• endy papp
    Valamit javítottak a graf optimalizáción ,már multinál sincs akkor diavetítés,csak némely pályán,vannak akadozások,de így már használhatóbb,remélem ez csak jobb lesz nem rontanak rajt, régebben is volt hogy ilyen "normálisan" futott de mindig piszkálgatják és sokszor csak rontanak rajt.
    Némely kocsinál is érzek némi javulást vezethetőség terén.
    Kisebb ffb lyukat középen,de azért az még mindig eléggé illúzió romboló hogy kanyar előtt ha lassítok-fékezek ,majd minden kocsi ugyan úgy veszti el a tapadást és lesz irányíthatatlan a kormánya ,vagyis eltűnik a ffb-je.
    Sokszor olyan érzésem van, mind ha majd minden kocsinak ugyan azon "fizikája" lenne ,vagy legalább is 2-3 féle és kész.
    De lehet az iracing után ilyen furcsa csak,vagy bennem van a hiba.
    De idő még mint tenger ,bízom benn hogy mire kész stádiumba kerül azért sokkal jobb lesz és használhatóbb.
    Minden részét nem néztem át mennyivel javult vagy romlott,de nem is igazán van sok értelme,mivel hétről hétre turkálják.
    Amit igazán megnézek minden frissítés után .
    Megyek 1 kocsival,milyen.
    Majd irány a multi több féle pályán kocsival,sok résztvevővel.
    Természetesen ugyan azon graf beállítással.
    Az AI,ellen nem igazán szeretek mert amit leművelnek ,na az már ....
    Persze arra jó hogy ,mennyire bírja el a sok kocsit ,most itt is észre vettem javulást ,de pálya időjárás,függő ez is.
    Személy szerint bizakodó vagyok ,csak lesz belőle valami értelmes használható autós játék ,mire elkészül.