• Alexease
    Ezt az uj buil-det megprobaltam ismet allitgatni, egy fokkal jobb lett, de a jotol meg messze van;) A driverben 600 fokra vettem, a programban ujrakalibraltam, a dev-resznel kikapcsoltam minden kamut es erosebbre vettem a dolgokat. Mar majdnem annyira hasznalhato mint az RACE07, ugyanaz az erzes, csak itt meg erdekesebb a gumi, de foleg a hintazas;)

Remelem azzal foglalatoskodnak, hogy ezt az egesz reszt (ffb) ujrairjak;)

A felfuggesztes jonak tunik, ott sokat szamol, mozog minden rendesen. De nincs meg a (korrekt) kapcsolat a felfuggesztes es a kormany kozott.

Az a valtas ffb-efekt poen, de sajnos ugyanolyan kamu es idegesito mint a tobbi. Azt is a hajtaslancbol kellene szamolni: amikor a valtas miatt megfogja az autot a motorfek egy pillanatra, megrandul a motor stb.

Ugyanigy idegesit, amikor lenyegtelen mennyire magas vagy milyen a kerekveto, razza a kormanyt, mintha krampacskoveken mennek.

Az ffb erot is valszeg csak egy valamibol szamolja (talan sebesseg es kerek- kormany elfordulas), a tobbi semmi, ki-bekapcsolhato, allithato efekt.

Talan ez a hintazas is olyan miatt lehet, hogy lenyegtelen milyen iranyba mozog az auto, merre allnak a kerekek, mekkora a tapadasuk, az ellenalasuk: egyszeruen a kormanyon kozepallasban "nincs" ero, es csak az elforgatas mennyisegetol erosodik (kikapcsolva termeszetesen minden pluszt, ami "csak ugy" kozepre huz, raz, csillapit stb).