• b-type
    Nincs tökéletes szim.
    Van a top kategória, ott is van ami ebben, van ami abban jó. Egy autó vezetése mellett, ahogy írtam fontos a versenyeztetése, tehát ez is szerepet játszik, van ahol nagyon pontos és jó a setup rész, van ahol ez nem olyan részletes. Van amelyiknél nagyon jó a multi és a netes támogatás, van ahol ez a szűk keresztmetszet.
    ...és akkor még nem beszéltünk a gumikról, a kuplung teljes használatáról, az ál és valós hatások arányairól.
    Egyenlőre nincs tökéletes szim, csak a legjobbak vannak, és ahogy írtam azok közt a sorrend sem tiszta, de azok vannak elől.

A CMr5 pedig úgy jön az RBR-hez, mint a nem túl jó a jóhoz (visszafogottan jellemezve).

én is vezettem már pár autót (41 évesen nem csoda ) a kocsizás úgy értettem hogy be van csövezve, és zárt pályán mész.

Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Wéber Gabi csak az ismertebbek, sokan szimezésből kezdtek bele a valós versenyzésbe, emlékszem egy srácra aki a Suzuki Swift kupában indult (szégyen de már nem emlékszem a nevére) az NR2003-s csapatból,...de Ingy is így kezdett el driftelni. Kinek milyen lehetőségei vannak.