Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifcuk
DE mind1 is ez már szõrszál hasogatás, szívesen játszanék én is forzával ha nem kéne réköltenem kb 100ezer hufot, hogy megtehessem. De erõsen valószínû, hogy next gen konzolra majd beruházok meg az új forzára ami arra lesz.

cifcuk
Az csak azért lehet, mert alapból szarok a textúrák. Anno 4096-os textúrákat raktunk lfs-ben a kocsikra (skin) és volt különbség az alaphoz képest nem is kicsi.

Totti5
TV az nem PC monitor. 80-100 centis TVn normális távolságból nem tudod megkülönböztetni hogy 720p vagy 1080p. Persze közelrõl igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

cifcuk
Na meg ez a 720p... Az gondolom 1280x720 lehet. Nagy tv-n az nem lehet túl szép látvány. Még a pc monitoron is 1920x1080-ban játszom mindent, igaz ehhez kell alá vas.

Totti5
Ugyan ez a bajom... persze nem G25el játszom, hanem formula Exel, de rfactorban kitépi a kezembõl ha akarom, de GTben meg semmi. Forzában tudom állítani erõsre ( most 30% & 40%on van és ez nekem bõven elég ), hogy erõs legyen, F1 2011ben meg pláne... GTben SEMMIT.

Totti5
Mint már említettem 16 autóval 30kmeres pályán 720pben 2*AAval FIX 60 frémet tartani kell és tartja is... amikor a spórolást írtam pl ilyen csicsákra gondoltam. Amúgy a belsõ nézet részletes, valami tükrözõdés van a mûszerfalon, dinamikus árnyékok vannak.

Egy dolgot nem értek..., agy páran istenesítik a GT5 FFB-jét, G27/DFGT-vel is próbáltam, maxra felhúzott FFB-vel is..., és ennyire semilyen FFB-vel nem találkoztam még sehol..., vagy nálam van a probléma, vagy ezek az emberek nem játszottak még Pc-s Autós játékkal..., talán a 18 WOS szériához tudnám hasonlítani...
cifcuk
Azért szerintem egy ilyen konzols móka csak B terv lehet egy olyannak aki játszott már pc-s szimmel. TEhát a pc mellé lazulásnak lehet jó egy forza vagy gt móka.

Nyilván ahogy az ember öregszik egyre jobban a lazulós történet felé húzza az lelki ereje, hol vannak már azok az idõk amikor LFS bajnokságban 300(befejezett) köröket gyaktam a kétheti futamokra...

Azért az esélytelen, hogy egy Forza vagy GT vagy Cars, megközelítse a GTR3, AC, rF2, iR, szintjét szimes szempontból. Amit ezek a konzolos cuccok tudnak az a játék de azt nagybetûvel. Carrier mód 200ezer autó és a többi.

Szóval ez a platform váltás talán kicsit elhamarkodott lehet tõled. Persze amikor kijönnek a nextgen konzolok akkor 1-2 évig a pc elé kerülnek aztán 3-4 évig mögötte kullognak. P hol látsz 30-40 kilóméteres látótávot konzolon egy ARMA2 szintû grafika mellett? Ilyenkor már erõsen butítanak, látótávot csökkentõ köd meg hasonlók... De persze kinek mire van szüksége és mennyit hajlandó érte fizetni.

FOV van GT5-ben, plusz lehet zoom-olni is az üléspoziciót, elég brutál testre lehet szabni, elég megnézni csak pár menüképet. :) a többit nem tudom sajnos. :)

vicc, de végül is PS3 lesz belõle nekem. aztán lehet megbánom, de az insidersimracing-es srácok azért elég jókat mondtak az FFB-ról, fizikáról a videóteszten. (9/10-es FFB-k sorban...), õk azért csak érzik, játszottak már sok mindennel. :)

nah mindegy, konzolban lehet neked lesz igazad, de megint mi van, és hol tartunk? ott, hogy ütõs állat fizika lesz a C.A.R.S. alatt. oké. ez feltételezés. vagy ígéret. nem tény. aztán utána jönne az, hogy majd mi, hol, mennyire lesz jelen. (fizika, FFB etc.)

Ha a GT5-ösök/Forza-sok össze tudtak ilyen jó driving gammát rakni, az oké. Én örülnék a legjobban ha legalább ilyet megütne a C.A.R.S. is, tõlem aztán PC lehet überHC is, én konzolon majd örülök akkor a sok pályának, újabb, komoly konkurenciának etc. :)

De ez még nagyon képlékeny. és még mindig csak DUMA. hiszem ha látom. :)
Alexease
En mar azt is extra-nak tartom konzolon, hogy bevezettek a cockpit nezetet. Onnantol kezdett erdekelni a Forza/GT:)

De hogy ezenkivul milyen "szolgaltatasok", lehetosegek vannak, nem tudom, nem ismerem. Pl. FOV, ulespozicio, tukrok, razkodas allitasok?!
Kormany/FFB allittasok, elfordulas, kormanyszog, ffb-erok, linearitas?
Alexease
A konzolok a megjelenesuk pillanataban izmos gepnek szamitanak, de ami jobban szamit, az hogy jol "osszedolgozzak" oket. A procinak, az integraltsagnak es a "fix" kimenetnek koszonhetoen, egy komolyabban atgondolt, szigorubb rendszerbe foglalt engine-nel, programmal sokat ki lehet belole hozni. Es bar a szamitasi/memoria sebessegek eleg gyorsak, a lehetosegek azert korlatozottak;)

A pontos adatokat nem ismerem, de pl. memoriaval nincsenek tul pakolva, az tuti:)

Igazabol az egesz szoftveresen trukkozve van, de megis nagyon komolyan osszerakva. Mig PC-n (valszeg) lazabban fuzik a kodot es HW-re hagyatkoznak, addig konzolon ha valami pluszt szeretnel, azert komolyan tenni is kell valamit:) Mig PC-n ha hozzatolsz valami csicsat, max a user vesz masik HW-t vagy visszaveszi a felbontast:) Konzolon "helyet kell neki csinalni":)

Elnezve a konzolokat, eleg sokat es latvanyosan foglalkoznak a mipmap-okkal, lod-okkal (tavolban egyszerusodo dolgok). Vagy egyeb 2D/3D-s trukkokkel.

Igy a tobbseg igenyet kell kielegiteni, ami nekik kell, azt kell beletolni, a tobbi kimarad.
ami érdekes egyébként, hogy csomó parasztvakítós dolgot a konzolos gammákba nem tettek bele. nincs sisak a fejeken, a szélvédõben nem tükrözõdik kicsit sem a kocsi belseje, nincs délibáb, mint az rF2-ben... pedig azért sokat hozzátesznek az élõ, lélegzõ pálya-feelinghez.
OFF sorry srácok, csak hátha valakit érdekelne akár C.A.R.S.-hoz is.

elég sürgõsen eladó egy fanatec clubsport pedál. :)
ez itt: clubsport

a hirdetés és infók itt: hardverapró az ára 30.000, állapota alig használt... (ugye pont azon okok miatt, ami miatt platformot váltok.) ON
mondjuk jogos is... :) amúgy aminek örülök C.A.R.S. kapcsán, az az, hogy sok pályával jön, így remélem a GT5-ös és Forza-s srácok is rákapcsolnak ilyen téren is. Mert bizony konkurencia lehet és lesz is. Már ha nem atom-gagyi fizikával jön. Akkor nem. :D Akkor az arcade EA meg codi játékok ellen megy majd a gamma. :)

Szeretnék minden cím alatt legalább 35 de inkább 40-50 körüli minõségi pályát. + DLC
lac coo
ebben mi a vicces, maroknyi ember veszi meg, nem éri meg több száz millió dollárt belefektetni. az hogy hogy néz ki szinte csak munka óra kérdése ....az meg nem ingyen van :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mondjuk azért kicsit vicces, hogy a konzolos "szimulátorok" grafikai szintjét igazából eddig nem nagyon sikerült a sokkal erõsebb PC-ken sem legyûrni. oké, PC-n lehet már brutál élsimításokat, meg felbontást nyomatni, de a Forza és a GT5 autó és pálya-modellek színvonalait igazából nem érte el nagyon semmi. Pedig rohadt régi azért már a cucc, és ami vicc, hogy nemsoká itt az új generáció...

C.A.R.S.-nál meg sokan "elfelejtik", hogy lehet nagyon szép lesz PC-n, de azért ahhoz gép is kell ám majd, hogy esõben, rajtnál, éjjel, elõtted, mögötted kocsikkal, ne menjen mondjuk 30-40 FPS alá tartósan. de mondjuk még az is kevés, már 50-nél is érezni a lassulást... Persze majd optimalizálják. :D Mint a SHIFT 2-õt mondjuk :D haha :D lehet javul majd a helyzet, de ahhoz, hogy ezt ne kelljen valakinek butítania, és tényleg folyamatosan szép számokkal fusson, azért kell majd egy gép az biztos.

a VGA árak meg alig csökkennek, majdnem ugyanannyi h*ardverkerben a kártyám, mint amennyiért tavaly vettem októberben. 3 ezerrel olcsóbb csak. 69 vs. 66. és ez nem kirívó példa. mondjuk már mindegy, mert túladtam rajta... (ilyenkor persze örülök, hogy tartotta az árát :D)
Alexease
Szerintem az osszes segitseget lehet hasznalni;)
De ha nem lehetne, akkor is elverzek, lasd iR, ott is masodperceket kapok neha.
De alapbol is szivatom magam, mert nem vagyok hajlando mashogy menni mint ahogy az igazival kell, igy nem fogok pillangozni es ket pedallozni a 3 pedal es h-pattern helyett);)
cifcuk
A vágást itt is nagyon szigorúan veszi a progi, vagy mire érted a szankciókat?

Alexease
Igazabol 2 kor alatt 1 kort;)
lac coo
Mármint egy kör alatt egy mp, vagy egy kör alatt egy kör ? :DDD

Alexease
En ezt kihagyom;) Amugy sincs eselyem az ilyen hotlap versenyeken, ehhez (is) bena vagyok, meg az eleg jol szankcionalt iR-ben is masodperceket kapok, de itt, hogy semmi nincs lekorlatozva, 1 kor alatt kapnek 1-et;)
Alexease
Ez mar regen nem a "lehetoseg az alpha/beta tesztelesre, fejlesztesre" program, most mar promo szintu jatek ertekesites:)))

Register on our forums
Become a Project CARS Team Member
Download the latest build
Fire up the game, hit the EVENTS button, and race!
Fehercsoki
Aki ügyesnek érzi magát, az most egy T500as kormányt nyerhet.

Totti5
Én nem látom hogy bármi is lenyomná. CARS jól néz ki nyilván egy mostani PCn, de még messze nincs kész. ( Forza pedig 7 éves hardweren megy ráadásul 16 autóval akár 3kmeres, akár 20 kmeres pályán is atom FIX 60 fpsel, így vannak kompromisszumok, de ebbõl sokat nem látni... autók mennyisége és modellezése terén pedig páratlan ) Más pedig szóba sem jöhet. CARS persze majd PCn jóval szebb lesz mint konzolon ( az is szép lesz persze ), no meg a fejlesztõk sem egy Turn 10 akik a gép minden porcikáját maximálisan ki tudják használni és ráoptimalizálni a játékot.

Egy hszben válaszolok a többire is:

WiiU - senki sem tudja milyen a gép. Nintendo nem arról híres hogy hytek teknót csinál... amúgy egyik fejlesztõ azt mondja hogy éppen 360/PS3 szint, a másik meg azt hogy kicsit jobb. Az biztos hogy az új Xbox és az új PS4 sokkal erõsebb lesz mint a WiiU. Több jel is utal arra megint hogy nem lesz WiiUra pl Unreal 4 engine, így a multiplatform háborúból ugyan úgy kimarad mint a Wii, ami amúgy nagy érvágás nekik. De az E3on minden kiderül... amíg nem jön az új konzol generáció a WiiUnak szinte kötelezõ erõsebbnek lennie mint a mostani gépek... ha nem akkor a Nintendó megint megcsinált a szart, de ez nem lenne meglepõ.

GT6 - nyilván készül. Nincs hivatalosan bejelentve. Hogy jön e még PS3ra? ha jövõre megjelenik akkor valószínûleg, de akkor lassan be kellene jelenti és mutogatni.

Forza 5 - biztosan a következõ Xboxra jön. Turn10 már nem tud többet kihozni a mostani gépekbõl ( pl esõ, éjszaka, dinamikus idõjárás hiánya miatt nem lenne értelme kiadni még egy Forza 4et ).

Amúgy egy autós játék szépsége a fotórealisztikusságon múlik és nem attól hogy a fák levelei mennyivel részletesebbek, amikor nem igen látod... ebben egyértelmûen a GT5 a legjobb ami létezik, a Forza 4 pedig szorosan mögötte, de lemaradva. CARS is jó irányba halad! Odaférhet melléjük simán.

lac coo
Pedig lehetne, az nem zavar hogy árkád, de legyen abból a jobbik fajta ami azért csúszkál ,ellenkormányozni kell stb... Ez unalmas nekem valahogy , soha semmi érdekeset nem csinálnak az autók .

Alexease
Szerinhtem, meg jonehany automarkabol varhato egy-egy ilyen tipusu es meretu liszenszelt autolista;)

Elnezve a mostani build-et (az elozo nehany napival egyutt), most inkabb csak ghost es online resszel foglalkoztak, fizika/ffb nem volt...
lac coo
No végre valami utcaibb verda is lesz benne , ott fog igazán elõjönni a jó vagy rossz fizika ...

Alexease
Ezert irtam, hogy ha mar ennyire pontos autolistajuk van, akkor valszeg nem csak Ford liesznszuk van, hanem pontosan ezekre a tipusokra, es nagyon valoszinu hogy mar kesz vannak:)))
Fehercsoki
GT6 ha a mostani konzolokra jön ki, akkor grafikailag esélye sincs a pCars ellen, a fizikáról meg szó sem volt, csak a grafikájára mondtam, hogy jelenleg a legszebb, és ennél még szebb is lesz.

mit takar az a most bejelentett játékok közül...? Most a legszebb a C.A.R.S. de nincs kész, összességében még szórakozni is kevés.

GT6 is be van jelentve, persze abból még nem láttunk semmit, de tuti dolgoznak rajta a háttérben ezerrel. szép a grafika a C.A.R.S.-ban nagy a szimes hype, de semmi komoly nem mutatkozott meg "fizikálisan" eddig belõle. poszterket gyártani tényleg jó. :D
Fehercsoki
Egy tesztelhetõ kódot szerintem nem lehet olyan sok idõ összedobni, szóval következõ hónapban valamikor szerintem várható, fõleg mivel az utolsó hétben a multin kívül szinte semmi új nem került a játékba.(ez kicsit félreérthetõ, de nem, nincs benne a multi, legalábbis mi nem tesztelhetjük)

samsung123
Pedig, egy-két pálya, plusz pár autó, sima pár körös verseny-t már lehetne engedélyezni, azzal is elszórakoznék sokat :) egyszer a multit is kell tesztelni elkezdeni, de félek hogy junioroknak az is ki lesz hagyva, mégha lesz is.
De én is köv hónapra gondolok, ha lesz is a közeljövõben.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fehercsoki
Meg hát a multi elvileg még nagyon messze van attól, hogy egyáltalán tesztelhetõ legyen, nem rég írták, hogy ez a sok funkció, amit a release notenál olvashatunk, egyelõre csak virtuálisan mûködik, tehát valós környezetben még nem.(persze lehet hogy azóta már igen)

Fehercsoki
Nem tudok válaszolni, én is csak a fórumot/facebook oldalukat olvasgatom, de szerintem sem lesz, mivel bejelentették volna, ha mától elérhetõ lenne a multi.

Jó kérdés.
Fehér Csoki hátha tud válaszolni.
Szerintem nem lesz.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

samsung123
ebben lesz már multi?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

226-os.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Hányas build jön ma?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
Bár azt lehet csak azért húzzák, mert AWD és ahhoz még nincs fizika.

Fehercsoki
Azért nem mindent adtak ki rögtön, Evo-t is mióta csinálják már és sehol sem tart még...

Alexease
Kivancsi leszek, a bejelentett 11 Ford mikor jelenik meg?:) Eddig a liszenszelt es igy bejelentett cuccokat szinte azonnal, mar keszen kiadtak, tippem szerint, remelhetoleg, a Ford-ok is hasonloan fognak megjelenni, 1-2 build-en belul, talan egyszerre az egesz;)
Nem mintha keves lenne az auto, de egyelore a tesztelest, a letoltesi ingert az ujdonsagok tartjak eletben;)

De kivancsi leszek az online reszre is.
Fehercsoki
pCars lesz egyébként Wii U-ra is, ami elvileg erõsebb lesz jóval mint a mostani konzolok, szóval ha az xbox 360/ps3 nem is bírja majd a pCarst, a Wii U talán igen.

cifcuk
Ráadásul, esélyes, hogy a cars is fogja tudni azt amit a forza sorozat, valamit jobbn ,valamit rosszabul, és szerintem pont azokat fogja jobban tudni ami nekem fontos, és azokat rosszabbul ami annyira nem. Pl 200ezer autót én nem igénylem, elég 30is.

cifcuk
Végülis igazad van. Ha nem érkezne a nextgen konzol generáció, tehát lennem ég 3-4 rész 360-ra akkor még ok is lenne, de én már inkább várok az újra. Ha most beruháznék, akkor a Forza lenne az a játék amire a legtöbbet költök, hogy használhassam. :D

Fehercsoki
A most bejelentett játékok közül semmi sem szebb a pCars-nál, de aki szimet keres az nem is azt fogja nézni.

Lenyomja hát, de igazából ennél szebb és készebb autós játék nincs.
C.A.R.S.-ban persze már most szebbek a fák meg etc, de hát ez a fejlõdés rendje. Majd aztán jönnek a C.A.R.S. megjelenése után a többiek, akkor azok lesznek szebbek. :)
cifcuk
Maradjunk inkább a gamplaynél, csúnya lenne ha hivatalos trailerbõl állapítanánk meg a graf minõséget. Amikor megjelent biztos szépvolt, de szerintem ezt lenyomja minden ami holnap vagy az után jelenik meg. Kizárólag a single kampányért nme érdemes vennem egy xboxot meg hozzá kormányt + a játékot. Inkább várok, meglátjuk milyen lesz AC, GTR3, CARS, rF2,mjd összehasonlítom Forza5-el ami gondolom már 720-3a jön majd és akkor döntök.
Szerintem jó esély van rá, hogy 3D tévével full 3d-be is megcsinálják úgy meg esélyes a vétel, bár nKP-t már most is lehet tolni egy egyszerû segédprogival meg szemüveggel sima monitoron 3d-be, de gondolom ha direkt megcsinálják 3d-re akkor azért ütõsebb lesz a forza5 mint a barkács nkp 3d.

http://www.youtube.com/v/FT1IXlRWpWQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
Hulladék minõségû videó.

Ilyen a grafika:
http://www.youtube.com/v/45TgSXnPPBs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez a Zonda tréler odabaszós volt.

cifcuk
most vettem észre, hogy ha neki mész a falnak lejön a vakolat, és látszanak a vasbeton szálak. Legalábbis a Spanyol pályán.

samsung123
legyen idevágó és fontos is: Holnap a Juniork kapnak új buildot? Hiszen új hó elsõ pénteke lesz!<#conf>