• b-type
    Ne legyél már ekkora feszület :D Egyszerűen muszáj volt, annyira jól jött ki. :D
    Egyébként meg sztem senkinek nem fájdul bele a feje, nyugi :) ...viszont én is tartom hogy egy autó viselkedését határain lehet megtapasztalni, és az elég kevés hogy szted nagy tempóval megkergetted.
    Eleve amíg az árával, meg a gumi árával foglalkozol addig max a saját határaidat közelítetted meg, mert általában az van közelebb egy átlag vezetőnél.
    Aztán meg amíg egy versenyautó nincs becsövezve, addig szintén csak egy nagyon-nagyon képzett versenyző visz el egy hátsókerekes 500Le teljesítményű autót...de sztem még ők sem szívesen.
    Az hogy nyomsz egy kövéret és mész 200km/h< és körbevereted a HRingen, az még kevés...egyáltalán nem biztos hogy eljutottál arra a kanyarsebességre amiben a játékban foghatatlan lett egy megcsúszás.
    Régebben én is saraztam a -Get Real- szimes SimBin-s elképzelésért, sőt azt még most is, de aztán tényleg jobb ez így...az autó komoly dolog, és ha elkezd a valóságban átcsapni, ott ha nincs négypontos öv, és egy masszív bukókeret a fejed felett...és lehetőleg zárt pálya, akkor kb. besz@rás helyben.
    :)