Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #6384 Ha nem ismered a 49-es menettulajdonságait, ha nem tudod beállítani magadnak a saját vezetési stílusodhoz és ha nem tudod, hogyan működik a kormánybeállítás és maga a játék, akkor mi a fenét akarsz te egy szimulátortól? Nézd már meg, hogy hányan és milyen időket mennek a 49-el. Mindenki gagyi, he nekik megy, akkor nem gondolkodnál el azon, hogy esetleg benne van a hiba? A hozzáállásodon, a tudásodon kellene csiszolni. Ez nem F1, hogy a második körben mész egy Vettel időt. :D Itt ki kell tapasztalni, hogy melyik pályán hol a határa pl. a 49-esnek. Másrészről meg ami benne van még az élő eventben az nem jelenti azt, hogy kész van, csak arról van szó, hogy intenzívebben van vele foglalkozva. Hány féle gumit próbáltál a 49-eshez? Gondolom default setup, egy kövérgáz és ez szar. :D Elmondom, hogy jelen állás szerint vannak olyan járgányok amikhez olyan gumit raktak alapból ami 1-2 kör alatt melegszik és utána kezd el igazán jól működni. A 49-essel meg egyébként is csínján kell bánni mert sokkal izgágább, jó pár kört megtettem vele amire sikerült úgymond értelmes tempót autóznom vele, de az is igaz, hogy nem én szoktam elfoglalni az első helyek valamelyikét.
Azt se mondom, hogy ez a játék már úgy jó ahogy van, de még készül. Tele van még hibákkal, bugokkal. Szerinted úgy van ez hogy a pályákat leöntik aszfalttal, az autókra szerelők földobják a gumikat. A külömböző pályák felszínét, a hőmérsékletét és a váltizásait, nézd meg hányféle napszak és hány időjárás áttűnés lesz, ezekhez mind ki kell találni meg kell írni a változókat, ugyanúgy a külömböző típusú gumikhoz és a külömböző típusú autókhoz. Bele se kezdenék mert ez iszonyú mennyiségü meló. Az hogy te ezt töketlenkedésnek gondolod az csak azt mutatja, hogy gőzöd sincs az egészről. :( Az autóversenyzésről szintén, mert aki azt monja, hogy egy autót és pályát kiismer öt perc alatt és határon már úgy kellene autózni, mint a nagyok, az egy kicsit túl sokat gondol magárol, hogy finoman fogalmazzak. :D