• Screenracer #6479
    Ha már a techdemónál tartunk lehet, hogy jó FFB van benn, de a kis Lotusnak nem sok köze van a valóságos másához. Leginkább egy hetvenes évekbeli amerikai cirkálóhoz hasonlít menettulajdonságait tekintve. De én is biztos vagyok benne, hogy super lesz, ha végre kész lesz, csak ez még sehol se tart igazából legalábbis a TD alapján. Az nK-val még most is szoktam havonta néhány online party-t menni, ha van végre valaki, akivel lehet menni, de általában üresek a szerverek. Sőt most az iR-hoz is van egy háromhónapos előfizetésem. Szóval én is tudok címeket irogatni, amikkel megyek is hébe-hóba. Szóval én nem versenyeztetem őket, hanem versenyzek velük. Gondolom nem olvastál tőlem olyat, hogy összehasonlítottam volna őket. Azért fizetek értük, mert mindegyik érdekel és nem azért, hogy legyen mit fikázni. De úgy látszik vannak néhányan akik azt reklámozzák magukról, hogy én vagyok az a hülye aki fizet olyanért, amit utál. Vissza lehet kérni a pénzeteket, ha ennyire szar. Vajon miért nem tettétek meg?