19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GPx8 #5275 Neked attól szimulátor valami, hogy nem lehet padlót nyomni csak egyenesben? Láttál már F1 edzést? Tavaly még mindenhol lehetett DRS-t használni edzésen, úgyhogy: kigyorsításkor padló+KERS+DRS. Árkád fos, mi? -
#5274 Hogy menjek gyors kort, ilyen stilusban? Hat az nekem nem fog menni, nagyon nem all labra, vagy 10 percet probaltam ezt is igy osszehozni:)))
Neha valoban tullassul a kanyar elott a padlomiatt, nem tudok igy noalis fektavot venni, de azert 2,2- ben illene ennek a falrakenodni ilyen padlorarugastol! :))) -
#5273 Vannak olyan autok amik megforognak, persze ,mondtam is elobb,csak azok alol meg hianyzik egy jo gumi meg jo ffb. Azert ezt neztem meg mert errol volt szo hogy jol halad, het mondom ennyire rosszul nem emlekezhetek...:)
Ha hasonlo lesz minta bmw m3 gt akkor egynek jo lesz,felteve ha akor nem lesz mas jobb cucc. Ilyeneket akkor szoktam elovenni, ha epp beleunok abba a rettentoen som-sok szimulatorba amivel bombaznak minket .:)))
De vali csicsa, jo karrier, hangulatos vefsenyek mindenkeppen kellene nekem bele, mert az most nagyon hianyzik.
Hangokat amigy lehetne valahogy pszkalni, mert legtobb autoban nem hallani a sajatomat, olyan agyatlan osszevisszasag van az ai-tol. -
#5272 Minden kanyarban elengedted a feket, lattam:)
Ha minden kanyarbejaratnal tullassitod, utana egyszerubb folyamatos padlot nyomni. Bazi szeles extra slick gumik, kunnyu es alacsony auto, extra aero.
A GT40 eleg hasznalhato auto (bar alpha), probalj azzal igy kozlekedni:)
Ez akkor lenne nagyon gaz, ha igy sokkal gyorsabb koridot lehetne menni, mint „normalisan”. Persze nem tudom, nem probaltam, de menj egy gyors kort, megnezem milyen (legalabb hasznalom a CARS-t:P Ha nem szaggat nagyon.).
Persze irrealis koridok mindig mindenhol lesznek, ez megiscsak egy jatek. -
#5271 Féket néha el kellett vennem, mert az nyilván blokkol, de a gázról nem kellett leszállnom kb soha, az masszív padló volt az elejétől a végéig ( kb ) :D Akár digitális is lehetett volna ... -
#5270 Próbáltam menni egy kört csak padlófék padlógáz-zal, nem igen áll kézre de úgy ahogy sikerült.egy ilyen autóval fele ilyen stílusban is öngyilkosság lenne.....:DD no most én nem értem mit láttok ezen, hogy alakul, egy éve ugyan ilyen volt .
-
#5269 Az ...! Már előre tervezgetem mire fogom költeni ! -
#5268 Ezt majd akkor mond, amikor eladtak belole tobb 10milliot, es tobb jatek arat kapod vissza a befektetesed utan:) -
#5267 Nekem egy letöltést viszont megér majd, pénzt tuti nem adok ezért , ezért is kár volt amit eddig adtam :DDD -
#5266 Kezd jó lenni ? :DDD
mint ahogy Kiszel Tünde kezd okos lenni ? :))
Szerintem vacak, az M3 könnyebben megforog mint az a szörnyeteg f1 járgány.
Az ok, hogy valami nem lesz sínautó , de ha nem az akkor az alá normális fizika is kell, egyébként olyan idétlen lesz mint a Lotus 49, billeg random minden előjel nélkül csúszik utána szinte megfoghatatlan, vagy átvágódik ....
Lehet sokakat megnyugtat, hogy dolgoznak rajta, mint ahogy Tündi megtanulja az ABC-t, de szerintem semerre nem haladnak .
mondjuk minek, a bevétel már megvolt előre, inenntől kezdve sokkal több pénz nem jön be, konzol az szerintem ők is tudják, hogy felejtős ... -
GPx8 #5265 A Lotus 78 is kezd jó lenni, ill. legalább már nem sinautó, dolgoznak rajta. A Lotus 49 is alakul. A többi nem nagyon érdekel. -
#5264 Sebességgel nincs baj, az multkor vagy meg javult vagy én csináltam valamit ... :)
Multit én is kipróbáltam, sok kisge_i van, mesteri módon kiforgatja az autóm hátulját féktávon :DDD A kanyarokat általában vakon veszem, mert nem látom a sok füst miatt :)))
Ami szerintem használható az a BMW M3 GT, A Molo (vagy mi az isten ...), Formula B.... többi az vagy használhatatlanul rossz, vagy csak simán élvezhetetlen amilyenre csinálták . -
endy papp #5263 Na akkor nem csak én vettem észre javulásokat.
Az meg tuti ha teljesen rendbe lesz az optimalizáció a végére ,akkor is vagy kompromisszumokat köt valaki ,vagy beruház egy erős gépbe,mert különben csak döcögősen fog elfutni.
Asszem ott mentem tegnap 6 fős multit de nem volt vészes a régebbiekhez képest,és nem minimum beállításokkal.
Én is bizakodó vagyok,alakul ez ,muszáj neki. -
#5262 Kb két autót tartok most használhatónak ilyen simcade szinten. A többi nyílván nincs kész, vagy nem tudom, de rohadt szar . -
#5261 Tegnap raneztem egy-ket kesz es felkesz autora, es ffb piszkalas nelkul is tetszik a dolog.
Ugy nez ki jo lesz ez (Simcade–Simracing kategoriaba), de ugy nez ki inkabb mas fog hatraltatni. Sajnos egy keszebbnek mondhato palyan (pl. Bathurst), „kis” felbontasban, minden OFF es LOW, egyedul, szarazon mar nem nagyon tudom 40fps fole vinni. Lehet hogy jo lesz, de ugy nez ki emiatt buktas a dolog (bar meg optimalizalhatnak rajta boven, a kodolas kozepen tartanak). -
endy papp #5260 Valamit javítottak a graf optimalizáción ,már multinál sincs akkor diavetítés,csak némely pályán,vannak akadozások,de így már használhatóbb,remélem ez csak jobb lesz nem rontanak rajt, régebben is volt hogy ilyen "normálisan" futott de mindig piszkálgatják és sokszor csak rontanak rajt.
Némely kocsinál is érzek némi javulást vezethetőség terén.
Kisebb ffb lyukat középen,de azért az még mindig eléggé illúzió romboló hogy kanyar előtt ha lassítok-fékezek ,majd minden kocsi ugyan úgy veszti el a tapadást és lesz irányíthatatlan a kormánya ,vagyis eltűnik a ffb-je.
Sokszor olyan érzésem van, mind ha majd minden kocsinak ugyan azon "fizikája" lenne ,vagy legalább is 2-3 féle és kész.
De lehet az iracing után ilyen furcsa csak,vagy bennem van a hiba.
De idő még mint tenger ,bízom benn hogy mire kész stádiumba kerül azért sokkal jobb lesz és használhatóbb.
Minden részét nem néztem át mennyivel javult vagy romlott,de nem is igazán van sok értelme,mivel hétről hétre turkálják.
Amit igazán megnézek minden frissítés után .
Megyek 1 kocsival,milyen.
Majd irány a multi több féle pályán kocsival,sok résztvevővel.
Természetesen ugyan azon graf beállítással.
Az AI,ellen nem igazán szeretek mert amit leművelnek ,na az már ....
Persze arra jó hogy ,mennyire bírja el a sok kocsit ,most itt is észre vettem javulást ,de pálya időjárás,függő ez is.
Személy szerint bizakodó vagyok ,csak lesz belőle valami értelmes használható autós játék ,mire elkészül. -
#5259 Mivel naponta update-elnek, es a fizika eleve hosszabb szules, igy egy ilyen napi build-ben nem varhato feloldalas fizika-build lista;)
Szerintem 1 honap az az ido, ami alatt lehet valami ertelmeset is csinalni. Masolj ossze 20-23 build leirast, es ugy nezegesd:P Latvanyosabb lesz:) -
#5258 Megint annyi sok fizikai update van, hogy a kis agyam nem is tudja feldolgozni :))) -
GPx8 #5257 Bocs, hogy ontopic vagyok... :)
Build 441 (5/4/13, Junior Member+)
Bug Fixes:
* Car Preview fix for cars that have paks named different to their names
HUD:
* Edit HUD screen - Added mouse drag & drop
Render:
* DX11 enable primitive topology shadow state setting - reduces total DX11 API call count by approximately 4%.
* DX11 Shader inline optimisations (flatten various functions that were showing up in the profile on my MacBook)
* Runtime fix for SMAA S2X everything goes Rainbow bug + HDRControl support for MSAA 2x and 8x tonemapped downsampling
* Add HDRMethods MSAA 8x custom tonemapped resolve techniques
* HDRMethods Combine - add MSAA 2x custom resolve techniques - these are needed to fix the SMAA S2X 'rainbow' corruption bug
Physics:
* Updated handling of PhysX constraint objects to consider different constraint types
Environment:
* Fix member alignment
GUI:
* Added 'OnPopupActivated' and 'OnPopupDeactivated' messages
* Added popup handling to GUIListItem
Physics:
* Lotus 78, BMW M1, Ford Zakspeed Capri - adjusted Slick_purple compound with lower grip. Lotus 78 rebalanced aero and some mechanical balance. BMW M1 added some rear roll stiffness to move more towards neutral. No changes to the Ford Capri otherwise
Helmet View:
* Rebuild alpha channel to fix transparency issues
Tracks:
* Bathurst: Fixed position of skyring
* Bathurst: Further fixings on minigaps on the the barriers, fixed the ultra dar looking walls in shadowed areas, began balancing out the textures, began correcting and adding missing assets at the pitentry, fixed the non working wetroad fxs
* Lakeville Raceway GP: Dirtedges at curbs, fixed mesh issues found around some curbs, fixes on inner terrain/barriers, updated sideroads...WIP. New textures for Position Tower
Vehicles:
* Mitsubishi Lancer Evo X: Added shadow offset up to fix ambient shadow
* Mitsubishi Lancer Evo X: Alpha 2 driver animation
* Lotus 98T: Changed turbo mapping for a more power in the 7000-9000 rpm area (aprox). Moves diffuser COP slightly forward. Upped engine idle to 3000rpms
* BMW M3 GT4: fixed small bug on taillight lighting
* Bumped version of all vehicles for Friday's stat reset
Build 440 (4/4/13, Senior Manager)
GUI:
* Tidy up track details text translations
* Added debug test for text ID validity to TRD data that should refernce a textID, but has also been used for straight text
Environment:
* HDR cloud/envionment manager fix + RVM HDR + CopyTextureTo efficiency fix
Tracks:
* Bathurst: Switched armco shader tech to alpha test instead of alpha blend
* Belgian Forest Circuit: Replaced skyrings with higher res ones and more hilly version
* Bathurst: Fixed last loft issue reported by WMD users, fixed gaps along the wall barriers, re-dropped overlays in the changed loft aras, added more dirt grunge areas like oil splotch around track, updated crowds positions on modified grounds
* Lakeville GP: Grassexclusion and groundcover added, skyring added, dirtedges 20%
* Solitude Rennstrecke: New textures
Vehicles:
* Lotus 98T: Quicken shifts by .1 sec on upshift and .05 sec on downshifts
* Ariel Atom 300: Brake disc diffuse color update
* Mitsubishi Lancer Evo: Source textures metals update. Several fixes, collision update, tyres update, shiftgaiter animation added, door frames done -
#5256 OFF:
ritkán írok :) DE
Sokat vitáztok, de alapvetően a játék jellegéből adódik sztem, én nem látok ebben akkora problémát.
Számomra a PC egyáltalán nem akkora pénztemető mint amekkora hátrányaként felemlegetik ezt a változó hardverek, és a sokszínű kiépítés okozta optimalizálhatatlansága miatt.
nagyon sok pénzt megspóroltam, akár a házak tervezésével mint az IMSI floorplan, vagy a saját autóm szerelésénél mint az ETKA és hasonlók, magamnak és ismerősöknek...gyakorlatilag annyit, hogy életem végéig simán elvagyok PC-n a 2-3 éves hardver frissítéseimmel...csak a húgomék házán másfél millát hoztam 7 éve kb. szal mitmondjak.
Néha olvasok konzolos topikokat, de ami régen szleng volt az mára számomra nagyon visszatetsző nyelvezet lett.
...sajnos, ez a két tábor sosem fog megeggyezni, ezért egymás véleményeihez a szokásosnál is nagyobb tűrésküszöb szükséges, és jóval óvatosabb véleményalkotás.
Én pl. egyikőtök hozszólásában sem láttam vérlázítót, két más nézőpont, ami nem kellene alá-fölérendeltséget hozzon.
..vagy magasabb ingerküszöb, vagy óvatosabb fogalmazás könnyebben emészthetővé teszi a két tábor véleménykülönbségét.
ON: -
precise #5255 melyik marketing cégnél dolgozol? -
unrealnoise #5254 jah és ezzel szemben ki fosozik megint?
"pc-n, szóval örülünk, ha meg épp fikázzuk az azért van mert nem elégszünk meg minden fossal pl a konzol real driving simulator fizikával."
zseniális vagy. :) persze tiszteletben tartoma véleményed, a fizikáról is leírtam a véleményem az előbb, de ez összességében akkor is megalol. nah de nekem mindegy... egészségedre. -
unrealnoise #5253 sorry srácok, de ha ide írt... - OFF:
Eddig olvastam:
"Szerintem nyissatok pcars-nak egy topicot a konzolos részlegen aztán ott lehet fikázni, hogy menyivel szarabb mint a forza/gt real driving simulatorok."
innentől kezde vagy én vagyok hülye, vagy nemt tudsz szöveget értelmezni. Sosem mondtam, hogy a GT5 az istencsászár, a pCARS meg fos. Nézz már rá a profilomra léccives pCARS-ban, mert bizony én is pénzt adtam érte, és bizony én is várom, bár a fizika miatt húztam a szám amíg PC-s voltam.
És bár a fenti mondatot miatt nem is kellene reagálnom semmilyen hozzászólásodra (Sorry, hogy ezt írom, de tényleg csak annyit kérnék, hogy fel kéne fogni valamilyen módon, mit is írok, nem csak ideböfögni a totál VALÓTLAN szarságokat! Mert azok. HA nem, akkor mond, hol fikáztam és hol istenítettem én a GT5-öt vagy bármi más autós konzolos címet... Léccives.)
Azt ény, hogy PC-sként másként éltem meg ezt az egészet. Volt, hogy csak az iRacing volt a hobbim, mellette semmi nem fért meg, ezen erősen lazítottam, nyitottabb vagyok, játékosabb. És engem a konzol előnyei meggyőznek. Ettől független rossz emberrel kezdesz ki, én simán el tudom fogadni, hogy egy GT/Forza valakinek nem elég. Az FFB sehol sincs ezekben egy netkarpro-hoz, iR-hez vagy rF-hez ékpest, a fizikában már kicsit jobb a helyzet, de messze van ez az igazi szimulátoroktól.
Innentől kezdve nem tudom mi lehet a baj velem, persze ez a hozzászólásom majd megint kicsapja a biztosítékot, csak tudnám miért. :P
Nem hinném, hogy elfogult vagyok. Tény, hogy szvsz a konzolos fix hardveres megoldás sokkal jobb, mint a PC-s buherálás, ahol az optimalizálatlanság miatt egyszerűen nincsenek normálisan "kihajtva a kártyák", de ez mindegy is, mert ha valaki komoly szimet akar, akkor úgy is azt a gépet veszi, amelyen elérhetőek ezek a címek. Nincs is ezzel gond. (De mondjuk nem bánnám, ha tényleg jönne valaki és csinálna egy komolyabb versenyszimulátort mondjuk a PC-s PS4-re. Lehet tejelni kell a Sonynak, de csak eljutna soksok millió potenciális vásárlóhoz, akik közül persze kevesen vennék meg, de ez PC-n is így van. És én is vevő lennék rá, és "sajnos" nekem sincs már játékos PC-m a jelenlegi PS3 mellett.
Egyszerűen amikor játékos PC-m volt, akkor azt tartottam jobbnak, arra volt szükségem. Hihetetlen, hogy változik az ember. Tudom, néha megpróbálok buta emberi módon majdnem rábeszélni egyeseket a konzolokra, de hát ez van. Ennél nagyobb hibám ne legyen. Addig is én legalább nem fröcsögtem soha, minden játékban megláttam a hibákat, erényeket, legyen az konzolos vagy pc-s....
ÉS mindezek után még engem akarsz Te egy új topicba zavarni. Gratulálok. -
#5252 Rf sokat hyorsult ,mikor kijott szinte a jatszhatatlan kategoria volt...
Nalam most kb ugyanannyi fps-t hoz rf majdnem fullon mint cars kb higon., Cars megeszi gargilaban, gumi, ffb fizika viszont fenyevekre van..... -
Zsoltee_a_bator #5251 Meg van hova fejlodnie, de mar egesz jol lehet menni a Ford Capri-val. -
#5250 Jo lenne egy rF2 vs. CARS osszehasonlitas is, meg ha nem is sok ertelme van, mert az rF2 az utobbi idoben eleg sokat gyorsult. -
#5249 Ez mar ON-osabb osszehasonlitas, bar sok ertelme nincs:)
A CARS termeszetesen profibb, de az ACR (nalam) full ultraban fix +60fps, addig a CARS full low-on 15-30fps :)
Persze az ACR-ben nincs ilyen fizika, sem eso animaciok, se dinamikus idojaras, felhok, napszak, gumik stb:) Igy valszeg egyszerubb gyorsabbnak lenni;P
-
Screenracer #5248 Eléggé egysíkuan nézed a dolgokat. Először is a CARS konzolon újdonság lesz és általában az újra ugrani szoktak. Másodszor, miért ne vennék meg a CARS-t is a GT5/Forza mellé, sokan? Hálisten vagy nem, de nem a magyar piac határozza meg a konzolpiacot és tőlünk nyugatabbra nem annyira kardinális kérdés, hogy idén egy vagy két játékot engedhetek meg magamnak. Ráadásul úgy tudom, hogy PS-en nincs Forza és XBOX-on nincs GT5, tehát két játék mindig jobb, mint egy. Szóval konzolon se írnám le így előre a CARS-t. -
#5247 Az úton a vízen .... -
RYO21 #5246 hol van itt fake tükröződés? én nemlátom... -
#5245 Kunos a DLC-kben bízik, szerintem, de abban is biztos vagyok, hogy rengeteg segítséget kapott ő Ferraritól, tököm tudja milyen más olasz cégektől ,szponzoroktól csapatoktól .
De legalább is valahogy végig vitte, viszi ezt az 5 éves fejlesztést, és ugye a lehetőségeikhez képest nem is rosszul, sőt ! -
#5244 Az Eutechnix igazabol konzolos ceg, legalabbis foleg oda gyartottak eddig, ott tobbet adnak el.
Mivel itt is vadul ragaszkodnak a 60fps-hez, elkepzelheto, hogy ezt az engine-t konzolra is fejlesztik. Igy valszeg sporolni kell nehany dolgon.
Nincs hir rola, fel sem merult eddig a konzolos volnal, csak tippelek, mert logikus lenne.
Mivel ingyenes, beta, folyamatosan update-elik es kozben fizetos tartalmai vannak, elofordulhat, hogy ok igy finanszirozzak az uj engine kifejleszteset:)
Ma mar mindenki beta-ban es fejlesztes kozbeni mukodtetesben es penzbeszedesben gondolkodik (ISI, iR, CARS, SimBin):P
Kunos csusszant le a dologrol, pedig lehet, jobban jart volna hosszutavon. -
#5243 Nem mondtam ,hogy nem jó, csak manapság ennek bele kell férnie, egem nem zavar amúgy .... -
#5242 Ja, az aszfalt tukrozodes?:) Azt nem is figyeltem, fel sem tunt:D De az valoban fake.
De mivel a videonal sokkal nagyobb es jobb minosegben jatszom vele, es meg ugy sem tunt fel, igy szerintem boven jo elsoverzios beta probalkozasnak:D -
#5241 A betonon a vízen nem kamu ?!
Nem is szívtam ezer éve .....
-
#5240 Szerintem barmelyik kepkockan megallitva egyertelmuen latszik:P
Nem mintha ez olyan hatalmas technikai vivmany lenne (ezer eves), csak a szimekben eddig nagyon hanyagoltak. -
#5239 Igen, rosszul latod:)
Amugy nem a vita miatt toltam be a videot, csak eppen most tolta az arcomba a YT, gondoltam beteszem ha mar GT5:)
Mert amugy leszarom a GT5-ot, mert teljesen lenyegtelen, semmit nem valtoztat semmin.
Az ACR meg eleve INGYENES es BETA:)
De igazsagtalan is osszehasonlitani a GT5-ot barmelyik mostani PC-sel. A PS3 kb. DX7 szinten lehet, lapos shaderekkel, extran sporolos poligonokkal es texturakkal.
Egyszeruen profin van osszerakva es optimalizalva, mert van ra ido, rengeteg penz es ember.
Ha osszeadjuk a PC-s szimes cegek (Kunos, iR, SMS, ISI) embereit, valszeg az MS/Sony jatekgyarto cegenek az adminisztrativ reszleget sem feddik le:D
Penzugyileg kilora megvennek ezeket a cegeket, valszeg epuletestol, irodastol, sot az ott dolgozok sajat hazaval, autojaval egyutt:DDDDDDDD -
precise #5238 nem kamu az foleg a celegyenesre rafordito sikan elott latszik, kb 3 percnel
-
#5237 Csak a kamu tükröződésért kár, legalább a fő objectek benne lehetnének. Vagy csak én látom rosszul, hogy ez kamu ?
Nem mintha nagyon zavaró lenne .... -
#5236 Igen, de elegge unalmas, hogy van valami konzolos-kulcsszo-keresojuk a topic-okhoz, es ahol felmerul barmelyik szo, azonnal megjelenik valaki:)))
Amugy: gagyi PC-s cucc (jo, mondjuk ez 100fps-sel megy Ultraban meg az en szar gepemen is:P) VS. GT5 esoben. Igy mozgas kozben eltorpul a GT5 gyonyoru grafikaja (photomode-ot es visszajatszasokat felejtsuk el, nem kepet vagy filmet akarok nezni, hanem autozni:D)
Es hogy ne legyen OFF: ez az ACR, amibe sikerult beletolniuk az esot, eleg jol sikerult, nem csak latvanyra, hanem a felszaradt ivek erzesere is. Persze, mas kategoria a jatek.