• lac coo
    No de értem én hogy új autók szarok, de a régiekkel sem jutnak sehová! :)
    Valamit piszkálnak mindig, néha kicsit jobb vagy rosszabb egy szűk határon belül, de érdemi változás nincs. Alapvetően eljutnak mindegyikkel oda, hogy padlón lehet vele kigyorsítani, ami meg nem ilyen az kb kezelhetetlen ( gondolom ezért is csinálják meg éppen ilyen lazábbra, mert ez a foltozott, tini korban lévő engine nem igen tud többet és/vagy ők nem tudnak többet kihozni belőle mint pl. SRW-sek ...) .

Szerintem pénzt nem szabad ezért adni, max egy jó letöltő oldalt megtámogatni! :))) Nincs bajom vele, hogy lazább, azért nem egy kétgombos vacak lesz, de élvezetesebbre kellene megcsinálni .
    ű
    Tegnap toltam egy 100%-os versenyt F1 2012-vel, száraz időmérő volt, de 60 % esőt jósolt a versenyre, ezért bepróbáltam egy vizes setupot, elég rossz is lett az időmérés, versenyen egy darabig fel tudtam jönni , utána már nem bírtam tempóval a nagy leszorítóerővel, eleve agyig tankoltam az autót, hogy az elején ne kelljen spórolni a benzinnel, később bejött az SC, így spórolni tudtam a gumival is....Aztán megjött az eső, pont szarrákopott lágy guminál szóltak, hogy perceken belül eső lesz, úgy hogy 3-4 kör gépészkedés jött csúszkálós szar gumin, az AI többsége viszont kijött új szettért...Valahogy kiblikkeltem még jött az eső, bár folyamatosan sírt a mérnököm, hogy ebből defekt lesz ! :) Így egy pár helyet nyertem....Utána könnyebb dolgom volt, mert az AI száraz setuppal ment, elég gyorsan tudtam feljönni, iszonyat jól meg van csinálva, egy kör alatt is csodák történnek, amíg az AI száraz gumin van ....Második helyig fel tudtam jönni, utána egy Lotus már ment keményen, de 10 kör alatt az is látótávolságba került . Aztán utolsó körben a pálya második felénél ,már bepróbálkozhattam egy előzéssel, de elfékeztem kicsúsztam a bukótérbe :))) Így maradt a második ...Jah, és volt néhány kör kers offline is, ott győztem taposni neki, hogy valahogy védekezzek :))

Ez egy kicsit hosszú lett, de ugye itt CARS-ban semmit nem lehet írni ilyen dolgokról,. mentem, kerülgettem a fejreállt AI-ket, aztán ennyi. Ezt hiányolom carsból,,,, :)

No most én egy játékot nem tudok pl, ahol taktikázni, kockáztatni lehet a száraz-vizes beállításokkal, mindenhol maxon pörög az AI azt jóvan ....