Screenracer#6489
Ha már ennyire kötöd az ebet a karóhoz, akkor légyszíves copizd már ide azt ahol ezt igérték. :)
Az első tervek arról szóltak, hogy a GT, a Forza fölött, az iR és a GTR2 alatt szeretnék valahol elhelyezni. Volt is egy kis ábra is azoknak akik nem tudnak olvasni(ezt viccből mondtam). :D
Na ez nem éppen HC szimnek indult. Sőt tulajdonképpen az SMS részéről azóta se hangzott el a HC szim igéret. Ezt úgy hidalták át, hogy tőlük telhetően a legjobbra törekszenek. ;) A két év alatt ez megvalósul igéret meg biztos, hogy nem szerepelt sehol. Tudtommal Angliában élsz. Miért nem ugrasz el hozzájuk, hogy személyesen mondják el mik is a terveik. :)
Tőlem azt fikázol amit akarsz, én meg elmondom a fikázásodról, amit gondolok róla. Ezt a jogot egy fórumban, meg én tartom fent magamnak.
Nem azt mondtam, hogy Kunosék véletlenül rossz fizikát adtak hozzá csak szerintem nem ez volt a célja a techdmonak, hanem az hogy minél több visszajelzést kapjanak, hogy milyen hardveren fut vagy nem fut. Nem hiszem hogy hc szim TD volt a céljuk. ;)