• endy papp
    Még szerencse hogy te igen és ezért hétről hétre megmondod minden fórumon a tutit.
    Nem mondtam, írtam,hogy a 2010 jó volt az is egy rakás ....volt de a mostaniak még ahhoz képest is vissza lépések számomra ,remélem így már érthető.
    Ja ja.... "magától irányba álló autók,nulla fizikával" ,na igen a mostani az nem áll irányba mivel normálisan nem irányítható, szerinted azért mert ez alatt már normális a fizika,......
    Arról sem akartam senki meggyőzni hogy a wrc4 egy akkora ász lenne ,csupán a véleményem írtam le,szerinted,""....ahhoz kepest f1 2013 nasaszimulator !!! :))))"" szerintem meg fordítva van de ezen nem veszünk össze .... tudod mit tovább megyek legyen neked igazad, hogy megnyugodjon a lelked
    De ettől még te csak toljad a 2013-al mert az egy komoly kiforrott és majdhogy nem a "szim" legalább is aki olvassa a hsz-id még talán el is hiszi,a 2012-től is majd elájultál milyen jó vele tolni ,mikor mindenki egy rakás bughalmaznak és egyébnek tartja......
    Én maradok az iRacingnél...,még a nagy szakértelmeddel megmagyarázod a nagyérdeműnek hogy az is egy rakás ....csak azért mert neked drága,stb stb....vagy ott nem csak buta idióta AI-t kellene legyőzi,és ez a fő gond ,no de mindegy is.
    Részemről a téma lezárva.