precise#6098
Hát a végén vitt egy profi egy kört a megánnal, na hát ők más féktávokban gondolkodnak. Ugye az új célegyenes utáni laza jobbosnál van az első piros bója, nekünk a meetingen azt mondták ott fékezzünk a másodiknál kanyarodjunk. A videón látszik, hogy én kb így is teszek, na a pro emberke a második pirosnál pici fék és kanyarodás :)
Mondjuk nem szartam be, csak érted, engem átb*sztak a meetingen. Bár lehet ha úgy akartam volna csinálni ahogy a pro ember akkor be estem volna a málnásba :)
Ami érdekes a szimekhez képest, hogy a rázókövön fékezés sokkal brutálabb hatású mint bármelyik szimben, még a megánnal az előbb említett kanyarban fékeztem a kövön, eléggé beriszált, szerencsére az elektronika megfogta mert én meglepetésemben semmit nem reagáltam :) Mondjuk az egész fél másodperc alatt zajlott le...
Ha esetleg valakit érdekel, szokott lenni akció, 60 font 3 kör a ferkával de ilyenkor nincs megane. Mondjuk változó mikor mennyi. Ja és ez Last Minute offer tehát köv vagy azutáni hétvégére szól. Ha valakit komolyan érdekel felhívom őket, hogy EU-s jogsi is jó-e.