19801
  • Screenracer #6516
    Már hónapok óta nem. :(
  • lac coo
    Mondjuk jah, fejlődik azért...már nem borul fel a bmw magátol :)))
  • Screenracer #6514
    http://www.slightlymadstudios.com/team.html

Nem tudom mit hiszel az SMS-ről, de kb. csak ennyien vannak. Azt nem tudom, hogy érdemben még hányan vannak akik bedolgoznak nekik, de biztos nem az egész WMD közösség. :D Arra sincs semmi törvényszerűség, hogy két év alatt hol kellene tartani. Gondolom te se tudsz ezzel kapcsolatban részletekkel szolgálni. ;)

Azt már tudjuk, hogy egy év alatt kábé F1 2010 szintü játékot lehet összehozni, két év alatt 2011 szintüt és négy év alatt 2013 szintüt. Tehát négy év alatt se igazán várható nagy ugrás.
    Az SMS másként dolgozik, nem szorítja őket határídő, Bernie Eckleston, stb. A Shiftekhez képest a CARS már jóval szimesebb tehát már sokat fejlődött. Szóval az is csak csusztatás, hogy két év alatt semmit se tudtak felmutatni. Ott van pl. Laccoo barátod ő ugyanazokat mondogatja itt hónapról-hónapra. Na, nála nincs fejlődés, mondhatnánk hogy csávó egy evolúciós feketelyuk.
  • lac coo
    FFB-t SE ! :D
  • precise
    Hát akkor ezt benéztem, nem tudom honnan rémlett nekem ez a HC dolog, de igazából le is szarom, mert mint mondtam megelégszem a konzolos simek szintjével is, és ahogy látom azt is célozták meg.

Az mindenképpen aggodalomra ad okot, hogy 2 év alatt nem tudtak hegeszteni (ennyien) egy használható ffb-t.
  • Screenracer #6511
    Néztem filmet és bekapcsolva maradt a fraps. 60 fps volt végig. Akkor most szimulátort néztem? Nem a Rush volt. :D
  • Screenracer #6510
    Ja, akkor nem az. :DDD
  • lac coo
    Mivel nem látod a kanyarokat időban inkább reflex játék :)))
  • Jacek
    Oculus Rift fix 60 fps radeonon intel procival szim vagy arcade?:D
  • lac coo
    De a film is 25 fps. max 30, nehogymáááá! :)
  • GPx8
    Viccen kívül, kell az fps a szimulátorhoz.
  • Alexease
    50?! Fix 60 alatt nincs szimulator:DDD
  • Screenracer #6504
    50+ fps. :)))))
  • lac coo
    25 fps.......... :)))))
  • Solt
  • GPx8
    Melyiken fut jobban? nVidia vagy Radeon? Miért?
  • lac coo
    AK vs M4 ? :)
  • Solt
    Ráadásnak egy kis konzol vs PC?
  • Alexease
    Nem azt mondom hogy ez most jo, azt sem hogy jo lesz, csak azt, hogy a szartol azert mar messze van:)
    Vannak jo pillanatai, hasznalhato nehany auto, es foleg azt, hogy zart beta, igy tobbet kell piszkalni, allitgatni, mint egy kesz vagy agyon tesztelt public betat (TP).

Persze en sem hasznalom, mert nincs hozza turelmem;)
    Idegesit a palyavalasztas, a kamu palyanevek, bosszant a ki-belepkedes (bar gyors, 5-10sec, ami dicseretes!) mert nincs garazs es opcios menu a palyan, es bar ez nem a program hibaja, de szinte hasznalhatatlan, mert full low-ban is, a legtobb palyan, egyedul is szaggat:D
  • Screenracer #6497
    Na megtaláltam a WMD első ismertetőjét a pCARS-ról. Sok minden benne van a tervekről miegymásról. A 18 oldalt nézd meg.

http://filefeltolto.hu/letoltes/a5d9b774bd77e9b8/wmd_overview_1011.pdf
  • lac coo
    Mindegy, de összedrótozta :) Most pl. az ffb -nek gondolom attól még működni kellene , mert szaladnak a felhők az égen :)
    Éveket ne hasonlítsuk azt két ember csinálja, egy kódolja, ezt meg .....:)

Minden tiszteletem a tiéd, de erről még te sem győzöl meg, hogy ez jó, vagy fejlődött érdemlegeset.... Esetleg abban, hogy a végén jó lesz, de akkor a lottószámokat is küld privátban ! :)
  • Alexease
    Az azert eros tulzas:DDDD

Amugy sem lehet osszehasonlitani, mert amikor megkaptuk az AC TP-t, abban 3-4 ev munka volt, most a CARS-ban van 2-3.

Raadasul az AC 1 auto 1 palya, full statikus, semmi sem mukodik mivoltat, nehez ossszehasonlitani a mostani CARS tudasaval (ami meg fel kesz). Az AC-ben tized ennyi lehetoseg sincs, azt azert egyszerubb osszedrotozni.
  • Screenracer #6494
    Látom sok szóval tudsz a semmiről írni. Grat, okoska.
  • Screenracer #6493
    A veréb koponyájában is több van, mint a tiedben.
  • Screenracer #6492
    És ez véletlenül se ovis, infantilis viselkedés ugye?
  • lac coo
    Ac techdemoban tobb van mint sms egesz palyafutasaban :))))))
  • lac coo
    Ezen az ovis duman lepjetek mar tul ! Senki nem josolgat, most szar, akarhogy nezzuk sehova nem halad, plane nem szim fele, sms meg eleteben nem csinalt szaron kivul mast....Ennyi.
  • Screenracer #6489
    Ha már ennyire kötöd az ebet a karóhoz, akkor légyszíves copizd már ide azt ahol ezt igérték. :)
    Az első tervek arról szóltak, hogy a GT, a Forza fölött, az iR és a GTR2 alatt szeretnék valahol elhelyezni. Volt is egy kis ábra is azoknak akik nem tudnak olvasni(ezt viccből mondtam). :D
    Na ez nem éppen HC szimnek indult. Sőt tulajdonképpen az SMS részéről azóta se hangzott el a HC szim igéret. Ezt úgy hidalták át, hogy tőlük telhetően a legjobbra törekszenek. ;) A két év alatt ez megvalósul igéret meg biztos, hogy nem szerepelt sehol. Tudtommal Angliában élsz. Miért nem ugrasz el hozzájuk, hogy személyesen mondják el mik is a terveik. :)

Tőlem azt fikázol amit akarsz, én meg elmondom a fikázásodról, amit gondolok róla. Ezt a jogot egy fórumban, meg én tartom fent magamnak.

Nem azt mondtam, hogy Kunosék véletlenül rossz fizikát adtak hozzá csak szerintem nem ez volt a célja a techdmonak, hanem az hogy minél több visszajelzést kapjanak, hogy milyen hardveren fut vagy nem fut. Nem hiszem hogy hc szim TD volt a céljuk. ;)
  • Norbi1990
    HC szimet jó sok tartalommal szerintem nem 2 év összedobni (lásd Iracing) úgyhogy légy türelemmel, és miután kiadták a játékot utána alkoss vélemény szerintem :)
  • unrealnoise
    Te nem vagy normális:
    "hogy miért jó egy szim setup nélkül, az meg egyenesen nevetséges"

Nekem ne mond már meg, hogy setup nélkül nem lehet eldönteni, hogy valami jó FFB-re, fizikára vagy nem.

példa: ülj be egy iracinges járgányba vagy a Shift 2 valamelyik járgányába.
    Simán átjön a különbség, hogy az egyik szar a másik nem, setup ide vagy oda.

Azért hoztam fel, hogy X ideje ilyen meg olyan volt, mert ezt tapasztaltam, egy szóval nem mondtam, hogy most szar a pCARS, csak te ezt sem vagy képes felfogni. Szar lehet a pCARS, de ezt nem tudhatom. Én elvi szinten csak arról beszéltem, hogy setup nélkül is el lehet dönteni, hogy valami fasza, valami meg nem.

Én nem vitatkozom veled, de te már megint személyeskedsz, és attól még, hogy nem setupolok, lehet többet értek hozzá, mint te, csak én pl nem szeretek ezzel órákat eltölteni, inkább vezetek, csatázok, és egy kényelmes, kezelhető setuppal harcolgatok. Eléggé el vagy szerintem szállva magadtól, meg aztán majd én eldöntöm mire baszom el a szabadidőm.

De felesleges is erről beszélni, amíg a fentieket látszólag képtelen vagy értelmezni, és közben még éthetetlen mód engem kóstolgatsz, addig nincs miről beszélni, én részemről zártam is a témát...
  • precise
    Figy. Azt mondták, hogy HC szimet csinálnak olyan tartalommal, hogy összefossuk magunkat. Fizessünk előre és kurva jó lesz. Fizettem is mint a katonatiszt.

Erre azt látom, hogy 2 év alatt képtlenek voltak egy normális alapot megírni. A pénzemet azért nem kérem vissza mert már azzal is megelégednék ha egy simcade szerűséget kapnék fasza karrier móddal.

Viszont a fikázás jogát fenntartom a pénzemért, mivel nem azt kaptam érte amit ígértek. (itt jegyzem meg, hogy itt hónapok óta nem fikáztam, most is csak bekapcsolódtam.)

Az utolsó infóim szerint, kunosék próbálták a lotust csak nem akkora balfaszok, hogy 70es amcsi hulladék fizikájával adják ki.
  • lac coo
    Mostanában senki :)
    Lassú, félkész, barkácsgrafika ....
    Én arra lennék kíváncsi mikor lesz végre valami normális mod hozzá :)))
  • Timbu
    Akkor elmondhatjuk, hogy külön-külön sajnos egyik félnek sem megy igazán a szimulátor gyártás.

(Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor licenszeli már végre valaki az rF2 motorját...)
  • Screenracer #6483
    A külön studió a BlymeGames volt, amit Ian Bell alapított szintén, mert akkor már különvált a SimBin-től. És még a 10Tacle Stúdió is részt vett a GTR 2 munkálataiban. Az egy belga cég, akik mára már csődbe mentek, ha minden igaz. ;)
  • Alexease

• Alexease
    Igazabol Ian Bell (a mostanmi SMS/CARS fonok) volt az IGAZI SimBin (SBDT mint modder csapat). O mint modder csapat alapito, vezeto, fonok. Ha mashonnan nem, akkor a GTR2002-bol (ISI F1C) ismeros lehet;)

A SimBin megalapitasahoz (mint ceg), Henrik Ross kellett (aki a penzt es a licenszeket hozta). Ezert tudtak topposan kiadni a GTR/GTL/GTR2-ot.

Az anomalia abbol adodik, hogy Ross maradt a szimesebb vonalnal, ove maradt a SimBin, ok toltakki a Race/RaceRoom dolgokat. De a fejlesztesekben is maradak ott ahol akkor voltak, csak kicsit szebb lett a dolog;)

Mig Bell kihasznalta a lehetoseget, kicsit meghajtotta a penzt, es bevallalta (ki nem tette volna) a SHIFT-eket.

De mig Ross-ek (SimBin) ugyanott tartanak mint 6-8 eve (csak portolgatnak es uzleti szempontbol fejlesztenek), addig Bell valoban elkezdett fejleszteni.

Igy termelekenysegben es hirnevben a SimBin komolyabbnak tunik, es Bell (SMS) a SHIFT-ekkel kicsit leirta a szimes hirnevet, megis az SMS a bevallalosabb, komolyabb csapat, akik valoban fejlesztenek, es nem ragadtak le a modolasnal szo szerint 10 eve;)

Vagyis: Bell-nek koszonhetjuk az elso profi ISI modolasokat (sbdt, GTR2002), az elso hivatalos ISI-modder-engine ceget (SimBin) es a programokat (GTR, GTL, GTR2), es most bevallalta a CARS-t is.

Vagyis a besegittettek a modellezesbe kicsit eros:DD
  • Screenracer #6480
    Erre csak azt tudom mondani, hogy vedd elő a GTR2-t és nézd meg a készítők neveit és hasonlítsd össze azokkal akik most az SMS-t alkotják. Te most tényleg hasraütve leírtál valamit?
  • Screenracer #6479
    Ha már a techdemónál tartunk lehet, hogy jó FFB van benn, de a kis Lotusnak nem sok köze van a valóságos másához. Leginkább egy hetvenes évekbeli amerikai cirkálóhoz hasonlít menettulajdonságait tekintve. De én is biztos vagyok benne, hogy super lesz, ha végre kész lesz, csak ez még sehol se tart igazából legalábbis a TD alapján. Az nK-val még most is szoktam havonta néhány online party-t menni, ha van végre valaki, akivel lehet menni, de általában üresek a szerverek. Sőt most az iR-hoz is van egy háromhónapos előfizetésem. Szóval én is tudok címeket irogatni, amikkel megyek is hébe-hóba. Szóval én nem versenyeztetem őket, hanem versenyzek velük. Gondolom nem olvastál tőlem olyat, hogy összehasonlítottam volna őket. Azért fizetek értük, mert mindegyik érdekel és nem azért, hogy legyen mit fikázni. De úgy látszik vannak néhányan akik azt reklámozzák magukról, hogy én vagyok az a hülye aki fizet olyanért, amit utál. Vissza lehet kérni a pénzeteket, ha ennyire szar. Vajon miért nem tettétek meg?
  • lac coo
    Waaaaa !!!! Akkora lama , nem tudom abbahagyni, pedig mar szegyellem !!!! :))))))
  • Totti5
    Ha tudnának akkor a Shift nem lett volna szar. Ferrari nem lett volna szar és a CARS nem lenne vakvágány.

Amúgy nem ők csinálták a GTR/GTL játékokat. Egy külön studi voltak akik besegítettek a Simbinnak. Az az utáni tevékenységüket nézve max modelleztek:D