• unrealnoise
    Te nem és nem érted... Hiába setupolsz valamit, ha egyszerűen a fizika és az FFB outputja szar. Ezt kellene felfognod, nem pedig nekem magyarázni, hogy hogy jövök én bármihez is, ha nem is szoktam setupolni.

Mint mondtam ÉLŐ példaként, az ilyen vagy olyan kocsikat vezetve a való életben sem setupolja az ember, és mégis érezni őket, érezni a tapadási határokat télen, egyszerűen fasza, reál, azonnal és következetesen reagál a kocsi mindenre, mert hát miért is ne tenné, a valóságról van szó.

A pCARS az elején (de beszélhetnék bármi másról is ami béna), pont ebben volt szar. Hiába setupolsz és lősz be valamit atomállat gyorskörre Monzára vagy Monacora, és hiába mész te a világon a leggyorsabban rajtuk, attól még LEHET SZAR az FFB és a fizika. Ezt kellene már elfogadnod.

Értem én, hogy a default setup sokszor kuka, és nem is versenyképes vele az ember, de pl. amikor két évig iracingeztem, vagy elég sokat rf2-őztem offline amikor kijött, szóval akkor default setuppal sem volt gondom olyan téren, hogy az autó viselkedése IDEGEN lett volna. Mert nem volt az, egyszerűen élvezetes volt úgy is menni, hogy igazából tök lassú voltam. Fasza, azonnali, változatos FFB, következetes, kiszámítható, és ezért valóságosnak ható fizika. Ahhoz, hogy ezek átjöjjenek vagy ne jöjjenek, nem kell semmiféle űridő, vagy hotlap-setup.

Egyébként meg tök mindegy, itt mindenki azt szeretné, hogy a pCARS jó legyen, ha fasza lesz az AI, a fizika, a multi, az FFB, és fix 60 FPS lesz PS4-en, esküszöm, legalább két eredeti példányban veszem meg...