Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát figy, nálam konkrétan ha elfordítom a kereket háromnegyednél tovább egy üresség lesz az ffb-n, nevezhetjük ffb lyuknak vagy aminek akarjuk, sõt konkrétan háromnegyedtõl mintha elrántaná magától a kormányt teljes elfordulásig, de gondolom ezért érzem így mert ott megszûnik, a kezem meg ugye ellen tart és hirtelen nem tudom lereagálni a változást. Nem azt mondom ,hogy nagyon szar, csak azt ,hogy megmosolyogtató, de egyébként ha az arcade ACR-t nézem ahhoz képest meg konkrétan szar.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Vagy inkább : nincs normális gumifizika és még az FFB is szar ! 😊

F1 2012 tök jó, marha jó hangulata van. Meg aztán mutatok én olyan autót CARS-ban ami a közelébe nem ér még egy F1 2012-nek sem fizikában 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nincs még gumi-"fizika", ezért ilyen az FFb. Szvsz nem olyan rossz.
F1 2012??? Muhh-ha-ha!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Eddig is ratyi volt ....

19-én a full membereknek, 26-án pedig a team membereknek elérhetõvé válik a multiplayer
kihagytam vagy 5 buildet, most kipróbáltam, de az ffb néhány autóban (az összesben amiket próbáltam) még az f12012 után is megmosolyogtató...

Valamit elba**tak vagy ilyen volt eddig is?

Te most tényleg elkezdenél egy "100 órás" karrier módot, amikor hetente változik a szoftver? Az a többi részhez képest programozás technikailag tényleg lóf*asz...

Nem nehéz megcsinálni a karrier módot, az már csak részlet kérdés. Addig elvagyok f12012-vel, szim szinten meg rf2, késõbb ac, meglátjuk mi lesz cars-al.

Totti5
Elvileg?😊)) már annyiszor volt szó arról hogy más játékok ellenfelének szánják... csak mondom, hogy azokban a játékokban minimum 100 órás karrier mód / single rész van, minimum.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

elvileg lesz karrier mód is vagy mi.

lac coo
Én meg idõgépet csinálok ....

Ezt honnan veszed? Olvasd már el a fejlesztési naplókat. Mindent fejlesztenek folyamatosan. (AI, UI, hangok, dinamikus idõjárás, grafikai motor, gumi-fizika stb...). Az más kérdés, hogy nem tesznek be mindent egyszerre.

lac coo
Nem tudom...nekem valamiért nagyon unalmas, de lehet velem van a baj .
Jól néz ki aztán ennyi, fizika semmi extra, játékmenet meg az ezerszer látott halott, steril, mindenféle történést mellõzõ cucc ...

Alexease
Igazabol nincs gondom vele, csak kihagytam 2-3 build-et, elszoktam tole, raadasul az atlagosnal tobbet tudtam autozni a „tobbiekkel”: iR, nKP, kozben teszteltem a RR:RE-t, sot meg az LFS-hez is jott patch, igy azt is;P De sokkal jobb mint korabban volt, raadasul valoban egy alig 2 hete megjelent autoval koroztem😉
Jo lesz ez, mert lesz benne minden😉 Eleg HC lesz ahhoz kepest, amennyire lehetseges.

A palya osszehasonlito videon meg a ket ceg es a lehetosegek kozti kulonbseg latszik. A Codies hivatalos, liszenszelt, van penzuk, valszeg ott tudtak lenni a helyszineken (legalabbis a nagyreszen biztos), es igy kozvetlen infojuk van mindenrol.
A CARS-nal a szokasos modon keszulnek a dolgok: Google Maps, net-es kepek es videok😉 Minosegre utosek, de ezt elsosorban a texturak merete, az objectek reszletessege es a shaderek adjak.
Ilyesmi kulonbseg az iR is, amiben meg mindig pl. 2 lapbol allo fak vannak, de megis osszessegeben eleg real😉
Ami nekik alapnak eleg jo, huozs es egyedi, mert mostanaban ahogy rakerulnek az ujabb shaderek, jol neznek ki a palyak, es keszulget a nativ 64bit-es tamogatas a DX11-gyel egyutt😉 Es allitolag tervben van a dinamikus napszak is😊
lac coo
Ezzel az lesz a baj, hogy akinek csak az számít hogy néz ki, annak még az F1 2012 is kezelhetetlenül nehéz, ez sem egy hc, de legalább tc nincs benne, szóval ennek az lesz a vége mekkora egy szar játék ez! 😊))

Fehercsoki
Viszont eddig grafikán kívül semmit nem fejlesztettek rajta...

samsung123
még majd 1 év van megjelenésig, de ezt tudod úgyis<#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Alexease
CARS vs. F12012. Lehet hogy a CARS ilyen-olyan latvanyos es extra, de valahogy eleg homemade kinezete van a dolognak (amikor moder csinal extra engine-re valamit);DDDD

Alexease
Mentem ismet Event-en, de valahogy szar erzes vezetni😊 Bar ismet uj, divatos auto van bent, ami meg eleg alpha/beta lehet (BMW)...
Frissítés. Build 311 (28/9/12, Team Member+)
(Gy.k.: nincs még új gumi-fizika!)
Fórum link

samsung123
Ez így van!
Szerintem jövõ év tavaszán tuti nem jeleneik meg, de inkább legyen május vagy akár szeptember, de akkor ne félkész és legalább 95% állapotban legyen, utána úgyis szénné fogják még javítani.(látom elõre, hogy jön majd kétnaponta az új patch, mert bennük maradt a reflex)<#nevetes1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Dolgoznak rajta és lesz is. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e...?
(Nem egy egyszerû kérdés).
Szvsz. elõbb lesz kész, mint ar rF2-ben bármi más... :/

Totti5
Persze hogy nincs, ezeket kell megcsinálni + autóról is csurogjon... igazából itt most mindent meg lehet csinálni amit akarnak. A technó adott.

lac coo
Gumifizika ? 😊

Gondolom, még nincs kész...

Totti5
Rá van dobva egy takony shéder... ezen még sokat lehet javítani + esõcseppek, tócsák, árnyalatok.

lac coo
Ezen a vízes beton texturán még kéne kicsit gyúrni !!! 😊))
Nekem nem tetszik...

Alexease
Furcsa, de a 10 eves barkacs nKP alapra drotozott eso teljesen jo, foleg a tocsak erzese, hangja, latvanya😉 Persze full kamu, 1 db cloud-kep, de akkor is jo😉
samsung123
Az IGEN!

Alexease
Az (is) eleg nagy munka, teljesen ujrairjak, foleg a dinamizmushoz teljesen uj, mas, jobb adatatvitel es modszer szukseges.

Itt ugyanaz a gond, mint amikor az emberek full dinamikus kornyezetet akarnak (idojaras es realroad), ami meg offline is macera, de megoldhato, de hogy az online is korrekttul mukodjon, az mar nem olyan egyszeru😉 Mert vicces, ha online mar valakinel esik, csuzik, tapad, koszos, es van akinel nem😉
meg online végre...

Alexease
Szepek, de ez majd akkor lesz/lenne jobb, ha lesznek/lennenek tocsak, felszarado ivek stb.😊
Fehercsoki
Eddig is szép volt, nem tudnak már újat mutatni.

Alexease
Hát a tavalyinál nagyon elszúrták az AI-t egyik pályán adtam nekik 4 mp-t körönként másikon meg õk adtak nekem 4 et, ugyanazon a nehézségen. Itt minden futamon (eddig) pont jó kihívást nyújtottak.

Nem állítottam, hogy szim, azt írtam szimnek fos, játéknak szerintem jobb mint a tavalyi. Pont arra jó, hogy naponta meló után letoljak egy hétvégét 15-17 körös versennyel... Mondjuk az emailek lehetnének változatosabbak, meg ha pontot szerzek a caterhammal akkor ne csak azt írják, hogy legyõztem a csapattársam hanem hogy örülnek a pontoknak, fõleg úgy, hogy a 18. helyre vártak...

lac coo
2011 gyorsításkor volt jobb ez meg fékezéskor 😊
Talán jövõre ötvözik a kettõt 😊))

Totti5
Jó lenne, csak ez árkéd cím lett és már félszim se. Annyira tapad a kocsi és annyira nincs semmi kigyorsításkor, hogy már nekem kínos az egész. Nagyon nagyon könnyû. Nincs tétje a 700 lóerõnek. Kigyorsításkor nincs semmi, gyors kanyarokba meg olyan szinten lehet berántani hogy azért a valóságban nem ilyen, kicsit el lett túlozva. A dinamika jobb lett és jó lenne, csak növelték a tapadást. Szórakozni jó, komoly szórakozásra nem jó... F1 2011 arra is jó volt. Remélem a 2013as jobb lesz.

off:

Vissza kell vonnom a codemasters f1 2012 címû játékára tett negatív megjegyzésem. Szimnek ugyan fos, szkript halmaz az egész, de sokkal jobb mint az egy évvel korábbi, jól visszaadja az f1 feelinget, tök jól eltudok vele szórakozni, ha nem veszem túl komolyan. Ugyan az f1 2011 megvásárlása után megfogatam, hogy többet nem adok pénzt codemasters termékért, de az f1 2012 virágbolti verzió tesztelése után lehet még is megveszem.

Alexease
Az meg WIP, de hamarosan mar lesz, legalabbis a menuk egy resze mar kesz van, es mar majdnem lehet host-ot inditani😄
Fehercsoki
Azt csak pár ember tesztelheti egyelõre.

minden relase note-ban van online-ról szó, de sosincs benne. 😞

Alexease
Volt, de semmi különös. Várjuk az új gumikat... 😉

Totti5
Volt valami frissítés?

Totti5
Ha 30 fpsel hozzák a Forza 4 látványát, akkor egy szavam nem lesz, de mondom Shift 2 szint a minimum, ami szép, persze azóta eltelt 2 év szóval annál szebbet várok.

Persze PCs DX11 módival és csúcs shéderekkel lesz a legszebb, de ahhoz vas is kell... 3 hete néztem utoljára akkori verza pont lefele ment frémben😞

lac coo
Hát azért CARS még PC-ben is elég húzós, eddig úgy tudtam ez nextgen konzolra jön ki, PS3-on meg XBOX-on ez felejtõs, valami brutál butítás kell neki ....

Élénkebbek a színek. Az ég is kékebb.

Totti5
Érdekes hogy a valóság sárgább mint a játékban😊

Totti5
Miben jobb mint a konzolos két autós játéka? DX11 shéderekben. Ennyi. Hogy fog kinézni? úgy mint a Shift 2, csak szebb fényekkel, bevilágítással, csak nyilván ezek az autó modellek szebbek, mert a Shiftben nem a legjobbak voltak.

Alexease
Sokan legagyizzak a ghost, de szerintem semmi gond nincs vele. Foleg ha normalis kozossegi szinten van osszerakva (lasd RACE es tarsai): barmilyen auto/palya kombo, hotlap lista, kijelol, letolt (a jatek automatan), hasznal.
Az iR-be is nagyon jo lenne...