• unrealnoise
    persze jó vétel, de egy offline játék (GTR3) hiába jön addonokkal, nem tudja felvenni a versenyt, egy mind offline, mind online téren remek funkciókkal rendelkező és folyamatos fejlesztés alatt álló játékkal szemben.

a cars hiába lesz "drága", azért az iracinghez képest olcsó lesz, és ha tényleg marha jó lesz a rendszer, a kutya töke se akar majd offline bohóckodni egy másik játékban, aminek semmilyen vonzata nincs, mert semmilyen közösségi modul nincs beépítve. Cars-ban tuti lesz világranglista, hotlapbajnokságok, meg mindenféle, akár offline futott körök beküldésével is. persze tudom, feltételezések, de mindegy.

persze egy csak, vagy inkább elsősorban offline játék is lehet baromi sikeres, csak nem az a jövő szvsz. ISI-nél ezt felismerték, más kérdés, hogy nem sok mindent láttunk még belőle.

a Carsnál gondolom platform átfedések nem lesznek, azaz a PC-sek versenyeznek a PC-sek ellen, minden téren.

másik fontos kérdés, hogy ide kell a pénz, a kemény marketing is. kérdés mennyni van erre elkülönítve, mert hiába lesz szép, meg csilivili, meg jó fizika, az kevés lesz a milliós (vagy több százezres) eladásokhoz önmagában. pláne, hogy ez a grafika ma csúcs, de azért 2012-ben jön még pár autós játék is, és oké, hogy ez sincs kész, de szvsz valami kommersz cím lenyomja majd ezt grafikus motor és megjelenítés terén... (mondjuk ez legyen a legnagyobb baj), inkább optimalizálják, mert bosszant, hogy nem tudok vele játszani szép grafika mellett jó sebességgel...

ha az rF2 sem megy normálisan (béta), akkor még lehet januárba beruházok egy új lapba meg prociba... VGA meg hát nemtom. vegyek még egy 560ti-t mellé? ma már azért elég jól lekezelik ezeket a játékok nem?

más kérdés: a Belga pályaobjektumok nekem fehérek csak? nincs is kész a pálya? az épületek? tök üres néha a terep. azt hittem csak teljesen kész cuccok kerülnek bele. (mármint legalábbis grafikailag készek. :D) dx11 meg dx9 alatt is "üres" lényegében a pálya, meg fehérek az épületelemek.