• endy papp
    Na ja nekem is (teszeternek),de akkor nekünk nehéz lenne játékot gyártani.
    Mellesleg a pcars-nál,is voltak gondjaim ,de érdekes módom NEM nekem kellet "bűvészkednem"(persze a legelején igen,de akkor még elég gyerekcipőben járt a játék) a játékkal ,hanem szép lassan megoldották a játék készítők, hogy ne diavetítést keljen néznem,és ha már ennyi csilli-villit belepakoltak ebbe a játékba,ki is tudjam használni , ne nagyon keljen majd mindent kikapcsolnom a grafikában hogy egyáltalán lássak valamit a pályán,és el tudjak indulni.
    Mint írtam is, most ott tartok hogy esőben(ami egyre szebb lesz) közel max grafon 20 AI-val hasít.
    Miről is beszélünk akkor.
    Online is egyre jobb és akadás mentes lesz.

Azt nem tudom hogy át lehet é íratni más névre, de szerintem nincs sok jelentősége,így is vannak olyan néven emberkék hogy csak nézek csupa szám,meg értelmetlenség.
    Félre értés ne essék nem akarlak én semmire rábeszélni de amint írtad is kipróbáltad, ezek szerint,nem "annyira gáz" mint azt sokan beállítják,nem azt mondom hogy ez lesz az évtized szime ,de....láttad mit tud most,és szerintem van még benne potenciál ,"talán" nem is kevés