• Solt
    Nem, az nem az, mert az ember azokat a vágyait próbálja közelebb hozni magához, amikről tudja, hogy a valóságban nem teljesülhetnek. :) Ezért szimulátorozunk és ezért keressük azokat a játékokat, amik a lehetőséghez képest minél közelebb vannak a valósághoz. Úgy vélem, ez a fajta időtöltés egy tartalmas sok esetben hasznos szórakozás.

Ami távol visz a valóságtól, ami csak a külsejével akar hatni rám, az számomra üres és értéktelen... maximum arra jó, hogy a haverokkal pár sör mellett ökörködjünk egyet. ( pl dirt3 )

Engem nem érdekel, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, de mint mindenben itt is vannak szintek. Az én szememben és az én véleményem szerint az ilyen játékok a ranglétra alján vannak, és hosszútávú tartalmas szórakozást a számomra képtelenek nyújtani, emiatt értéktelenek.

Biztos az én hibám, de mivel számomra ezek értéktelenek, ezért lenézem őket! Régebben azokat is lenézetem akik ilyenekre vannak/voltak rákattanva, de, ahogy öregszik az ember úgy egyre inkább elhiszi, hogy a buddhista bölcsek világlátásában van valami, és ezért igyekszik a számára nem fontos dolgokhoz érzelem mentesen viszonyulni. :)