19801
  • endy papp
    Na igen....mondom kipróbálom milyen a demo.
    Az GT5 megvan de nem sokat toltam vele hamar ráuntam,de a 6-ot biztos nem fogom megvenni.....
    Mellesleg nem rossz az irányítása a Nissan-nak,de nekem a grafika .....még mindig csak
    No meg ez hogy mindig a végéről küzdjem fel magam,nem annyira bejövős,de ízlések és ficamok különböznek.
    Első verseny ezzel a "villamossal",érdekes volt,persze ez csak később világosodott meg ,mikor már vezettem.
    Fura is volt mikor a váltót nem engedte manuálisra átállítani..
    A hang belűről valami fenomenálisfékezni nem kell szó szerint mint ha villamost vezetnék,lelépek a gázról és lassul ahogy kell....
  • Totti5
    Kijött a GT6 ( Nissan academy 2013 promo ) demo.

Ilyen járgányt sem minden nap lehet vezetni egy szi... játékban.

Vigyázat tengeri betegség! :)
  • GPx8
    Egy ideje... :)
  • Totti5
    2011 óta
  • Bucser
    Kiss Norbi palyaautokrol atnyergelt a Kamionokra?
  • Solt
  • GPx8
    Inkább örüljünk!
    "Magyar győzelem a Kamion EB második futamán! Major Beni rajt, cél győzelmet aratott, Kiss Norbi a 6. helyről rajtolva a 4. helyen végzett!

Az első futamon pedig Kiss Norbi a harmadik helyet szerezte meg - kezdjük uralni ezt a sportágat :)"
  • precise
    úgylegyen
  • Screenracer #6028
    Az inkább egy vélemény volt a véleményedről. De már mondtam nem tudok veled személyeskedni, mert fogalmam sincs, hogy ki vagy. Neked van?

Na várjunk csak. Amíg te savazol itt mindent és mindenkit, addig minden rendben, de ha valaki megmondja csöppet se finomkodva a véleményét rólad és a véleményedről, akkor már borul a bili. Szánalmas vagy kisfiú.
    Ja, ha én tök hülye vagyok és nem értek ezekhez a dolgokhoz akkor légyszi tételesen, hogy miben nincs igazam vagy csak ebben is üresjáratban van a pofád és talán elég lesz ahhoz elterelni magadról a dolgokat, hogy ne lássák, mekkora egy troll vagy. Egyébként megválaszolom minden kérdésed ha valamit nem értesz. Igazából nem lehet mindenki értelmes. :D

Remélem a diagnózisért és a tanácsért nem akarsz pénzt kérni.
  • Fehercsoki
    A Forza 5 már most tökéletes mert van benne 1000 autó!!4444
  • precise
    Én kezdtem a személyeskedést? Te már az első megszólalásodban nyomtál egy fuck-ot, ez délelőtt 11kor volt. Plusz a végére még egy ilyet: "Imádom az ilyen elitista sznob dumákat."

Pedig hozzád nem is szólt ekkor még senki fater. Ezek után még benyeltem pár hasonlót tőled, majd felvettem az igen csak értelmes stílusod, pedig a korodból kiindulva többet vártam volna tőled. Szóval a probléma, hogy értsd: Olyan dologban akarsz okos lenni amihez hülye vagy, ha ezt az elején tudom le sem állok veled beszélgetni de sajnos kellet pár hozzászólásod mire erre ténylegesen rájöttem, pedig volt aki figyelmeztetett privát-ban, hogy jobb nem foglalkozni veled. Aztán ugye a társalgási színvonalad mélyen a korodhoz elvárható szint alatt van, plusz erre rájön egy kezdeti stádiumban lévő Alzheimer-kór.

Ha ilyen gondjaid vannak, cseréld le a fórum képedet egy ilyen disabled mozgássérült parkolóhely kressztáblára és akkor mindenki a szintednek megfelelően lesz veled kicsit elnézőbb.
  • bardocz
    Meg nincs is, csak azért írtam, hogy akarhat az egyik a másikra hasonlítani. De ha lenne, és történetesen kettő, akkor a fizikai dolgoknak meg kéne egyeznie.
  • lac coo
    Ahogy itt mondani szokás a Forza5 még nincs kész, de jó úton halad ...!
    Majd ha kint lesz lehet fikázni !
  • Fehercsoki
    Nekem aztán semmi.
  • Screenracer #6022
    Bocs, de rád nem figyeltem. Mondjad mi bajod van?
  • Fehercsoki
    De az már úgy nem "tökéletes", ha más akkor hiányzik belőle valami ami a másikban megvan. Tökéletes szimulátor nincs ez csak egy idealizált szimulátor gondolata.
  • Screenracer #6020
    Látom szövegértési problémád van. Itt van mégegyszer. #5978 Erre utaltam vissza.

A személeskedést te kezted:
    "nem hogy autót nem vezettél életedben de valszeg a két említett játékot sem láttad a tesco kiállított tv-én kívül soha az életben."

Ismerős bunkókám? Nem mindenki olyan sötét mint te, hogy tíz perc múlva már nem tudja mit írt. Próbálkozz még nyugodtan. Ma pont ráérek.
    Elég fura lenne, ha te akarnál szintet mutatni. Előbb járd ki a 8 általánost. :D
  • Totti5
    "Két tökéletes szimulátor ugyan olyan"

Vagy nem. Fejlesztők nézetétől fögg, ezért minden szim egészen más.
  • Fehercsoki
    Akkor már azt sem tudod miket írtál eddig:O
  • Screenracer #6017

Gőzöm sincs mit akarsz ezzel.
  • precise
    Azt sem tudod már mit írsz?

"Azért azt nem szabadna elfelejteni, hogy egy szimulátornak leginkább a valóságot kellene szimulálni és nem egy másik szimulátort. CMR-->RBR. Szóval ez akkor is csak egy máz, amit ti kentetek magatokra. Legfeljebb te gy jobb monitor előtt nyomod. "

Szimnek nevezed a cmr-t majd letagadod a saját kijelntésed. Nem csak hülye vagy hanem hazudsz is, majd te köcsögözöl. Ha te 50+ éves vagy akkor én vagyok Buddha. nyilván a korodban is hazudsz, csak hogy felnézzenek rád, és mi vagyunk a sznobok. Majd a végén még te köcsögözöl.
    ja és még bele kevered a súlyomat is :) Mint az oviban: -te dagi, - te meg szemüveges, -nekünk meg skodánk van és nem szar trabantunk mint nektek bebebeeee

14 év felett ez a szint már gáz amit előadsz, tata :)
  • Fehercsoki
    Azért más dolog ám sértő igazságot vagy nem sértő hülyeséget beszélni, szóval ne nagyon szállj el magadtól.
  • Screenracer #6014
    Akkor figyeljél, hátha atiéd is felmegy nullára, minuszból. :D
  • Fehercsoki
    Screenracer bemutatja az értelmi színvonalát:D
  • lac coo
    40 hsz ? Miazisten :)
  • Screenracer #6011
    Fail. A colin összehasonlítás nem tőlem jött. :D #5978

Egyébként most miről beszélsz mert elég szétszórtnak tűnsz. Te írtad a PC szimek használati útmutatóját vagy mi? Te akarod megmondani, hogy mire kell figyelni? Ki vagy te? Ahogy elnéztelek be se férnél egy versenyautóba. Most akkor miről beszélünk?
  • precise
    Azért az szánalom, hogy te akarsz itt mindenkit leugatni meg játszod az agyad, hogy te ku*va sok autót vezettél életedben, majd mindezek után bedobsz egy Colin-RBR összehasonlítást amiből az jön le, hogy nem hogy autót nem vezettél életedben de valszeg a két említett játékot sem láttad a tesco kiállított tv-én kívül soha az életben. (na jó tán az egyikkel toltál havernál pár szakaszt). Szóval a kettő összehasonlítása kb olyan mintha igazi autó vezetést hasonlítanál a gyereked elektromos rendőrautójához amivel a játszótéren a homokozó körül csapat amíg le nem merül az aksi. amiben van ugyan kormány meg gázpedál meg négy kerék de azért mégsem autó.

Már több hozzászólásodban kitűnt, hogy fogalmad sincs miről beszélsz, teljesen másként tekintesz a játékokra, nem veszed észre bennük azokat az apróságokat amitől többek vagy kevesebbek egymáshoz képest, ezért a grafika alapján kötődsz érzelmi szinten is egy-egy címhez jobban vagy kevésbé. Erre rájön még egy kis fanboy komplexus és ez így kizárólag arra elég itt, hogy lejárasd magad, lehet a gamestar fórumon elég lehet de ha felpillantasz a címsorba láthatod, hogy nem g-vel kezdődik a cím.

• Screenracer #6009
    Örülök, hogy így le tudlak kötni.
  • Screenracer #6008
    Ezzel mondjuk egyet tudok érteni.

Erre csak visszautaltam.

Vezettem pályán, rally-ban is. De a legtöbbet utcai járgányokkal.

Ahhoz, hogy autóversenyző legyen valaki nem szimulátor kell elsősorban, hanem elhivatottság, mert nem csak nyernek egy online kiírást azután átülnek az igaziba. Ahhoz az kell leginkább, hogy igaziban akarjak ülni addig meg készülök szimmel. De például a pályát meglehet ismerni az F1 2012-ben is. Úgyis komolyabb szimben fogsz majd gyakorolni, ha egy csapathoz kerülsz. Olyan meg nem hiszem hogy bárkinek van otthon a kisszobájában. :D
  • paj01
    Juuj a epic, ahogy Wéber vergődik az f1 2011-el:D pedig ő szimesként kezdte állítólag:)
  • Solt
    Szóhoz sem jutok. Igazad van mindenben.
  • bardocz
    Igen, más, de nem olyan mértékben, mint egy nfs-nkp pl, és nem nézek bután, hogy ez most mi a fasz volt, mert hogy ilyet autó nem csinál. A példád a végén meg teljesen jó, vannak olyan rF modok pl, amivel gecinehéz menni, csak épp egy autóra nem hasonlít a viselkedése, és közelebb áll egy biciklihez:D
  • Screenracer #6004
    Látom zavarba hozott a GT-s példa. :D
  • Screenracer #6003
    Nem kell másképpen csinálni csak éppen más mindegyikben az FFB, az egyikben van gumifizika a másikban nincs vagy még nincs, az egyik csúszkál állandóan, ha kell ha nem, a másik dülöngél vagy pattog. Ha nem érzed a külömbséget az nem az én problémám. De egyforma nincs és tökéletes még annyira se. Nem kellene összetéveszteni a funfactort a szimulációval. Attól, hogy valamelyikkel sokat kell gépészkedni és teljesen instabil és meg kell szenvedni a pályántartással még nem biztos, hogy szimulátor. Legfeljebb van benne kihívás de versenysportra teljesen alkalmatlan lenne. Ez csak egy példa volt. :)
  • b-type
    Nincs tökéletes szim.
    Van a top kategória, ott is van ami ebben, van ami abban jó. Egy autó vezetése mellett, ahogy írtam fontos a versenyeztetése, tehát ez is szerepet játszik, van ahol nagyon pontos és jó a setup rész, van ahol ez nem olyan részletes. Van amelyiknél nagyon jó a multi és a netes támogatás, van ahol ez a szűk keresztmetszet.
    ...és akkor még nem beszéltünk a gumikról, a kuplung teljes használatáról, az ál és valós hatások arányairól.
    Egyenlőre nincs tökéletes szim, csak a legjobbak vannak, és ahogy írtam azok közt a sorrend sem tiszta, de azok vannak elől.

A CMr5 pedig úgy jön az RBR-hez, mint a nem túl jó a jóhoz (visszafogottan jellemezve).

én is vezettem már pár autót (41 évesen nem csoda ) a kocsizás úgy értettem hogy be van csövezve, és zárt pályán mész.

Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Wéber Gabi csak az ismertebbek, sokan szimezésből kezdtek bele a valós versenyzésbe, emlékszem egy srácra aki a Suzuki Swift kupában indult (szégyen de már nem emlékszem a nevére) az NR2003-s csapatból,...de Ingy is így kezdett el driftelni. Kinek milyen lehetőségei vannak.

• bardocz
    Annyira semmi köze hozzá, hogy pl jogsi csinálás előtt vezettem életemben össz 1 órát, azt is évekkel azelőtt, és mégis nap végére bőven tudtam hol a kuplung, meg csináltam az összes rutinfeladatot, és minden meglett elsőre, míg másokat meghúznak ötször, meg két hétig azzal szenvednek, hogy eltalálják a kuplungot.
  • Alexease
    Azert minnel jobb egy szim, annal tobbet tud visszaadni az autobol (persze nem kontrollerrel es FFB nelkul:P), foleg ha az ember a korrektsegre torekszik, es megtanulja tisztelni a dolgokat es komolyan veszi.

Megismertet az auto mukodesevel, az alapbeallitasaival es annak hatasaival, az autokezelessel, az auto alap mozgasaival es visszajelzeseivel, es a versenyhelyzetekkel.
    Es sokat szamit a kozosseg, a kozoseb atbeszelt dolgon (NEM, nem a konzol vs. PC :DDD). Erdemes visszaolvasni a 8–10 evvel ezelotti dolgokat a GPL, az NR es az LFS forumokban.

Termeszetesen egy szim sose fogja visszaadni vagy helyettesiteni az igazit, de ezt senki nem is mondta.

Altalaban az egyszerubb jatekoknal szoktak elhinni magukrol, hogy utana mar kiralyok. Amikor az NFS utan az apucitol megkapjak a BMW-t, aztan meghalnak az elso kanyarban:)
  • Solt
    Ne ragozzuk... pont elég fájdalom ebben a melegben amiket eddig összehordtál... válaszra sem érdemes a 90%-a. De tudod mit, igazad van.
  • Fehercsoki
    Mert egyik se szimulátor csak a forza!!4444
  • bardocz
    Ha hozzászokok az nKp-hez, és elkezdem az AC-t használni, nem érzem azt, hogy hűde más lenne, aztán átugrok LFS-re vagy iR-re, és szintén nem érzem, hogy bármit is nagyon máshogy kéne csinálni.