unrealnoise#5780
Az nagyon nem BIG FAIL, de azért roppant elmés beszólás volt...
Talán azért sem írtam, mert magától értetődik (!) a válasz. Egy GT-nél és Forzánál nem is kérdés a 60 FPS, mármint az, hogy azt célozzák meg a játékakiban, a pCARSnál viszont több kérdés is felmerül.
1. Lehet első körben inkább a grafikával hódítanának, meg a fullosan dinamikus pályákkal, időjárással, napszakváltással... azért ezeket, szépen megcsinálni, 60 FPS-re kinyomni, azért nem olyan egyszerű... pláne egy új cím, első kiadása alatt.
2. Persze akár az is lehet, hogy inkább butítanak a grafon, de fix 60-ra mennek rá, de ezekről semmi hivatalos nincs.
Én nem azt mondtam, hogy a pCARS egy fos lesz, mert 30 FPS lesz a képfrissítési szám, hanem azt, hogy nem örülnék neki, és nem is szívesen használnám konzolon, a játék koncepciójába meg nem is férne szvsz bele. Egy arcade bohóckodásnak elég az alacsony FPS szám, de egy simcade vagy szim címnek kell az a 60. Pláne, hogy a konkurencia tudja, tudni fogja.
És mint írtam, lehet 60 lesz, csupán semmi hivatalosat nem hallottam még erről, és mint fent vázoltam, simán benne van a pakliban, hogy végülis konzolon inkább a jobb grafikára mennek, és beáldozzák a képfrissítést...
Egyébként meg adja az isten, hogy a pCARS olyan legyen, mint amilyennek eltervezték. (Plusz sikeres!) Talán ha sikeres lesz, lehet végre a következő GT-be vagy Forza-ba is belekerülnek a versenyhétvégék egy játékmód keretein belül, bár aztán lehet már a hamarosan megjelenő játékokban is benne lesznek, de szvsz ez még ki van csukva...