Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyilván ahogy az ember öregszik egyre jobban a lazulós történet felé húzza az lelki ereje, hol vannak már azok az idõk amikor LFS bajnokságban 300(befejezett) köröket gyaktam a kétheti futamokra...
Azért az esélytelen, hogy egy Forza vagy GT vagy Cars, megközelítse a GTR3, AC, rF2, iR, szintjét szimes szempontból. Amit ezek a konzolos cuccok tudnak az a játék de azt nagybetûvel. Carrier mód 200ezer autó és a többi.
Szóval ez a platform váltás talán kicsit elhamarkodott lehet tõled. Persze amikor kijönnek a nextgen konzolok akkor 1-2 évig a pc elé kerülnek aztán 3-4 évig mögötte kullognak. P hol látsz 30-40 kilóméteres látótávot konzolon egy ARMA2 szintû grafika mellett? Ilyenkor már erõsen butítanak, látótávot csökkentõ köd meg hasonlók... De persze kinek mire van szüksége és mennyit hajlandó érte fizetni.
vicc, de végül is PS3 lesz belõle nekem. aztán lehet megbánom, de az insidersimracing-es srácok azért elég jókat mondtak az FFB-ról, fizikáról a videóteszten. (9/10-es FFB-k sorban...), õk azért csak érzik, játszottak már sok mindennel. :)
nah mindegy, konzolban lehet neked lesz igazad, de megint mi van, és hol tartunk? ott, hogy ütõs állat fizika lesz a C.A.R.S. alatt. oké. ez feltételezés. vagy ígéret. nem tény. aztán utána jönne az, hogy majd mi, hol, mennyire lesz jelen. (fizika, FFB etc.)
Ha a GT5-ösök/Forza-sok össze tudtak ilyen jó driving gammát rakni, az oké. Én örülnék a legjobban ha legalább ilyet megütne a C.A.R.S. is, tõlem aztán PC lehet überHC is, én konzolon majd örülök akkor a sok pályának, újabb, komoly konkurenciának etc. :)
De ez még nagyon képlékeny. és még mindig csak DUMA. hiszem ha látom. :)
De hogy ezenkivul milyen "szolgaltatasok", lehetosegek vannak, nem tudom, nem ismerem. Pl. FOV, ulespozicio, tukrok, razkodas allitasok?!
Kormany/FFB allittasok, elfordulas, kormanyszog, ffb-erok, linearitas?
A pontos adatokat nem ismerem, de pl. memoriaval nincsenek tul pakolva, az tuti:)
Igazabol az egesz szoftveresen trukkozve van, de megis nagyon komolyan osszerakva. Mig PC-n (valszeg) lazabban fuzik a kodot es HW-re hagyatkoznak, addig konzolon ha valami pluszt szeretnel, azert komolyan tenni is kell valamit:) Mig PC-n ha hozzatolsz valami csicsat, max a user vesz masik HW-t vagy visszaveszi a felbontast:) Konzolon "helyet kell neki csinalni":)
Elnezve a konzolokat, eleg sokat es latvanyosan foglalkoznak a mipmap-okkal, lod-okkal (tavolban egyszerusodo dolgok). Vagy egyeb 2D/3D-s trukkokkel.
Igy a tobbseg igenyet kell kielegiteni, ami nekik kell, azt kell beletolni, a tobbi kimarad.
elég sürgõsen eladó egy fanatec clubsport pedál. :)
ez itt: clubsport
a hirdetés és infók itt: hardverapró az ára 30.000, állapota alig használt... (ugye pont azon okok miatt, ami miatt platformot váltok.) ON
Szeretnék minden cím alatt legalább 35 de inkább 40-50 körüli minõségi pályát. + DLC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
C.A.R.S.-nál meg sokan "elfelejtik", hogy lehet nagyon szép lesz PC-n, de azért ahhoz gép is kell ám majd, hogy esõben, rajtnál, éjjel, elõtted, mögötted kocsikkal, ne menjen mondjuk 30-40 FPS alá tartósan. de mondjuk még az is kevés, már 50-nél is érezni a lassulást... Persze majd optimalizálják. :D Mint a SHIFT 2-õt mondjuk :D haha :D lehet javul majd a helyzet, de ahhoz, hogy ezt ne kelljen valakinek butítania, és tényleg folyamatosan szép számokkal fusson, azért kell majd egy gép az biztos.
a VGA árak meg alig csökkennek, majdnem ugyanannyi h*ardverkerben a kártyám, mint amennyiért tavaly vettem októberben. 3 ezerrel olcsóbb csak. 69 vs. 66. és ez nem kirívó példa. mondjuk már mindegy, mert túladtam rajta... (ilyenkor persze örülök, hogy tartotta az árát :D)
De ha nem lehetne, akkor is elverzek, lasd iR, ott is masodperceket kapok neha.
De alapbol is szivatom magam, mert nem vagyok hajlando mashogy menni mint ahogy az igazival kell, igy nem fogok pillangozni es ket pedallozni a 3 pedal es h-pattern helyett);)
Register on our forums
Become a Project CARS Team Member
Download the latest build
Fire up the game, hit the EVENTS button, and race!
Egy hszben válaszolok a többire is:
WiiU - senki sem tudja milyen a gép. Nintendo nem arról híres hogy hytek teknót csinál... amúgy egyik fejlesztõ azt mondja hogy éppen 360/PS3 szint, a másik meg azt hogy kicsit jobb. Az biztos hogy az új Xbox és az új PS4 sokkal erõsebb lesz mint a WiiU. Több jel is utal arra megint hogy nem lesz WiiUra pl Unreal 4 engine, így a multiplatform háborúból ugyan úgy kimarad mint a Wii, ami amúgy nagy érvágás nekik. De az E3on minden kiderül... amíg nem jön az új konzol generáció a WiiUnak szinte kötelezõ erõsebbnek lennie mint a mostani gépek... ha nem akkor a Nintendó megint megcsinált a szart, de ez nem lenne meglepõ.
GT6 - nyilván készül. Nincs hivatalosan bejelentve. Hogy jön e még PS3ra? ha jövõre megjelenik akkor valószínûleg, de akkor lassan be kellene jelenti és mutogatni.
Forza 5 - biztosan a következõ Xboxra jön. Turn10 már nem tud többet kihozni a mostani gépekbõl ( pl esõ, éjszaka, dinamikus idõjárás hiánya miatt nem lenne értelme kiadni még egy Forza 4et ).
Amúgy egy autós játék szépsége a fotórealisztikusságon múlik és nem attól hogy a fák levelei mennyivel részletesebbek, amikor nem igen látod... ebben egyértelmûen a GT5 a legjobb ami létezik, a Forza 4 pedig szorosan mögötte, de lemaradva. CARS is jó irányba halad! Odaférhet melléjük simán.
Elnezve a mostani build-et (az elozo nehany napival egyutt), most inkabb csak ghost es online resszel foglalkoztak, fizika/ffb nem volt...
GT6 is be van jelentve, persze abból még nem láttunk semmit, de tuti dolgoznak rajta a háttérben ezerrel. szép a grafika a C.A.R.S.-ban nagy a szimes hype, de semmi komoly nem mutatkozott meg "fizikálisan" eddig belõle. poszterket gyártani tényleg jó. :D
De én is köv hónapra gondolok, ha lesz is a közeljövõben.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Fehér Csoki hátha tud válaszolni.
Szerintem nem lesz.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem mintha keves lenne az auto, de egyelore a tesztelest, a letoltesi ingert az ujdonsagok tartjak eletben;)
De kivancsi leszek az online reszre is.
C.A.R.S.-ban persze már most szebbek a fák meg etc, de hát ez a fejlõdés rendje. Majd aztán jönnek a C.A.R.S. megjelenése után a többiek, akkor azok lesznek szebbek. :)
Szerintem jó esély van rá, hogy 3D tévével full 3d-be is megcsinálják úgy meg esélyes a vétel, bár nKP-t már most is lehet tolni egy egyszerû segédprogival meg szemüveggel sima monitoron 3d-be, de gondolom ha direkt megcsinálják 3d-re akkor azért ütõsebb lesz a forza5 mint a barkács nkp 3d.
Ilyen a grafika:
Ez a Zonda tréler odabaszós volt.