• b-type
    OFF:
    ritkán írok :) DE
    Sokat vitáztok, de alapvetően a játék jellegéből adódik sztem, én nem látok ebben akkora problémát.
    Számomra a PC egyáltalán nem akkora pénztemető mint amekkora hátrányaként felemlegetik ezt a változó hardverek, és a sokszínű kiépítés okozta optimalizálhatatlansága miatt.
    nagyon sok pénzt megspóroltam, akár a házak tervezésével mint az IMSI floorplan, vagy a saját autóm szerelésénél mint az ETKA és hasonlók, magamnak és ismerősöknek...gyakorlatilag annyit, hogy életem végéig simán elvagyok PC-n a 2-3 éves hardver frissítéseimmel...csak a húgomék házán másfél millát hoztam 7 éve kb. szal mitmondjak.
    Néha olvasok konzolos topikokat, de ami régen szleng volt az mára számomra nagyon visszatetsző nyelvezet lett.
    ...sajnos, ez a két tábor sosem fog megeggyezni, ezért egymás véleményeihez a szokásosnál is nagyobb tűrésküszöb szükséges, és jóval óvatosabb véleményalkotás.
    Én pl. egyikőtök hozszólásában sem láttam vérlázítót, két más nézőpont, ami nem kellene alá-fölérendeltséget hozzon.
    ..vagy magasabb ingerküszöb, vagy óvatosabb fogalmazás könnyebben emészthetővé teszi a két tábor véleménykülönbségét.
    ON: