19801
  • precise
    értem hogy karbon csak a poligon száma kb kettő. :) Ez nem baj egyébként, mert engem nem zavar, az már viszont ingen amikor itt fröcsögés megy AAA-ról mert konzolon csak az van, bezzeg a fos pc-n meg csak ZZZ. (nyilván nem szó szerint)
  • Totti5
    Carbon:

De lehetne akármilyen ez moddolt kamera nézet, alapból nincs oilyen nézet a játékba így nem is látod.
  • precise
    Az ülés kidolgozása AAA szint.
  • lac coo
    Napokban testközelben és üzemszerű működés közben ( bélkitaposás..) megcsodálhattam egy Opel Corsa OPC-t, hát az valami csoda ! :)
    Az olyan szinten szögletesen fordult be a kisutcába, hogy olyat csak NFS-be látni !!! :)

• Solt
    Nekem sincs, ezért próbálom a szimulátorokkal pótolni a dolgot! :D
  • lac coo
    Igényeim nekem is vannak, csak pénzem nincs :)
    Szakadt jampigyerek 3-as BMW-ket, nagy mélynyomoóshondásokat így is megalázza :DDDD
  • Solt
    C2-nél picit nagyobbak lennének igényeim vezetési élmény terén... :))
  • lac coo
    :) Jó az .

• lac coo
    Én csak azért hogy szórakozzam ! :))))

Valósághoz ot a C2, páran ledudálnak, de az valóságos mikor szorítom le a suzukis mamát ! :)
  • Totti5
    Hajjaj, az nagy fun. ( 75% )

• GPx8
    És annak is a warez részébe, mert kötve hiszem, hogy megvettétek...
  • GPx8
    +1
  • Screenracer #5824
    Egyébként van már a GRID 2-nek is egy topikja. Szerintem ott kellene ezeket a grides okosságokat megosztani. Csak azért mondom, mert már nagyon átmentetek OFF-ba. :-)
  • Screenracer #5823
    "Aztán ha szerintem jó, felőlem az dörgöli a taknyát a monitorra aki akarja ! :DDDDD Ebből a fúúú codemaszers fújjj, ovodás dologból már kinőttem ... "

Valamit félre értettél. Nem téged minősítettelek, hanem a játékot.
    Szerintem ebben is van evolúció, mert valamikor a kezdetek kezdetén én is NFS és társain kedveltem meg ezt az autós PC műfajt, de elkezdtem többre vágyni. Én meg, ebből nőttem ki. :D
  • Solt
    Na itt jönnek az egyéni igények! :) Nekem erre van igényem, neked nem... nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén! :)

Van aki azért játszik, hogy a valóságban elérhetetlen dolgokat minél közelebb hozza magához, van aki azért, hogy a valóságtól minél távolabb kerüljön! :))
  • lac coo
    Átküldtem !
  • lac coo
    Mekkora hülyeséget beszélsz , most látom csak ! :)

Szép is lenne , ha egy játék csak és kizárólag a valóságról szólna ...Hová is jutnánk ! :)
  • Solt
    Nem még, de erre rá is nézek majd! :) A dirt3 nálam az a kategória, ami még pont a határeset... haverokkal sokat ökörködünk vele, pár sör, adogatjuk egymásnak azt a bizgentyűt, és megy a vérszívás! :D

Bele éltem maga az ilyen bulik alkalmával, megvettem PC-re is, belőttem a kormányt, nagy lendülettel belekezdtem, aztán 2-3 óra után nagyon unalmas lett... :(
  • lac coo
    DIRT 3-malpróbáltál menni kb 60-70 %-os tapadással ? :))))
    Marha jó ! Az már nem ám padlógáz ... :)
  • lac coo
    Az legyen a legkisebb baj, hogy rá kell szánnom 30 másodpercet ! :)
  • Solt
    Nem, az nem az, mert az ember azokat a vágyait próbálja közelebb hozni magához, amikről tudja, hogy a valóságban nem teljesülhetnek. :) Ezért szimulátorozunk és ezért keressük azokat a játékokat, amik a lehetőséghez képest minél közelebb vannak a valósághoz. Úgy vélem, ez a fajta időtöltés egy tartalmas sok esetben hasznos szórakozás.

Ami távol visz a valóságtól, ami csak a külsejével akar hatni rám, az számomra üres és értéktelen... maximum arra jó, hogy a haverokkal pár sör mellett ökörködjünk egyet. ( pl dirt3 )

Engem nem érdekel, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, de mint mindenben itt is vannak szintek. Az én szememben és az én véleményem szerint az ilyen játékok a ranglétra alján vannak, és hosszútávú tartalmas szórakozást a számomra képtelenek nyújtani, emiatt értéktelenek.

Biztos az én hibám, de mivel számomra ezek értéktelenek, ezért lenézem őket! Régebben azokat is lenézetem akik ilyenekre vannak/voltak rákattanva, de, ahogy öregszik az ember úgy egyre inkább elhiszi, hogy a buddhista bölcsek világlátásában van valami, és ezért igyekszik a számára nem fontos dolgokhoz érzelem mentesen viszonyulni. :)
  • Totti5
    Melyik progival tetted a dirt3-as tapadás csökkentővel? teszek vele még egy próbát akkor. Bár nekem inkább az irányítás érzékenysége volt zavaró.
  • Screenracer #5814
    Csak emlékeztetlek, hogy ez most adták ki kész játékként, de már alapból egy fos, amit moddolgatni kell, hogy élvezhető legyen. :DDDD
  • lac coo
    Levettem, 50 %-ra a tapadást ( 200-ról :) )
    Teljesen jó.... Van fékút, kigyorsításra figyelni kell ( nem úgy mint CARS padlógázas autóiba !!! ) , gázadásra szépen ívre fordul, nélküle tolja az orrát, stb .... Nem sim, nem is simcade de teljesen kellemes , gépészkedős a vezetése ! Abszolut természetes az autók mozgása,,, kb mint egy szim jó adag segítséggel ....

Aztán ha szerintem jó, felőlem az dörgöli a taknyát a monitorra aki akarja ! :DDDDD Ebből a fúúú codemaszers fújjj, ovodás dologból már kinőttem ...
  • Screenracer #5812
    Komolyan, ezt azért nem kellene a CARS-hoz hasonlítani. Az rendben van hogy az iR-hez vagy a szokásos szimekhez mérten még nincs és lehet hogy nem is lesz olyan szinten szimulátor, de ennél már az első Shift-tel is jóval magasabbra helyezték a lécet.

Na, csak azt akarom mondani, hogy mégse tudod annyira a helyén kezelni a dolgokat. :D
  • Totti5
    Akkor menjünk kapálni, mert azt hogy 30-40 éves fejjel kurva drága eszközökkel imitálunk ótóversenyt a kisszobába, az nem gyerekes?:D ez a videójáték. Ne nézzük le a másikat, mert ő más stílust kedvel... azt is ugyan olyan élvezettel lehet játszani, mert ez a lényege. Szórakozás.

Grid 1-2 nem tetszik, nem is játszok velük, de más árkád ótóba meg 50 órát öltem, csak single szinten ( Midnight Club LA, ami full árkéd még a Gridhez képest is, de pokoli nehéz volt, kihívást jelentett minden verseny ) Élveztem? naná, azárt mert egy nagyszerű autós játék.
  • Screenracer #5810
    Nézd már meg a körítést. Nézd meg, hogy melyik autósport szabályait követi. Semmi nem utal arra, hogy ha ez nem is HC de legalább egy tisztességes versenyjátékot adnának ki ami egy délutáni szórakozás szintjén lenne. Egy magamfajtának és nem tartom magam HC-nak, ez kb. egy órás szórakozás és azután uninstall. Nem hiszem hogy bármilyen élvezeti szintet el tud érni egy olyan játék ahol az AI kilökdös szinte mindig ha leelőzöd vagy spontán váratlanul a fák között találod magad. És ez multiban is hasonló, mert a kölykök az AI-tól tanulnak meg vezetni. Szóval semmi lenézés nincs abban, hogy milyen korosztálynak való. Ez tény.
  • lac coo
    Hát akkor én nem vagyok normális, de helyén kezelem a dolgokat, és elég jól elvagyok a lassabb verdákkal :DDD

Délután nekiállok a tapadásokat átírogattni ( 2X szorzóra van minden rakva...) simán lesz olyan jó mint a nyakatekert CARS autók ! :)

(Csk zárójelben mondom ,mert flém lesz belőle, vannak ugyan valami scriptek benne, ami hol abs-ként, hol stabilitási segítségként, kipörgésgátlóként jelenik meg, de összességében mindent számo lamit, kell, mivel egy alap motor, ami bármire jó velorextől az F1-ig, minden paramétert számol ahogy kell, kezdve a motor helyzetétől a bezintank súlyáig... Nyílván nem hülyék, egyszerűbb így moddolni, mint mindenre ezrével gyártani a scripteket ...)
  • Solt
    Aki már elmúlt 10 éves és hosszú távon erre van igénye, azzal azért lehetnek problémák! :)
  • lac coo
    Nem, ez a műfajában csúcstermék...
    És leginkább azért fut ilyen jól, mert profi munka !! Ez tuti !

• Totti5
    " kimondottan óvodásoknak és alsóiskolásoknak készül"

Senki nem mond ilyet, mert ez mindenkinek készül. Millió gémernek kortol függetlenül. Hagyjuk már ezt a lenéző beszédet, mert nem igaz. Minden játék félrevezet ennyi erővel, ami nem hardkór űbermegaélethű szimulátor. Bullshit.
  • Screenracer #5805
    Hol olvastad, hogy keresem benne a fizikát? Csak megjegyeztem, hogy nincs benne. :D

Azt se mondtam, hogy arra amire készült nem jó, csak arra próbáltam válaszolni, hogy miért futhat ilyen jól. :)

Az meg minimum, hogyha már mindent kihagytak belőle, ami élvezhetővé tesz egy autósjátékot, hogy a hang legalább jó legyen, mert legalább valami fent tartja látszatot, hogy milyen játékkal is mész.

Valóban profi játékgyártó a CM, de ne felejtsük el, hogy ez már kimondottan óvodásoknak és alsóiskolásoknak készül. Ez mondjuk nem lenne negatív a szememben, mert valahol el kell kezdeni megkedvelni ezt a műfajt, de ami ebben mégis negatív az az, hogy félrevezetik a kölyköket és azt fogják hinni, hogy az autóversenyzés az ilyen és ne csodálkozzunk, hogy ilyenekkel találkozunk, amikor leülünk multizni egy kicsit és a rajtnál már letolnak a pályáról. :D

Végeredményben ez mégis csak egy rakás sz.. . :(
  • lac coo
    Fene tudja, P3-on vígan szaladgált a GPL vagy Nascar ami fizikában máig etalon ! :DDD
  • lac coo
    Aki grid2 -ben fizikát keres, az bolond. :)
    EGO motor sokat tud, simán alkalmas arra , hogy gy ütős simcade cuccot összedobjanak, csak ugye minek .....
    Nos, hogy a pálya elnagyolt, az elég LOL !!!Kifejezetten értelmetlenül részletes, érdemes megállni az utcákon nézelődni kicsit ....

De nem vitázok ezen, ez vérprofi munka bárhonnan is nézzük !
    És hogy a codi nem legyint az apróságokra két példa: épülő ház emeletén hegeszt az ember és potyog a szikra, valamint ha alagútban rádióznak rád recseg ropog a vétel ! :)

Hang az jelenleg minden autósjáték számára elérhetetlen álom ...

Most nem azt mondom, hogy a GRID álmaim játéka, de nem lehet elmenni szó nélkül mellette, olyan profi lett, a maga szintjén persze. Az a baj, hogy akiknek készül azoknak soha semmi nem jó, most sírnak a fülke nézet után ...No comment !
  • precise
    Tévedésben élsz. De neked nem fejtem ki mert már ismerlek annyira, hogy úgyis jobban tudod még akkor is ha nem.
  • Totti5
    Vagyis igényesen van összehozva, optimalizálva, ettől AAA. Fizikához nem kell erőmű, ezt felejtsük már el... ( LFS, Iracing, rfactor, AC )
  • Screenracer #5800
    Szerintem azért tud ilyen sebeséggel futni, mert kábé egy rajzfilm az egész. Nem számol fizikát, a mozgás szkriptelt. A grafikában csak az autók vannak kidolgozva a többi elnagyolt. Még a kipördülések is véletlenszerűek. Volt, hogy egyenesben egyszer csak kibvágódott a hátolja. Erre rá kellett volna írni, hogy 3-9 éves korig. A Codemasters legfeljebb abban profi, hogy hogyan húzzon le bőrt még, erről az engineről. Ehhez képest az F1 sorozat egy HC szim. Pedig az is milyen távol van attól.
  • GPx8
    Van demo?
  • lac coo
    Én totál el vagyok ájulva a grid2-től. Mint stílus, ugye nem egy nagy szám, olyan amilyen, ilyennek kell lennie, de számomra totál érthetetlen hogy a fenébe képes ilyen sebességgel futni !? :)
    Én gyakorlatilag még lodolást se látok, akárhogy figyelem :)))) A hangok meg olyanok, hogy összes többi autós játék fényévekre van tőlük :)))
    Vérprofi ez a Codemasters, kár , hogy nem csinálnak valami jobb simcade cuccot :(
  • precise
    legyen igazad, mert az az illumiroom vagy mi, érdekelne, csak nem 1000 fontért korménnyal együtt.

Egyébként miért olyan ku*va nehéz a logi támogatása?