• precise
    elitista sznob, ez jó :)

a füvön tapadást a forza5-re írtam, de ha neked nem tűnt fel a videóban, vagy nem zavarta a szemedet akkor kettőnknek nincs miről beszélgetni. Én elitista sznob vagyok mert ezek zavarnak egy hc szimnek reklámozott aaa+++++ címben, de akkor te mi vagy ha neked ez nem számít, igénytelen?

A Sznob jelentése az én tudomásom szerint az, hogy elhisz mindent a reklámoknak és akár 5x-ös árat fizet olyan dolgokért aminek jó a reklámja és ezáltal a neve, miközben kevesebbet nyújt a saját kategóriájában a többi kevesebbet reklámozott terméknél. Tehát olyan dolgokért fizet amit meg sem kap, mindezt azért teszi mert az menő vagy ilyesmi.

Forza/GT: Real driving szimnek van reklámozva de egy negyed annyiba kerülő cumó a real driving kategóriába megeszi reggelire, csak annak épp nem kerül többe a reklámhadjárata a fejlesztési költségénél. (lsd még CoD vs ArmA sorozat).

én vagyok a sznob :)

wiki részlet:
    "Azonban a sznobságot valaki magára is öltheti, mintegy beleélve magát abba, hogy ő is egy bizonyos csoportba tartozik. Ez a fajta sznob ember olyan stílusjegyeket, világnézetet, életstílust vesz fel, ahova valójában még nem tartozik, és talán soha nem is fog. Ilyen az álintellektuális, vagy az álgazdag ember."

Azaz, megveszi a real driving szimet konzolra mert valami B kategóriás volt f1-es versenyző azt mondta hogy ennél élethűbb nincs, joypaddal tolja, easyn segítságekkel, legyőz mindenkit az 5 körös -a játékban endurance futamnak nevezett- versenyen, majd azt mondja a haveroknak, hogy a világ legélethűbb szimulátorában jobb köridőket ment mint schumacher a valóságban.