endy papp#5424
Ha már fejlesztés,a karriert is hegesztik ,legalább is látszik a menüben ,de még inaktív.
Gondoltam kipróbálom a cart-ot AI-val .....vicces hogy gázelvétellel simán alázhatod őket,a fék az csak dísznek van...,nem kellett használnom.
Az optimalizáció is alakul,javul,már 20-22fős online is elég simán fut max grafon,persze van még mit javítani,mert esti futamnál alig látni valamit és ott azért belassul.
Ami a menüt navigációt illeti, simán lehet egér nélkül is a kormányról működik minden funkció,ki-be lépkedés oldalra ,le-fel.
Van még idő... mire kész lesz,nem lesz ez rossz,persze nem iRacing,és netcar pro mércével mérve, de ahova szánják szerintem oda pont megfelelő lesz.
Pici off:
Nem véletlen hogy kunos úr is húzza az AC megjelenését.
Rájött hogy karrier nélkül kb feleannyit sem fog tudni eladni belőle,főleg hogy az online része is kitudja milyen népszerű lesz,gondolom nem iRacing szintű.
Megkockáztatom a karrier rész a pcars-ban előbb használhatjuk mint az ac-ben,és az előbbi összetettebb lesz.
Persze ez még nem jelenti azt hogy a pcars jobb lesz de lesznek benne jó funkciók.
Persze ez mind semmit nem fog érni,nekem legalább is ha az irányíthatóság(fizika) ilyen marad ,de azért némely kocsinál már elég jól lehet terelgetni a vasat.
Összességében most is azt mondom ha kis lépésekkel is de halad,a fejlesztés ,remélem jó úton.
Hogy hova érkezik ....majd 1 év múlva kiderül,kikapcsolódásnak biztos jó lesz.