Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Na látom megy WRC4 téma, úgyhogy bemásolom ide is a tapasztalataim:
"Na kipróbáltam az idei WRC 4-et is.
Megint leszomorító!!! Alapvető hibája a játéknak és lényegében legnagyobb, ami évről-évre megismétli, hogy az autón murván/földön is úgy viselkedik mint aszfalton kellene csak kisebb oldalirányú tapadással, miközben az aszfaltos pályákon túlságosan tapad(demóba nincs aszfaltos, de dettó így viselkedtek a régebbi részek is)...Magyarán értelmét veszti a rally, mivel semmi érzeted nincs arról hogy ez földút. Az autó se függőleges se vízszíntes irányba se billeg beton fix! Nem pattog, nem dől, nem csinál semmit kapunk egy köves/homokos textúrájú totálsík-víszintes homogén élettelen valamit...
A program próbálkozik fizika terén, de így hogy amin megy jármű nem földút hanem valami sík lap, így a kamu fizika jön be a képbe, ami élvezetes lehet motorháztetőről, mivel így nem tűnnek fel ezek a hiányosságok, de végig érezhető hogy valami nem stimmel, ha nem tudnánk hogy mi.
Jó dolgok így nem tudják feledtetni ezt a negyedik részen át húzódó orbitális hiányosságot! Pedig vannak benne igényes dolgok, de ha ennyire rossz az alap nincs értelme, DE ha ezen felül tudunk emelkedni és motorháztetőről minden segítséget kikapcsolva, visszajátszást nem nézve(pedig az is marha jó lenne) évezzük a relatíve szép pályákat (ahogy Én is tettem) úgy tényleg egy jó kis programot kapunk jó körítéssel. Mivel nincs más...
Úgy látszik ebben a teljes genben nem lett egy jó RALLY program se...Talán a következőben genben újraéleszti a Codi egy reboot Colin részt, tényleg csak rally progival, kihasználva végre a megnövekedett számítási kapacitást, olyanokkal, mint a talaj sé környezet deformáció felfüggesztés komplexebb számítása, törés modell javulás, sár, homok hó tényleges szimulálás/hatási. Esetleg jobb graff . De félek csak jobb graff fog megvalósulni...."