19801
  • GPx8
    Build 484 (31/05/13, Team Member+)
  • Totti5
    Kiadó és erős reklám kell neki, anélkül bukta. Most jelenleg, csak a Forza/GT ótóbuzi HCk tudnak róla hogy létezik, senki más.

fps szám pedig optimalizálás kérdése. Jelenleg csúcs PCn is szarul fut szóval...
  • Totti5
    Fullos fanatec szett 100k a Xbox pedig nem lesz több 120-130.
  • Fehercsoki
    PS3 és Xbox 360 úgyis el lesz hagyva akármit is mondanak, viszont nagyon sok ilyen konzol van az embereknél, szóval ha kidobnak rá egy igényes játékot akkor amikor még nem tért át mindenki az új konzolra akkor szerintem egész sokat eladhatnak.
  • unrealnoise
    Komolyra fordítva a szót, egy baj van az egésszel, jövőre, mondjuk ha év közepén nagyjából... szóval akkor kiadni PS3-ra és xbox360-ra azért rizikós. és bátor. pláne, hogy jön egy valószínűleg sok területen erősen feljavított/újraírt GT.

De nem csak ez a bibi, hanem az, hogy ugye ezt PC-re és a következő genes konzolokra kiadni szinte rögtön ki lehetne, hiszen végeredményben mindegyik konzol egy PC.

Az viszont bátor dolog lenne, hogy a bejelentett platformokra nem jelenik meg mégsem. (xbox360, PS3...) Biztos kisebb-nagyobb köpködés lenne, ha így történne.

DE szóval ha jövőre jön PC-re, akkor én a helyükben simán kiadnám a next-gen konzolokra is, és ott meg tuti nem lesz baj az FPS számmal.
  • unrealnoise
    más kérdés, hogy mondom, senki nem szarozza a pCars-t, én kifejezetten nem. Sőt "konzolosként" talán jobban várom mint ti. És még az is lehet többet tolom majd, mint a GT6-ot. Mert ebben lesz igazi versenyszimuláció, nagydíjhétvége, leaderboards, normális hangok, etc..etc.

Szóval már megint megy részedről a duma, az általánosítás, de semmit, semmit nem ér a szövegelésed.
  • precise
    mondjuk ez igaz. Egyébként Xbox One-ra már rálehet kötni logitech kormányt, vagy a 600 fonthoz még számoljak 400-at egy fanatec cuccra?

Csak mert az mér egy 1000-es.

• Alexease
    Igen, de az nem 60fps es nem tudod mutogatva iranyitani, vagyis szar:D
  • precise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (az első autóm itt 450 volt, a mostani 950, 2006-os 50ezer mérföld)
  • precise
    Tényleg annyi, Amaznon 599 viszont van hozzá free delivery :) Otthon az áfa miatt még drágább lesz. Nem lesz használt game piac. Lesz itt "mocskos microsof!" skandálás :)
  • Alexease
    A SHIFT engine egy foss volt, 10 eves ISI cucc, feldrotozva valami hasznalhatonak. Az inkabb csak egy port volt konzolra.

A CARS-t (az engine-t) egyertelmuen modern, script-alapura, multi-platformra fejlesztik. Jovore ertelmetlen lenne kiadni a regi konzolokra. Foleg hogy ezt az engine-t legalabb a kovetkezo 5 evre fejlesztettek.

Az ujakon tuti megy majd fix 60fps-t, de lehet hogy 120-at is.
  • Totti5
    SMS konzolra 30 fpsel csinálta a Shifteket. Ha a CARS valaha is megjelenik PCn kívül bármire is ( kétlem ), az nem lesz 60 fps. 2014be ( már ha PCre megjelenik akkor ) prevgen konzolra kiadni pedig ökörség. Nextgen konzolra már több értelme lenne.
  • Fehercsoki
    De megéri mert lesz rá forza és annál jobb szimulátor nincs!!!4444
  • Solt
    Az új dobozon biztos nem fognak összeveszni... 600 Font az előrendelési ára, és 90 Font a Fifa14! :D
  • precise
    Olyan jó nézni a kínszenvedést ahogy mér előre megakarják magyarázni, hogy ez úgyis fos lesz és a GT/Forza (kinek milyen konzolja van) azisten A legjobb amikor a ps-es meg az xboxos is összeveszik a pcars topicban, hogy gt vs forza :)

Mind1 én élvezem
  • Screenracer #5781
    Elég lett volna annyi, hogy sehol se olvastad csak unalmadban ilyeneken töröd a fejed.
    Ezt SMS-éknek kellet volna leírnod, hogy tudják meg mitől döglik a légy, nehogy véletlenül valami szarral rukkoljanak ki konzolon.
  • unrealnoise
    Az nagyon nem BIG FAIL, de azért roppant elmés beszólás volt...

Talán azért sem írtam, mert magától értetődik (!) a válasz. Egy GT-nél és Forzánál nem is kérdés a 60 FPS, mármint az, hogy azt célozzák meg a játékakiban, a pCARSnál viszont több kérdés is felmerül.

1. Lehet első körben inkább a grafikával hódítanának, meg a fullosan dinamikus pályákkal, időjárással, napszakváltással... azért ezeket, szépen megcsinálni, 60 FPS-re kinyomni, azért nem olyan egyszerű... pláne egy új cím, első kiadása alatt.

2. Persze akár az is lehet, hogy inkább butítanak a grafon, de fix 60-ra mennek rá, de ezekről semmi hivatalos nincs.

Én nem azt mondtam, hogy a pCARS egy fos lesz, mert 30 FPS lesz a képfrissítési szám, hanem azt, hogy nem örülnék neki, és nem is szívesen használnám konzolon, a játék koncepciójába meg nem is férne szvsz bele. Egy arcade bohóckodásnak elég az alacsony FPS szám, de egy simcade vagy szim címnek kell az a 60. Pláne, hogy a konkurencia tudja, tudni fogja.

És mint írtam, lehet 60 lesz, csupán semmi hivatalosat nem hallottam még erről, és mint fent vázoltam, simán benne van a pakliban, hogy végülis konzolon inkább a jobb grafikára mennek, és beáldozzák a képfrissítést...

Egyébként meg adja az isten, hogy a pCARS olyan legyen, mint amilyennek eltervezték. (Plusz sikeres!) Talán ha sikeres lesz, lehet végre a következő GT-be vagy Forza-ba is belekerülnek a versenyhétvégék egy játékmód keretein belül, bár aztán lehet már a hamarosan megjelenő játékokban is benne lesznek, de szvsz ez még ki van csukva...
  • Alexease
    Ez is Pagani, csak az SRW-tol. Kicsit oldstyle-rF1-porszivo-feeling:) De a program osszessegehez kepest nem rossz, a szokasos kategoria.

• Alexease
    Egy kis „OFF” hozzaszolas (a konzol mellett:P), a Pagani hang temaban.
    Megneztem a CARS-t, de valoban kicsit vicces a hang, de az iranyitasa kicsivel rosszabb:P Persze ez meg nagyon beta...

Gondoltam csinalok egy osszehasonlito videot az R3E-vel, de mivel nalam a CARS alig nyogi ki a 40fps-t (full low-ban), videofelvetel nelkul, igy eleg igazsagtalan lenne a video (meg ha most nem is a kep a lenyeg).

De az R3E legalabb full max-ban topposan megy, meg sem reccen:) Igaz, ha a CARS max-on lenne, lazan lenyomna (low-ban nem:P).

Igy maradt a szolo R3E hang minta. Ez sem teljesen 100-as, de mar kidolgozottabb (bar kicsit sok vizhangot toltak az engine-re).

• Fehercsoki
    PS3 warezhez régi szoftver kell, régi szoftver régi gépen van, szóval szerintem felejtős. Xboxnál pedig mindegyikre van warez.
  • Alexease
    Ezert irtam 50–70E-et, gondolom veigolvastad, mert a csupasz 50E, a jatekos es/vagy Kinect-es dragabb...
  • lac coo
    Hát gondolom kinecttel, meg jobb játékkal lehet annyi ...
  • Totti5
    Ne is, tiltott a topikban. Ha kérdésed van privizz rám.
  • lac coo
    Warezt nem mertem bekérdezni, rontást raknak rám ! :)
  • Totti5
    70?! Xbox 360 Slim 250GB pont 50k.
  • Alexease
    Elvileg mindenen lehet warezolni:)
    Max speci lemez es vagy iro es/vagy software kell hozza. De gozom sincs.

De gonsolom a Konzolosok/Xbox topic-ban tudnanak segiteni, ott valszeg Totti a fonok:) De rendes stilusban ertekezz, mert elvarazsolnak:D
  • lac coo
    Igazából nem venni akarok, cserélni, van egy vadiúj Kalashnikov, az olyan 45-öt ér alaphangon ...
    Csak jó lenne ha nem bas..nám át magam ! :D
  • Alexease
    Ha en vennek, akkor csak a 250Gb vagy a 4Gb verziot, 2010/2011 utani gyartassal. Ujonan 50-70E kozott vannak, Kinect/Jatek vagy anelkul.
    Igy hasznaltan, max 2 evest, max 25-30E-ert (gyari papirost, nem valami szetbarmolt fosst):)
  • lac coo
    Nekem a slimet tanácsolták, ha jól tévedek ...:)))

Őőő..PS3-on lehet warezolni ? :)))
  • Alexease
    Itt az evolucio:
  • lac coo
    Összevissza van , és persze mindig akad egy két barom, aki a régi vackával próbálkozik hátha ...:)
  • Alexease
    Minnel dragabb, annal frissebb, jobb, modernebb a cucc, vagy csak optimista az eladoja:D
  • lac coo
    Ez nekemlaikusnak nem igen segit, magam is neztem mar aprot.... Itt van 16-tol 60 k-ig, slim meg nem slim ilyen olyan menu....Lovesem sincs hozza :))))
  • Screenracer #5763
    http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/xbox360/konzol_es_tartozekok/listaz.php

Nézz körül itt.
  • lac coo
    De mégis mennyit ér használt xbox? :)
  • precise
    ok, igazad van. nyertél.

most veszek egy ps-t is az xboxom mellé, hogy játszhassak ilyen szuper jó szimulátorral, ha már xboxon nem jött össze remélem a ps-en már tényleg megtapasztalhatom a real driving érzést.

ugyanitt ps3-at keresek, xbox360+három játék beszámítással (így talán kettő helyett csak egy porfogó lesz a tv alatt)
  • kirpill75
  • kirpill75
    http://youtu.be/ts36mXCGatA
  • lac coo
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensadigit.dashmeterforpcarsbeta&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZW5zYWRpZ2l0LmRhc2htZXRlcmZvcnBjYXJzYmV0YSJd
  • GPx8
    Megvárnám az új megjelenését, utána olcsóbb lesz.