• endy papp
    Hát nem tudom de nálam ilyen gond nem merült fel a wrc3-nál sem és itt se ,sőt ezután a kurta demo után még azt is megkockáztatom hogy jobb lett,de ezt csak murva után,mondom ,mivel csak az van benne.
    Ha itt a FFB a legerősebbre tettem majd kiszedte a kezemből a kormit egyes ellenkormányzásoknál,akkor mi lesz aszfalton.
    Ha elindul a kocsi valamilyen irányba érzem a kormányon hogy tolja a másik irányba,vagyis érezni mit is akar és merre,persze ez picit sarkítva írtam csak hogy érthető legyen.
    Mellesleg aki a kihívást keresi benne még van olyan opció is hogy 900-fokon használhatod kormányzást,így aki szereti sokat tekergetni az is megtalálja a számítását.
    Persze a 180 fokos vissza fordítóknál nem egyszerű akkora kormány elfordulással bevenni jó időre,+kézifék
    A kézi féket is jól lehet használni,és érezni mikor merre akar menni a kocsi hátulja.
    Összegezve a FFB és a kormányzás nekem és nálam ,már már a "tökéletes" kategória,mondom ezt úgy hogy közbe nem kevés időt töltök az iRacing-el is így van összehasonlítási alap némiképp,igaz ott nincs rally.
    Persze nem szim ez a wrc4 és nem is lesz soha ,de szerintem nem is akar az lenni.
    Én azt látom minden évben fejlődik kapunk valami újat pluszt,és nekem így jól megfelel az iRacing mellé ,kikapcsolódásnak időtöltésnek.
    Az f12012 demot próbáltam annyi elég is volt,nem vettem meg a játékot,de gondolom és ahogy írtad az idei kiadás is hozta a formát így nem vesztettem semmit vele,hogy a boltban maradt......