Ez nagyon szõõõõrnyûûûû!

lac coo
Nem azt mondom hogy nem szépek, sõt a legjobbak, de valahogy nem az igazi.... túl színes, csicsa az egész. Valós élet ennél szürkébb, pláne ha nem tellik fûre 😊

Alexease
Sokat szamit, hogy a Codies hivatalos (megkapnak minden infot, valszeg bejarhatjak a helyszint), mig a CARS-nal minden google maps-bol, videokrol, fenykepekrol keszul, raadasul ahany palya annyi keszito („modderek”😉.

Plusz a Codies egyszerubb minosegbol probal valtozatosabbat es gyorsabbat kesziteni, mig a CARS-nal egyelore a maximalizmus a cel😊

Es vegul, a CARS palyak, meg a legelkeszultebbek is, talan 30%-osak lehetnek. Persze, ha megpakoljak oket minden joval, attol meg nem lesznek valosagosabbak, csak latvanyosabbak😊
Alexease
Hatulrol tologatos?!😊

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

lac coo
Jah autók jók, de a pályák nem a leghitelesebbek .... De ez ízlés dolga, nincs mirõl beszélni .😊

Annyit azért hozzá tennék, hogy bár nem próbáltam, de multiban ez nem lehet egy sebességbajnok 😊 Szóval komoly ára lesz ennek az eszement modellezésnek ....

Ja, ez pl. tiszta Kockásfülû nyúl... <#zavart1>

lac coo
Az szubjektív , ugye, de igen az is szebb .Ez olyan mesterkélt, plussz rajzfilmes kicsit. Nehéz megfogalmazni, de kicsit sincs olyan érzésem ,hogy igazi környezetben vagyok .

Mármint az F1 2012 szebb mint ez?

Igazából nem neked szólt. 😊

lac coo
Ami érdekes: jó régen indítottam el, ilyen szép grafikával manapság csak F1 -et játszottam : érdekes, hogy bár ez elvileg technikailag alázza azt, mégis nagyon gagyi csúnyácska utána 😊

lac coo
Megnéztem jobb mint volt, sokat ebbõl nem lehet megtudni, érezni, hogy alfa , semmi nincs összhangban.Akár még jó is lehet ha normálisan megcsinálják, belövik autónként.
De kormányzás még most is szar, szóval maga a játék felejtõs 😊))

Alexease
Igen, tudom, azert hasznalom😉
-use3dscene -dx11 az opcionális természetesen. Az egyik a "3D-s" garázs a másik a dx11

Alexease
Launcher icon, Properties, Target: pCarsLauncher.exe -use3dscene -dx11 -seta
lac coo
És hogy kell ezt elindítani ? 😄

Alexease
Nekem tetszik, jonak tunik, foleg hogy meg erosen analfabeta verzio😉
Az F1-essel eddig nem mentem, igazi oszehasonlitasi alapom nincs, csak most mentem 3-3 kort a regi es az uj gumival.
A kormanyon most mintha erezni lehetne a gumi rugozasat is, es/vagy hasonlo erzes itt-ott mint az rF2 (ugyanugy hangosan szetrazza a kormanyt😛).

Ami megjobban tetszett, hogy a gyors tempos kanyarokban, neha elkezdett uszni/csuszni a hatulja az autonak, amit erezni, es egy-egy gyors ellenkormannyal meg lehet fogni😉 Ez meg nem igazi csuszas, foleg nem a klasszikus SMS-s negykerek drift, de teljesen jo hogy apro, gyors ellenkrmannyal helyre lehet rakni az autot😉

Persze, ez egyelore csak 3 kor alapjan😄DDD