19801
  • Screenracer #5395
    Gazdagok a lelkiszegények,

Ennél jobban még soha semmire se illett ez a mondás.
  • Fehercsoki
    Mintha az interneten nem lenne elég ilyen dolog ingyen.
  • lac coo
    En nem tudom menyit fizettem be, de annyit meger nekem, hogy van mit fikazni, van min rohogni :))))
  • Screenracer #5392
    Még nem zárult le a vizsgálat. Szóval egyelőre nem tudni, hogy mikortól lehet újra befizetni vagy upgradelni. Gondolom, mivel nem voltak elég körültekintőek a szabályok áttanulmányozásában, saját zsebből pótolják majd az esetlegesen hiányzó összegeket. Azt olvastam, hogy lesz Test Drive Ferrari folytatás, szintén az SMS közreműködésével, tehát nem hiszem, hogy anyagi gondjaik lesznek. Amúgy meg nem hiszem, hogy tömegesen kilépnének. :)
  • Fehercsoki
    Na jó de így rossz esetben eltűnhet a pénzük, akkor a kiesett összeget hogy pótolják? Újra lehet majd venni tool packot?
  • Screenracer #5390
    A Financial Services Authority (FSA)vizsgálat miatt, ami miatt egyébként zárni kényszerültek a további befizetéseket is, azt tanácsolták a tanácsadóik az FSA ajánlására, hogy legyen a WMD részéről egy olyan lehetőség, hogy bárki bármikor visszakérheti a pénzét a fejlesztés alatt, ha nem azt kapja, amit elképzelt. Így biztosítva lesz az is, hogy mindenki saját belátása szerint adta be a pénzét és nem kötelezte a WMD a végtermék megvásárlására. Aki ennek ellenére marad, annak maradnak a korábbi feltételek. A befizetésének megfelelő buildek és a megjelenésre vonatkozó korábbi dolgok, amik egyébként benne vannak a szerződésben.
  • Fehercsoki
    És megindokolják hogy miért? Vagy csak remélik hogy a befektetők közül most sokan visszakérik inkább a pénzüket és kevesebb problémájuk lesz a pénzszedésből?
  • Screenracer #5388
    Itt a lehetőség azoknak akik csalódtak a CARS-ban, visszakérhetik a pénzüket és nem kell többet ezzel idegesíteni magukat.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?14089-Money-back-offer.&p=446476#post446476
  • Alexease
    Tores teszt, 1:12-tol a tuti:P

• lac coo
    No de értem én hogy új autók szarok, de a régiekkel sem jutnak sehová! :)
    Valamit piszkálnak mindig, néha kicsit jobb vagy rosszabb egy szűk határon belül, de érdemi változás nincs. Alapvetően eljutnak mindegyikkel oda, hogy padlón lehet vele kigyorsítani, ami meg nem ilyen az kb kezelhetetlen ( gondolom ezért is csinálják meg éppen ilyen lazábbra, mert ez a foltozott, tini korban lévő engine nem igen tud többet és/vagy ők nem tudnak többet kihozni belőle mint pl. SRW-sek ...) .

Szerintem pénzt nem szabad ezért adni, max egy jó letöltő oldalt megtámogatni! :))) Nincs bajom vele, hogy lazább, azért nem egy kétgombos vacak lesz, de élvezetesebbre kellene megcsinálni .
    ű
    Tegnap toltam egy 100%-os versenyt F1 2012-vel, száraz időmérő volt, de 60 % esőt jósolt a versenyre, ezért bepróbáltam egy vizes setupot, elég rossz is lett az időmérés, versenyen egy darabig fel tudtam jönni , utána már nem bírtam tempóval a nagy leszorítóerővel, eleve agyig tankoltam az autót, hogy az elején ne kelljen spórolni a benzinnel, később bejött az SC, így spórolni tudtam a gumival is....Aztán megjött az eső, pont szarrákopott lágy guminál szóltak, hogy perceken belül eső lesz, úgy hogy 3-4 kör gépészkedés jött csúszkálós szar gumin, az AI többsége viszont kijött új szettért...Valahogy kiblikkeltem még jött az eső, bár folyamatosan sírt a mérnököm, hogy ebből defekt lesz ! :) Így egy pár helyet nyertem....Utána könnyebb dolgom volt, mert az AI száraz setuppal ment, elég gyorsan tudtam feljönni, iszonyat jól meg van csinálva, egy kör alatt is csodák történnek, amíg az AI száraz gumin van ....Második helyig fel tudtam jönni, utána egy Lotus már ment keményen, de 10 kör alatt az is látótávolságba került . Aztán utolsó körben a pálya második felénél ,már bepróbálkozhattam egy előzéssel, de elfékeztem kicsúsztam a bukótérbe :))) Így maradt a második ...Jah, és volt néhány kör kers offline is, ott győztem taposni neki, hogy valahogy védekezzek :))

Ez egy kicsit hosszú lett, de ugye itt CARS-ban semmit nem lehet írni ilyen dolgokról,. mentem, kerülgettem a fejreállt AI-ket, aztán ennyi. Ezt hiányolom carsból,,,, :)

No most én egy játékot nem tudok pl, ahol taktikázni, kockáztatni lehet a száraz-vizes beállításokkal, mindenhol maxon pörög az AI azt jóvan ....
  • endy papp
    Na igen amiket írtál valósak.az AI-k valóban segg hülyék,és még kilökni sem lehet őket ,oda vannak ragasztva a pályára ,a sínek mentén.XD.
    Azért is nem írtam hosszabban mert csak néhány kocsi olyan ahogy írtad is "ellehet ökörködni vele",nem több.
    Néha furcsa dolgokat produkál bizonyos helyzetekben,a szekér....
    Ezt a törésnél leseső fps annyira nem vettem észre ,de az tetszett ,mikor fejtetőn állva maradtak a pálya mellet még körökkel később is és az alkatrészek is ott maradnak ,sőt ha nekik mész hangot is adnak.
    Hibák vannak benne rendesen de nincs értelme felsorolni mert egyet javítanak 2 jön helyette.
  • Alexease
    Nem olvastam vegig, de eleg nagy a kavaras, kivancsi leszek mi sul ki belole. Engem annyira nem izgat, mert a full elofizetesemmel, meg ha sokat adnak el, akkor sem fogok sokat kaszalni, max 1 jatek arat:)
    Inkabb azoknak problemasabb, akik 1000EUR felett toltak bele (vannak nehanyan) es/vagy bedolgoznak nekik a nyereseb remenyeben (auto es palya keszites – ha an ilyen egyaltalan).
  • Alexease
    A fizikaval, gumival, toressel egyelore nem foglakozom. Neha benezek egy-egy build-listaba es latni hogy meg nagyon messze van a vege;) A nehany honapos autok meg sehol sem tartanak (nem veletlenul szedtek ki a veglegesbol jonehanyat allitolag), a tobbinel meg alapveto funkciokat hegesztenek.

Az fps egyelore jobban izgat (bar a grafikai resszel es optimalizalassal is van meg mit csinalniuk), mivel valszeg a vezethetoseggel nem lesz gond (mindegy driving game vagy HC lesz), de legalabb tudjam futtatni minimalban, legalabb egyedul (gepem ugy sem tudok fejleszteni):)

Bar allitolag most a ceg fel akar fejlodni, talan neha meg fizetest is fogok kapni:D
  • lac coo
    Fizikát, gumit egy szűk határon belül állítgatják, szerintem cél nélkül :))) Néhány autóval el lehet ökörködni rendesen, azt várva ami a játék, de pl az utcai autók valami förtelem rosszak, nem is arra gondolok , hogy az igazi autó teljesen más, de viselkedésre szerintem távoli köszönő viszonyban sincs egy autónak nevezett gépezettel :DD
    sok autónál még mindig olyan rossz a hang, hogy vezetni nem lehet, a nagy kuszaságban amit az AI csinál egy hang nem hallatszik a saját autómból ....Törés jól néz ki, de ha több autó ütközik ( mivel az AI kb segghülye némely pályán ez gyakran előfordul...) nálam diavetítésre leesik az FPS .

Arra leszek kíváncsi, mi lesz a vizsgálat vége, most már azzal védekeznek, hogy nem mondtak olyant, hogy nyereséget fizetnek a beszedett pénz után ... Pedig még táblázatot is raktak ki anno, ki mennyire számíthat ....
  • Alexease
    Az fps most nalam is not valamit, nem sok palyat neztem, de hasznalhato lett (igaz, kozben drivert is frissitettem). Persze nalam meg igy is minden LOW/OFF, de legalabb Nord-on mar masszivan 50fps felett van:)

De vezetesi elmenyre most az Apollo nem tetszik, valamit elpiszkaltak, vagy alatettek a felkesz uj gumit (nem olvastam build-et).
  • endy papp
    Mivel a játékról kevés szó esett,így azért halkan megjegyezném,hogy sokat javult az optimalizáció.
    Nálam legalább is igen.
    A közép és minimum értékeket újra feltoltam maxra,és még bekapcsoltam olyanokat amik eddig használhatatlanok voltak.
    Még így is simábban akadozás mentesen fut,akár 20 AI-val is.
    Multinál is észre vettem javulást de itt is mint mindenhol pálya függő is.
    Ha még ezt javítgatják jó lesz, a grafikai megjelenés.
    Persze vannak még gondok.
    Pl.most majd minden pálya olyan sötét mint ha valami sötét napszemüvegen keresztül nézném,de a vissza játszásnál nem ilyen.
    Ezt sem értem,mert valamelyik pálya meg olyan mint a havasokba,vakító fehér.
    Lényeg hogy már nem diavetítést kell néznem,egy lebutított grafika mellett.
    A fizikáról nincs mit írni ,mert szerintem azt még egyenlőre nem nagyon turkálták,legalább is én nem nagyon vettem észre változásokat,habár most már egyre több kocsit másképp kell vezetni,ez is valami.
    A törés modell is egyre jobban tetszik,igaz a kocsira semmi hatással nincs ha fél kocsid totál káros,de majd idővel gondolom megoldják.
    Összességében az utolsó 2 build nálam pozitív változásokat hozott.
  • pedobear
    Nekem még most is. Meg a Rally Masters-t is elvileg ugyanaz adta ki, mint ezt.
  • mcmoha
    Nagyon csiptem az STCC 2-t, az egyik kedvencem volt. :)
  • pedobear
    Ez egy szar volt%!!!

swedish touring car championship 2 - ez volt a jó játék

csak ilyen fos videót találtam róla
  • Wlanseraf
    Szerintem meg a középkategóriát érdemes össze hasonlítani, mert azt veszik az ember nagy darabszámban..
    És bármilyen hihetetlen az egy árba kerülő kártyákat...

De ennél egyszerűbben nem tudom:)

• GPx8
    Szerintem a legújabb csúcs kat. kártyákat van értelme összehasonlítani, úgy, ahogy a dobozból kiveszed, a hozzá adott driverrel együtt.
  • Wlanseraf
    Az alsó kérdésemre elfelejtettél válaszolni te hogy tesztelnél?:DDDDD
  • Wlanseraf
    Ahámm értem nincs több kérdésem:))))
  • GPx8
    Én csak beírtam a keresőbe a két kártyát és pont egy angol oldalon találtam meg mind a kettőt, ahol ennyi volt a különbség.
    De nem nagyon izgat, mert van rá szaktopic és ha majd VGA-t akarok venni, akkor ott megmondják, hogy az adott árért mit vegyek. :)
  • Wlanseraf
    Ok folytassuk:)
    tehát te hol nézted az árat? Én a magyar árgépen ami gyűjtő oldal! idalo.de ami szintén gyűjtő oldal, írd le ha tudsz angol gyűjtő oldalt mert jó lenne nekem mert most ott fogok dolgozni eddig német:))

Csak azért mert a két gyűjtő oldalon kijött ez a különbség csak nálad nem, persze én mint mondtam is a pontosan ezt a két kártyát néztem:)

Senki nem beszélt egyforma teljesítményű kártyákról!!!
    Megpróbálom megint levezetni ha össze akarod hasonlítani az ATI és az Nvidia teljesítményét cars alatt...

És az egyik kártya az a 63e forintos Asus GTX 660 DirectCu II OC, melyikkel hasonlítod össze a 50e Sapphire 7850-el vagy a 63 forintos 7870 OC Ghz edition ????

remélem tiszta...
  • hezi
    Tudok olyat mondani
    GIGABYTE GV-R785OC-1GD HD7850 1GB GDDR5 vs GIGABYTE GV-R785OC-1GD HD7850 1GB GDDR5 PCIE
    Csak ennek az összehasonlításnak nem sok értelme.
  • GPx8
    Talán attól is függ az ár, hogy hol veszed...
    Egyébként mondj két kártyát amit össze lehet hasonlítani, mert árban és teljesítményben pont megegyeznek.
  • Wlanseraf
    De tényleg zárjuk mert off/értelmetlen:) nem oltani akartalak.. ennyi a cars meg olyan amilyen:)
  • Wlanseraf
    A baj ott van hogy az a 10 font 30.....:) de látom nem érted:DD
  • GPx8
    Azt hiszed, hogy az nVidiát védem az ATI-val szemben?
    Én is Voodoo-val kezdtem (vagy mi volt a legelső), teljesen mindegy, hogy ki gyártja a kártyát, ha ár/értékben megfelel.
    Én csak erre a mondatodra regáltam, miszerint:
    "Ezt nem tudom de elég egyértelmű hogy két teljesítményben és árban két teljesen különböző termés van össze hasonlítva ..."
    Erre írtam, hogy a világ gazadgabb felén a +10 font az nem olyan nagy pénz..!
    Amúgy meg zárjuk le a vitát, gyk. nem én csináltam az összehasonlíó videót, sőt, nem is néztem végig...
  • Wlanseraf
    Egyre kevésbé, természetesen igazad van de:)
    Én nem vagyok fanboy mindenféle kártyám volt van és lesz, a mindenféle az tényleg mindenféle Voodoo1-től lényegében minden Nvidia/S3/3dfx/PowerVR/ATI minden:)
    ha ez fordítva történik akkor is írok, én ezt nem szeretem amikor a Ladát hasonlítjuk teljesítményben egy Ferrarihoz:) De zárjuk a témát tőlem:)

de erről legalább lehet beszélgetni nem úgy a CARS fizikájáról:)
  • Alexease
  • lac coo
    Hát ez nem így van, mert nekem nagyon nem mindegy, hogy melyiket nem veszem meg mert nincs pénzem !
    Én ATI párti vagyok, úgy hogy csakis ATI nem fogok venni ! :)
  • Alexease
    En nem szemelyesitettem a dolgot, altalanosban gondoltam. A konzol vs pc es az ati vs nvidia nagyreszt mindig vitakat szul.

Ez altalanosba:P
    Amugy meg lenyegtelen. Akinek van penze, ugyis azt veszi ami neki tetszik. Akinek meg nincs penze, annak teljesen mindegy melyik mennyire gyors:)

En a Voodoo ota nVidia-s vagyok, de nem azert mert nem szeretem az ATI-t (sose hasznaltam, kiveve irodas gepekben:P), hanem mert akkor ez volt, ehhez szoktam.

Az nV sem sznt, abbol is mindig csak a paros kiadast volt erdemes megvenni, az volt a technikailag frissebb, ar/ertek aranyban gyorsabb.
    De most nekem mindegy, mar 4 generacioval le vagyok maradva:D

Nincs osszehasonlitasi alapom, de valszeg nagyon hasonlo arkategoriaban, a ket gyarto termeke nagyon hasonlo teljesitmenyt nyujt, max nehany ertelmetlen szazaleknyi kulonbseg lehet. Ok sem hulyek.

Es az, hogy az nVidia nyomul, teljesen termesztees. Jatekokhoz hardware-t gyart, el akarja adni, ez csak igy mukodik. Raadasul egy tonna alap szabvany kotheto hozzajuk.
  • Wlanseraf
    Én vitatkoztam? tényeket linkeltem amikre nem sok válasz jött a csakon kivűl...
  • Wlanseraf
    Azért az no comment hogy nem tudsz már mit mondani és akkor bazd meg a fűnyíród:DDDD

Akkor mért nem 6870-et hasonlítasz egy GTX 680-hoz és voálá miylen kurvára gyors az nvidia lol bazz
  • lac coo
  • Alexease
    Egyik sem eri el a 60fps-t, mindketto szar:)
    Amugy valoban igaz, ez semmire sem jo, csak vitatkozni;P
  • Solt
    Így van! :DD
  • GPx8
    Csak arra jó, hogy a hívők összevesszenek... :D